Отговори
# 600
Мили момичета, привет!

Благодаря за всичко  споделено.

Тара, щом режисьорът на Ашка е мъж, сигурно е харесал татуировката на Баръш, та ни я показва Laughing. Аз хич не обичам татуировки. Йомер щеше да ми е по- хубав без нея. А Елчин била много сладка симпатяга. Много хубаво я гримират.

Добре, че по нашето момче не видях татуировки.

Снежи, допадна ли ти първия епизод на Eve donus?

# 601
Снежи, допадна ли ти първия епизод на Eve donus?

Да, хареса ми, а хубавото е, че като за първи епизод има и приличен рейтинг.  Wink Надявам се да се вдигне по-нататък или поне толкова да се задържи.  Praynig Praynig Praynig Има динамика, интрига, актьорите играят добре, даже много добре. Wink  Музиката също е хубава - на Мустафа Чечели. Hug Това е при гледане без превод, при което не всичко схванах, но въпреки това не усетих кога мина времето. Wink

# 602
Привет, дружки - Лили, Снеже, Дани, Ели  Hug Hug Hug
Благодаря ви за всичко споделено!  bouquet
И аз харесвам Ямур, не намирам нищо зъбато в нея, но ... вкусове разни ...
попадна ми клип от Кан - и нашия сериал е там, съвсем за малко дават от него, но видях Ясеминка и Керем и Шукрю  Heart Eyes
https://vimeo.com/141763754
Лека, дружки!  smile3524

# 603
Снежи, благодаря за отговора. И аз ще го погледна, но след 2-3 седмици, че сега нямам възможност.

Ямур ми стана симпатична от ГБ. Много хубаво изигра Мелис. Значи Керем не е афиширал много връзката, а? Нямат много снимки заедно. Има повече с Ханде май.

Хубав ден, мили момичета.

# 604
Добро утро момичета Hug

Адмирации за гражданската позиция на Керем smile3501

Скрит текст:
Конференция Юнисеф
Речь Керема Бурсина:
 Для меня это очень чувствительная тема. Получается несправедливо, а я не могу допустить такую несправедливость. Керем напомнил, что в сериалах не показывают людей, пьющих алкоголь или курящих, а если и показывают, то за это штрафуют. "Мы не показываем людей, которые пьют алкоголь или курят, чтобы не учить людей плохим вещам. Если же все же показали, нас за это штрафуют. Тогда почему, мы смотрим в сериалах, как на женщин кричат и нападают? Почему сюжетом сериала становится насилие над женщиной? Почему главные герои сериала, которые кричат и бьют женщин, становятся героями? Люди воспитывающиеся на сериалах, начинают считать это нормой. Это большая ошибка.

# 605
Добро утро! Hug Hug Hug

ЕлиHug благодаря за кафенцето.  bouquet

Направи ми впечатление изказването му за сюжетите на сериалите - има насилие над жени понякога, вярно е, но по-скоро искат да покажат колко е лошо това и колко унижаващо за жените е. Поне сериалите, които съм гледала аз.  Peace Не съм видяла някой, който бие или насилва жена си в сериалите, да е считан за герой.  Shocked Не му е много точно изказването, според мен, но може пък в Турция по друг начин да ги възприемат нещата. Peace

Фенче, Дани, Hug Hug bouquet bouquet

Kerem Bürsin'den kadına şiddet içeren dizilere tepki

Хубав ден! Heart Eyes bouquet

# 606
  • ... да усещаш мириса на море ...

Снимките на филма се отлагат  newsm78

Скрит текст:
Günaydın Sevgilim başka bahara

Birlikte rol aldıkları reklam filminde tanışıp aşk yaşamaya başlayan Kerem Bürsin ve Serenay Sarıkaya’nın başrolleri paylaşacakları ‘Günaydın Sevgilim’ filminin bu ay başlaması planlanan çekimleri ertelendi.
Yapımcılığını BKM’nin, yönetmenliğini Hakan Ketche’nin yapacağı filmde ünlü ikili Mert ve Dilara adlı iki sevgiliyi canlandıracak.

Türk lokumu Serenay

Последна редакция: пт, 09 окт 2015, 15:13 от tara_lezhka

# 607
Привет, мили момичета! Hug Hug Hug
От два-три дена тръстиката много яко ме мъчи, затова вечерно време нямах сили да седна да пише в темата..
Благодаря ви за всичко споделено и коментирано.. Heart Eyes Heart Eyes bouquet bouquet bouquet
Отивам да видя какво има около нашето момче.. Пуснала съм си един плейлист, нека да го споделя с вас..

Но първо да ви сложа ето това Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Да уточня... Музиката на песента на Ферхат Гьочер е на Искендер Пайдаш.. Знаете той ще прави и музиката на филма с Керем и Серенай Peace Peace Peace

# 608
Първото на което попаднах е, че Керем си  имал куче. Peace Peace

Ако се вярва на написаното тук, Керем e отишъл с кучето си в кафенето на Бергюзар Корел Not Just a Coffee в Джихангир.. Та това мъниче и собственичката й се извиняват на Керем за това, че са обезпокоили неговия ,,красив син,, Joy Joy Joy Joy

# 609
  • близо до брега на морето
Първото на което попаднах е, че Керем си  имал куче. Peace Peace

Ако се вярва на написаното тук, Керем e отишъл с кучето си в кафенето на Бергюзар Корел Not Just a Coffee в Джихангир.. Та това мъниче и собственичката й се извиняват на Керем за това, че са обезпокоили неговия ,,красив син,, Joy Joy Joy Joy

Лили Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hugблагодаря ти bouquet
И кучето на Керем е важно Laughing

# 610
  • Яко в Матрицата...
Лили Heart Eyes Heart Eyes, Керем си го представях с някое по-внушително куче... Joy Joy

Привет момичета!  Hug Hug Hug

# 611
Снимката била стара от сета  на ШМ, но младежът благоволил сега да я пусне hahaha hahaha hahaha hahaha

Снощи Керем бил видян на излизане от един маркет..На път към колата го попитали дали със севгилито му Серенай  ще предприемат по-сериозна стъпка във връзката си(демек или да се сгодят, или да се оженят)..Керем отговорил: Това не е толкова просто.. В момента връзката ни върви много добре, но нямаме намерение да се женим..

Ех, тези папараци, ех! Абе още са много млади, за да мислят за брак, особено Серенай Naughty Naughty Naughty

Обаче Серенайката има страхотно чувство за хумор.. Вчера лайкнала ето този колаж.. Момичето, което го пусна, е Ханкерка.От онези, които си мислят, че  актьорската кариера на Керем започва  и свършва с ГБ и че той все още е лудо влюбен в Ханде.. От онези същите, които  бойкотираха ШМ и уж не го гледаха, но знаеха наизуст всяка сцена с Йиит Кълъч.. hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Явно с колажа тя си е мислила, че ще обиди или нарани Серенай, но когато Серка го лайкнала, фенката изпаднала в шок ooooh! ooooh! ooooh!

# 612
Лили Heart Eyes Heart Eyes, Керем си го представях с някое по-внушително куче... Joy Joy

Привет момичета!  Hug Hug Hug

РенкаHeart EyesHug кучето от снимката не е на Керем. То е на момичето, което е пуснало тази снимка.. Но това сладурче било много палаво и доста обезпокоило кучето на Керем.. Joy Joy JoyТа затова сега заедно със собственичката си се извиняват на Керем..  Peace Peace Peace
Феновете пак започнаха да искат селфи от Керемс кучето му..

Мимче,   Heart EyesHugвярно, всичко около Керем е важно  Wink Wink Wink

# 613
  • Яко в Матрицата...
Ми че то това куче много мело да се закача с това на Керемчи Joy Joy Joy Joy

# 614
Ми че то това куче много мело да се закача с това на Керемчи Joy Joy Joy Joy

Ренка, верно, но май това дребното наистина е много буйно, я! Joy Joy Joy

Снимките на филма с Керем и Серка се отлагали, понеже не са били готови с приготовленията по него. Серка се учела да свири на китара, Керем също. И понеже Керем щял да пее във филма, той допълнително вземал уроци по пеене от професионалисти.. Учел се да овладее гласа си.. Кастът също не бил готов. Но се очаква в най-скоро време снимките да почнат.. Peace Peace Peace

Общи условия

Активация на акаунт