ПРИЛИВ И ОТЛИВ / MedCezir и след това - екипа, Серенай и Ча * ТЕМА 187

• 26 247
  • 730
  •   1
Отговори
# 225
Вивчо, Hug Hug Hug статията в Грация повтаря вече известни неща за филма - кой са героите, малкото което знаем за историята, колко се е променил Ча... Аз не мисля, че си заслужава усилията да се превежда.  Онова другото не мога да го видя в момента Peace

то и другото е същото  Joy Joy Joyтова е най-засекретения филм  hahaha hahaha даже не разбрахме кой участва, освен Чачо и Лейля  Joy Joy Joy Joy

3 деца и една леля  Peace Peace
  hahaha hahaha hahaha

# 226
Вивчо, Hug Hug Hug статията в Грация повтаря вече известни неща за филма - кой са героите, малкото което знаем за историята, колко се е променил Ча... Аз не мисля, че си заслужава усилията да се превежда.  Онова другото не мога да го видя в момента Peace

то и другото е същото  Joy Joy Joyтова е най-засекретения филм  hahaha hahaha даже не разбрахме кой участва, освен Чачо и Лейля  Joy Joy Joy Joy

hahaha hahaha hahaha

hahaha hahaha hahahaама трите деца на Баръш и Фюсун ли ще са?  Crazy Crazy Crazy многодетен татко   Party Party Party Party

# 227
  • Яко в Матрицата...
Айдеее, пак сте в страната на чудесата hahaha hahaha hahaha Многодетен татко щеше да е и Яманчи Crazy

# 228
Айдеее, пак сте в страната на чудесата hahaha hahaha hahaha Многодетен татко щеше да е и Яманчи Crazy

и Чачо със Серенай  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 229
  • София

hahaha hahaha hahaha

hahaha hahaha hahahaама трите деца на Баръш и Фюсун ли ще са?  Crazy Crazy Crazy многодетен татко   Party Party Party Party

Значи вече сте ни го прошушнали  Party Party Party Party Hug Hug Hug Hug

Много ми е интересно какво ще се припокрие от вашия сценарий и този на филма  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 230
# 231
  • София

Много самотен плува. Делфинчетата обикновено са в компания  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 232

Много самотен плува. Делфинчетата обикновено са в компания  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Laughing Laughing това е от миналогодишната почичка на Чачо, когато се гмуркаше  Joy Joy Joy

Мирай Данер отново е засечена с гаджето си, но за разлика от предния път (по време на сериала), когато е искала да изтрият снимките, този път била спокойна и даже позирала.  Laughing Laughing

Клунито вече не може да ги контролира, но Чачо още е под негов контрол  hahaha hahaha hahaha

# 233

Laughing Laughing това е от миналогодишната почичка на Чачо, когато се гмуркаше  Joy Joy Joy

Мирай Данер отново е засечена с гаджето си, но за разлика от предния път (по време на сериала), когато е искала да изтрият снимките, този път била спокойна и даже позирала.  Laughing Laughing

Клунито вече не може да ги контролира, но Чачо още е под негов контрол  hahaha hahaha hahaha

Мирай се влюбила в Голямата стъпка  Shocked Shocked Blush Blush

# 234
  • Яко в Матрицата...

Мирай се влюбила в Голямата стъпка  Shocked Shocked Blush Blush

Ко? newsm78

Видях изрезката от вестника - Ани Heart Eyes е превела най-важното Peace и дано наистина Чачи да си почива Party Party

# 235

hahaha hahaha hahaha hahaha

Виж му... крака  Shocked Shocked   46-и  Blush Blush

# 236
  • Яко в Матрицата...

hahaha hahaha hahaha hahaha

Виж му... крака  Shocked Shocked   46-и  Blush Blush

Aaa, индианското му име е това, демек  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 237
  • Яко в Матрицата...

Да се върнем години назад Crazy Crazy Crazy Crazy

# 238

когато Ча бе много млад, Laughing
отново пак със тоз отряд, ooooh!
грозницата и нейния брадат  Mr. Green Mr. Green hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
заврян отзад, да там отзад   hahaha hahaha

# 239
  • Яко в Матрицата...

когато Ча бе много млад, Laughing
отново пак със тоз отряд, ooooh!
грозницата и нейния брадат  Mr. Green Mr. Green hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
заврян отзад, да там отзад   hahaha hahaha

Различна е конфигурацията,
сложна му е на Чачко ситуацията Rolling Eyes
Брадатка се прави на шофьор, Party
щот Брадатко не ще да е позьор hahaha

Общи условия

Активация на акаунт