Отговори
# 585
Ели  Hug как позна, че е Светлето ?  Heart Eyes Да, каза, че за пръв път гледа СЕРИАЛ ЗАРАДИ САМИЯ СЕРИАЛ,  а не заради някой актьор  Laughing Това е заслужена оценка, а ?
Хубава вечер, момичета!  Hug

Фенче  Heart Eyes  - специално за теб е този рошко Laughing

Лили Hug аз вече почнах да съжалявам,ако сериал е с висок рейтинг.Чудят се какъв пълнеж да набутат. И до гол Баръшко опряха даже Joy  Joy

# 586
Ами като съм почнала, нека да продължа с Йиит Кълъч..
В темата пишещите сме само няколко, но пък посещенията в темата са доста  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Дано да им е приятно да четат тук Peace Peace

# 587
Лиленце   love001 newsm51 много ти благодаря!
Ели  Heart Eyes благодаря ти за рошко!   bouquet
Лека, сладурки! smile3524

# 588
Добро утро! Hug Hug Hug

Кафенце  Peace Peace

Скрит текст:

Снощи режисьорът на Добро утро, любима(само да кажа, че май заглавието на филма щяло да бъде сменено, защото има песен със същото заглавие) е пуснал тази снимка.. Екипът е бил на вечеря..

Знаете режисьорът преди дни беше почнал да следва Керем в инстаграм, че и в туитър, ама нашия човек едва снощи реши да почне да го следва, за да хареса снимката, която той пусна..

Феновете смятат, че и Керем също е бил на вечерята с екипа Peace Peace

# 589
Май музиката на филма ще я прави Искендер Пайдаш Peace Peace

# 590
Добро утро. Hug Hug Hug

Лили,  Hug благодаря за кафенцето и за новините.   bouquet  Мхм, на неговата ръчица прилича.  Mr. Green

Ели,  мерси. bouquet

Пак Рошко, ама нашият като се крие. Laughing Laughing Laughing

Хубав ден, дами.      bouquet

# 591
Хубава сряда момичета newsm51

Поздрав!Днес тази песен ми е любима ,дори в два варианта Laughing  Laughing

и Серка Heart Eyes

# 592
  • ... да усещаш мириса на море ...
Феновете смятат, че и Керем също е бил на вечерята с екипа Peace Peace

Laughing Та това си е цяло разследване... Laughing

Здравейте!

# 593
Здравейте, хубавици!

Не можах да се въздържа да не коментирам "разследването". Разбира се, че ще е там Керем, нали са Макс и Мориц. Където е Макс, там е и Мориц. Наистина обаче фенките детективки са голяма работа.

Лили, нямам време да видя дали режисьора на Ашка не е жена, та затова да го съблича Баръш повечко. Хубавец момчето, страхотно сложен. И облечен му личи, няма нужда да го събличат, за да се види перфектното телосложение.

Елинце, благодаря за музикалния поздрав. Довечера ще го слушам с интерес, че сега няма време. Работата зове.

# 594
  • ... да усещаш мириса на море ...

Serenay Sarıkaya yeni filme hazırlanıyor

Serenay Sarıkaya direk dansçısı oluyor  Laughing

пп Реж. на Kiralık Aşk е мъж Метин Балекоулу (Metin Balekoğlu), но една от сценаристите е жена - Мерич Аджеми  (Meriç Acemi)  Wink ...

Последна редакция: ср, 07 окт 2015, 16:48 от tara_lezhka

# 595
Ели, Тара, Даниbouquet  bouquet  bouquet

Малко инфо за бивша партньорка и любима на Керо, която аз много харесвам.  Peace Heart Eyes За съжаление момичето беше несправедливо нападано и обиждано само заради това, че беше с Керем.  ooooh! Ама и той имаше вина, сякаш се срамуваше да я покаже, а не виждам защо.  Peace Явно счита, че Серка му е по на нивото. Peace Та, да си дойда на думата - състояла се е премиерата на филма "Голямо семейство" с участието на  Ямур Танръсевсин.  Wink По кината ще е на 9 октомври, желая й успех. Има и познати лица от ГБ, както и колегите й от новия сериал. Wink

Скрит текст:

Фотосесия за сп. "BeStyle Magazine"

# 596
Добра вечер и от мен Hug

Пуснах си Канал Д и ми изскочи танътъма Laughing Laughing Слагам го да си го припомним Heart Eyes
От вас май няма Пойразки   Laughing -сама ще си гледам тази вечер  Wink

Снеже ,сладурка е Ямур- не знам защо колежките от другата Керемска тема и викат "зъбла" newsm78

По повод на представените дизита в Кан- май са само продукции на Керем Чатай и Тимур Савджи Peace
и една талантлива и много красива жена в Кан:love:

Скрит текст:

Последна редакция: ср, 07 окт 2015, 21:27 от elena_bgsf

# 597
Добро утро!  Hug Hug Hug

Ели,   Hug  bouquet  Вчера Джансел Елчин, един от любимите ми актьори, започна сериал по Атв - "Завръщане у дома", и гледах него.  Wink Дано успеят да се задържат, че много трудно стана.  ooooh! Иначе Дидито е Пойразка.  Mr. Green А пък за Кан и аз видях, че сериалът никъде не се споменава.  Peace Явно рускините са се объркали нещо за съжаление. Sad

Нова снимка на патрона.  Wink

Ясо и Бурджу.  Hug

Хубав ден.   bouquet

# 598
Добро утро Hug

Ако на някой му липсва слънце и настроение - истанбулски поздрав от мен Laughing

Снеже Hug желая на Джансел да е случил на екип и смислено дизи Praynig
Аз след снощният НЕдогледан епизод на Пойраз съм #Crazy #CrazyКакво им става на тези хора - държавна политика ли,повсеместно творческо изчерпване ли??? - само мъчат горките артисти Sad
Хади наште да почват да снимат - да има какво да ни радва Laughing Серка освен direk dansi се учела да свири и на китара WinkПоне не жалят усилия за подготовка Peace

# 599
В хотел "Конрад" в Истанбул се е състояла конференция на УНИЦЕФ във връзка с разширяването на правата и възможностите за образование на момичетата в Турция. Темата е:"Силни момичета, по-голямо бъдеще: осигуряване на равни възможности в образованието и развитие на умения за живот". Посветена е на 11 октомври, обявен от ООН за Световен ден на момичетата. Керем е взел участие в нея. Wink

Последна редакция: чт, 08 окт 2015, 18:45 от ·٠•Snejka•٠·

Общи условия

Активация на акаунт