Отговори
# 690
  • ... да усещаш мириса на море ...

Kerem Bürsin sporda

# 691
Добро утро Hug
Да споделим кафето си newsm51
Усмихнат ден за всички!

Такава усмивка да има човек  newsm10

# 692
Привет Hug Hug

Хей, едва успях да намеря темата ни ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
Елена Heart Eyes Hug Тара Heart Eyes Hug Дани Heart Eyes Hug

Малко пресни фотки ви донесох Peace Peace Peace

Момичето също посещавало спортния салон Бужин Peace Peace

Керем бил в магазин на Мави..

Стара, отпреди една година Peace Peace

# 693
Добро утро Hug
Да споделим кафето си newsm51
Усмихнат ден за всички!

Такава усмивка да има човек  newsm10

Елена, Hug bouquet снимката я пусна @bideneyim, знаете Керем беше лицето на тяхната благотворителната кампания, която имаше за цел да помогне на жените и децата да получат образование Peace Peace Тогава бяха обещали на онези, които подпомогнат тази кампания да им изпратят постери на Керем. От @bideneyim писаха, че до една седмица постерите ще пристигнат по адресите им Peace Peace

А я виж тази усмивка Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Една от любимите ми, но така и не разбрах кой я беше пуснал и къде е това..Явно го гримират за ролята му на Йиит newsm78 newsm78 newsm78

# 694

ТараHug bouquet bouquet геджето си измисля някои неща и после дори и самите те си вярват.. Тази ,,новинка,, че Керем започнал да спортува за ролята си във филма със Серенай я измислиха те, че после я подхванаха другите папарашки издания и предавания.. И сега кво се оказа..Керем се подготвял за ролята си, като от два месеца тренирал бокс.. Че и той самия пускал тези снимки в своите профили..  ooooh! ooooh! ooooh!

В това предаване от линка се говори за Керем..  Започва от 19.20 мин. Водещия Джес Молхо каза, че Керем не се подготвя за ролята си, и че той винаги е спортувал. Водещия каза, че той е имал познати в сета на Слънцата и те му казали, че Керем по време на почивките между сетовете  еспортувал.. Внимавал много какво яде и е бил на диета.. Все неща, които ние знаем.. Но Джес остана възхитен от тялото на Керем. Каза, че тялото му с тези мускули изглежда великолепно и че те не са се получили така случайно.. Понеже Керем е израснал в Америка, спортът за него се е превърнал в начин на живот. И всичко в живота си: лягане, ставане, ядене, пиене той е подчинил на този начин на живот и всичко при него е планувано.. Жената каза, че такива хора се пристрастяват към спорта, водещия й отговори, че Керем наистина е пристрастен към спорта и пак повтори, че това за него е начин на живот.. Жената каза, че повече да не развива мускулите си, че да не заприлича на Силвестър Сталоун. Джес каза, че тялото му вече е оформено както трябва и изглежда много добре.. На рекламата на Мави ясно се виждало как добре носи дрехите върху себе си..

Те така..

http://www.tv8.com.tr/video/aramizda-kalmasin/aramizda-kalmasin- … lum-20102015/8011

# 695
# 696
Добра вечер Hug

Лили Hug,те журналята до март само на свободни съчинения май ще го карат  Shocked Twisted Evil

Йигитушка(колко са нежни подругите Crossing Arms) -а ние защо така умалително да не му казваме Joy

ама и страшно може да гледа,ако се налага Heart Eyes

п.п. хайде на Кара Севдата,ако има желаещи  Rolling Eyes

Последна редакция: ср, 21 окт 2015, 21:30 от elena_bgsf

# 697
Мили момичета, привет!

Лили, много мерси за новите новинки.

Йиитушка значи! Güzel! Той така обичаше да казва, нали!

Аз ще изчакам Кара Севдата да се развие малко, че началото ми е малко шаблонно и не ме развълнува! Тази вечер ще пасувам!

# 698
Здравейте момичета Hug

с пожелание за хубав ден  Heart Eyes

# 699
Привет и от мен,момичета ! Hug    Лили,мерси ,че ни информираш! bouquet
  Да украся и при вас с две слънчеви усмивки... Heart Eyes  Grinning

# 700
Привет! Hug Hug

Благодаря ви за всичко споделено, момичета. bouquet

Лили, Ели, Дани, Вики,   bouquet bouquet bouquet bouquet

ДидкоHeart Eyes вече си черна роза, а?  Wink Сладуранката ми тя. Heart Eyes Hug

Wink Mr. Green

Хубав ден на всички!  bouquet

# 701
Здравейте! Hug Heart Eyes
Момичета, благодаря ви за информацията, която пускате всеки път! Heart Eyes bouquet Нямам почти никакво време, но ви чета постоянно! Hug Когато успея, ще коментирам повече ...

Тези са мои. Rolling Eyes

# 702
# 703
# 704
СнежеHeart Eyes HugДани, Heart Eyes Hug ЕленаHeart Eyes HugГабиHeart Eyes HugВики Heart Eyes Hug

Вики, благодаря за всичко, което носиш в темата ни..Да си жива и здрава!

Керем е казал на репортерите, че е опасно да се правят репортажи сред пътния трафик и после се засмял на глас и подкарал колата .. Право е момчето, разбира се Peace Peace

СнежеHug мога да си представя как когато Керем е напрегнат и ядосан мие мръсните съдове Joy Joy Joy Joy

Габи, Hug миличка, липсваш в темата. Благодаря ти за гифчетата,  bouquet Heart Eyesстрахотни са.. Peace Peace Peace

Дани, Hug аз започнах да гледам Кара Севда и ми хареса много. Отнало си мислиш, че става въпрос за клиширания сценарий с богатото момиче и бедното момче, но  вече във втори епизод ни става ясно, че нещата се накланят в друга посока..

Елена, ама този Йигитушка много го харесвам аз.. Ето още и от мен

Бьох! hahaha hahaha hahaha

Ама тука тази сцена само как я изигра Керем.. Peace Peace Peace

ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

А това е за лека нощ Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт