Отговори
# 570
Здравейте момичета Hug

Тара,за съжаленние не успях да се зарадвам на тази статия,защото веднага видях опровержението на Емре Sad Но това е поредното доказателство,как медиите си пишат каквото си решат,като го лепват на някой уж го цитират ooooh!

Скрит текст:
текста на руски Peace
1/дорогие друзья, про каждый проект я слышу отсюда (имеется в виду от СМИ). С Керемом у нас на данный момент нет проекта. Очень хотелось бы чтоб было, но нет.

2/ Керем талантливый друг, которого я очень люблю. Если у нас будет совместный проект, мы вам сообщим об этом вместе.

това дали е фотошоп newsm78  Много са готини наште сладури Heart Eyes

Последна редакция: пн, 05 окт 2015, 19:34 от elena_bgsf

# 571
Привет и от мен Hug Hug Hug Hug

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 572

Екипът се събрал за репетициите с танците Peace Peace Peace Информацията е от туитър, не знам доколко е вярна.. Wink Wink Wink

# 573
Добро утро  food010 и хубав ден от мен

# 574
Момичетаnewsm51
Нямам време да пиша, но ви чета. Много ни мило момчето. Истински джентълмен. Как мило спасява Серенайка от папараците, и в Етилер, и на летището. Сладури!

Много прегръдки за всички ви - за снимките, новините, мненията, видеата!!!

# 575
Дани Hug радвам се , че намина Laughing

Аз току що горещо препоръчах за гледане ШМ чак в далечен Уругвай Heart Eyes Heart Eyes Те в момента били луднали по Фатмагюл (мойта кръщелница е там и ми каза че вече кучета,котки наред ги кръщавали Фатмагул Joy) Пратих и линк от видео клип за епизодите- дано върви извън Б-я Heart Eyes
Ех този Йиит,няма втори като него Heart Eyes Heart Eyes

# 576
Добър вечер! Hug Hug Hug

Тара, Ели, Лили, ДаниHug Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

"Въпрос на чест" ще бъде представен в Кан.  Wink Party При рускините е написано и не знам дали е вярно, понеже не са посочили източник.  Peace Ако открия някакви подробности, ще пиша. Wink

Това е старо, но май сме го пропуснали, или само аз съм го пропуснала.  Peace newsm78

# 577
Ели,
Скрит текст:
започвам Kiralik ask тази вечер. Не ми се разделя с Керем и Ханде, но ми допаднаха новите сладури.

Ако кръщелницата ти реши да гледа ШМ, може да сваля видеото от вибокса и да го гледа на компютъра. Въпреки че извън БГ вибокса не върви, мога да свалям видеото и така да го гледам. http://www.vbox7-mp3.info/ Дано и в Уругвай да може.

Също тук може да пробва http://www.dailymotion.com/ и http://www.videoclip.bg/ (него го знаеш).
При мен вървят, само че по- бавно тръгва видеоклип бг. Но не съм търсила ШМ в тези два сайта. Друг филм гледах.

Снежка,  smile3525

Последна редакция: вт, 06 окт 2015, 20:22 от Дданни

# 578
Здравейте, сладурки!  Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Чета ви редовно. но и аз нямах време да пиша, а и вие сте постнали всички новинки - благодаря ви!  bouquet
Снеже  Hug Heart Eyes  много ще се радвам, ако това за Кан е истина - напълно заслужено!
Ели  Hug  Heart Eyes  и аз да се похваля, че зарибих една дружка от нашата тема за ШМ - и тя не може да го остави като мен  Laughing
Дани  Hug Heart Eyes аз отдавна гледам Ашка, много са сладки Елчин и Баръш!
Лиленце  Heart Eyes Hug ако не е много нахално, моля те с две изречения да ми преведеш какво пише в тази статия за КГ, че нищо не разбрах с Гугулето  Praynig
Много ми хареса клипа с Керемджим и Серенайка, щастливи ми изглеждат, дано и занапред да са така!

# 579
Ели,
Скрит текст:
започвам Kiralik ask тази вечер. Не ми се разделя с Керем и Ханде, но ми допаднаха новите сладури.

Ако кръщелницата ти реши да гледа ШМ, може да сваля видеото от вибокса и да го гледа на компютъра. Въпреки че извън БГ вибокса не върви, мога да свалям видеото и така да го гледам. http://www.vbox7-mp3.info/ Дано и в Уругвай да може.

Също тук може да пробва http://www.dailymotion.com/ и http://www.videoclip.bg/
При мен вървят, само че по- бавно тръгва видеоклип бг. Но не съм търсила ШМ в тези два сайта. Друг филм гледах.

Снежка,  smile3525

Дани ,мерси за идеята. Аз пратих линк за videoclip.bg, за дейлито не се сетих - но там не мога да намеря епизодите- само на арабски излизат Joy ще и пиша да сваля от вибокса  Peace

Снеже това е от миналият месец от един вело маратон!Отразихме го още тогава Laughing

Фенче дано да е Светлето-тя ще го оцени наистина Heart Eyes

Хубава вечер от мен Hug

Последна редакция: вт, 06 окт 2015, 20:30 от elena_bgsf

# 580
Фенче,    Hug

Ели, моля, дано да стане, че все пак е Уругвай това, друг свят.

# 581
Фенчеbouquet

Снеже това е от миналият месец от един вело маратон!Отразихме го още тогава Laughing

Брех, аз съвсем съм заспала значи. Mr. Green ooooh! Joy Отивам назад да търся.  Laughing

# 582

Брех, аз съвсем съм заспала значи. Mr. Green ooooh! Joy Отивам назад да търся.  Laughing

Снеже на 25 стр.Лили го е превела Hug

поздрав!

# 583
Ели  Hug как позна, че е Светлето ?  Heart Eyes Да, каза, че за пръв път гледа СЕРИАЛ ЗАРАДИ САМИЯ СЕРИАЛ,  а не заради някой актьор  Laughing Това е заслужена оценка, а ?
Хубава вечер, момичета!  Hug

# 584
Снеже Hug Heart EyesДани Hug Heart EyesФенче Hug Heart EyesЕлена Hug Heart Eyes Тара Hug Heart Eyes

Снеже, дано това за представянето на ШМ в Кан да е вярно.. Наистина сериала заслужава да бъде оценен.. Благодаря ти за всяка информация, която ни носиш от рускините..  bouquet  bouquet

Елена, наистина няма друг като Йиит Кълъч Peace Peace Толкова много ми липсва Cry Cry Cry

Дани, аз Киралък ашк го гледам понякога..Но само не разбирам защо непрекъснато го събличат този Баруш Ардуч..Ама ще се простуди момчето, я! Елчинката е много сладка.. Peace Peace Peace

Фенче, Ранини също е в Кан, та тя писала, че  ще се прави американска адаптация на Кузей Гюней и Фатмагюла... Едже Йоренч е казала, че тя отишла в Лос Анджелис да пише филм и в същото време ще работи с американските продуценти и сценаристи върху адаптацията на тези два сериала.. Отначало не искала да дава информация в кои американски канали ще се излъчват сериалите.Но после казала,че Кузей Гюней ще се излъчва по CBS тв.. те това е накратко..
Тара, благодаря ти за всяка информация и фотка, които носиш в темата..  bouquet  bouquet Значи любимия автор на Керем е Албер Камю..Демек Чужденецът на Камю ще се чете Peace Peace Peace

Общи условия

Активация на акаунт