ПРИЛИВ И ОТЛИВ / MedCezir и след това - екипа, Серенай и Ча * ТЕМА 187

• 26 337
  • 730
  •   1
Отговори
# 120
Ще си покажа Бонбончето  Party Party

Crazy Crazy Heart Eyes Heart Eyes

# 121
  • Яко в Матрицата...
Eх, този Абииии Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

E-- Кое е най-лудото нещо, което някога си правил от любов?
A-- Най-лудото? Не съм сигурен, но поспедното нещо беше да пътувам тайно до един малък провинциален град в една северноевропейска страна, за да изненадам моята бивша за нейн изпит. Да намеря сградата на изпита беше по-трудно от очакваното.

Май се сещам коя е страната Joy Joy Joy

# 122

A-- Най-лудото? Не съм сигурен, но поспедното нещо беше да пътувам тайно до един малък провинциален град в една северноевропейска страна, за да изненадам моята бивша за нейн изпит. Да намеря сградата на изпита беше по-трудно от очакваното.

hahaha hahaha hahaha hahaha Холандияяяяяяяяяяяяяяяя  Joy Joy Joy Joy Joy някоя холандка ли ще са е бившата?  Thinking или емигрантка от Турция?  Thinking Много ми е интересно що за жена е.  Thinking Thinking Thinking

# 123
Joy Joy Joy Joy Joy

тези летящите ме убиват  hahaha hahaha
След като Серенай изостави Чаатай заради Керем, Чаатай потъна в работа.  hahaha hahaha hahaha hahaha
и някой отдолу е писал: Защо намесвате Серенай в новината за Чаатай. освен това - търкулнала се тенджерата и си намерила похлупака. (твоа явно за новата ашк  Joy Joy)

Whistling Whistling Ами вярно е  Peace

Кое?  Thinking Joy Joy Joy

# 124
  • Яко в Матрицата...

hahaha hahaha hahaha hahaha Холандияяяяяяяяяяяяяяяя  Joy Joy Joy Joy Joy някоя холандка ли ще са е бившата?  Thinking или емигрантка от Турция?  Thinking Много ми е интересно що за жена е.  Thinking Thinking Thinking

smile3521 Холандия Joy Обаче английският му, ако той е превеждал, е много богат Crazy

# 125

hahaha hahaha hahaha hahaha Холандияяяяяяяяяяяяяяяя  Joy Joy Joy Joy Joy някоя холандка ли ще са е бившата?  Thinking или емигрантка от Турция?  Thinking Много ми е интересно що за жена е.  Thinking Thinking Thinking

smile3521 Холандия Joy Обаче английският му, ако той е превеждал, е много богат Crazy

аз доколкото знам той е доста добре са английския.  Peace И японски е говорил, ама като не го практикува и го бил забравил.  Joy Joy Joy да не би бившата да е японка?  Laughing Laughing

# 126
  • Яко в Матрицата...

аз доколкото знам той е доста добре са английския.  Peace И японски е говорил, ама като не го практикува и го бил забравил.  Joy Joy Joy да не би бившата да е японка?  Laughing Laughing

Аби си е аби Flutter Flutter Flutter Стархотееееен Heart Eyes

Ти представяш ли си го с японка, освен ако не е тренирала волейбол hahaha hahaha hahaha

# 127

Много се изнервих ама...................... Mr. Green и като нищо ще си хванЕм правата............. #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out Сложи си бонбончето у............................текст.............. Sick    И кво толкоз пък ти аресва............. newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

# 128
  • Яко в Матрицата...
Ще си покажа Бонбончето  Party Party

Бонбончето е с любимата ми порода куче Heart Eyes Party Party Party

# 129

Много се изнервих ама...................... Mr. Green и като нищо ще си хванЕм правата............. #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out Сложи си бонбончето у............................текст.............. Sick    И кво толкоз пък ти аресва............. newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

Бойчееееееее  Hug Hug Hug
 Thinking Thinking що се изнерви?  newsm78 newsm78

# 130
Бойче  Hug Hug Hug нещо за успокоение на нервите?

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

# 131
  • Яко в Матрицата...
Бойче  Hug Hug Hug нещо за успокоение на нервите?

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544

# 132
# 133

Бойчееееееее  Hug Hug Hug
 Thinking Thinking що се изнерви?  newsm78 newsm78

Заради   154uu  154uu   Mr. Green

Вярното е за похлупака и тенджерата  Peace Peace

# 134
И аз така ама не помага. Crossing Arms много ми е нервно................. Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green    Дотегна ми от тез двойни аршини.......... Mr. Green хващам правата и ще чакам по-добри времена................... Peace

Общи условия

Активация на акаунт