Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 39

• 57 762
  • 774
  •   1
Отговори
# 405
Не винаги. А и след пункцията като започнеш естрофема и утрогестана тя ще порасне още. На последния ми опит бях с клостилбегит и лигавицата на трансфера беше прекрасна (така каза доки)

Благодаря ти Nandin. Този път ако всичко е ок ще помоля д-р Персенска за трансфер на 5 ден.

Само да ти каже, че това не е панацея. А и зависи колко ембриона ще имате и как ще се развиват.

Благодаряяя. Днес ги започнах , в сряда ще видим как са нещата. Надявам се да не са много , нещо по - умерено, може би 3-4.....

# 406
  • София
Не винаги. А и след пункцията като започнеш естрофема и утрогестана тя ще порасне още. На последния ми опит бях с клостилбегит и лигавицата на трансфера беше прекрасна (така каза доки)

Благодаря ти Nandin. Този път ако всичко е ок ще помоля д-р Персенска за трансфер на 5 ден.

Само да ти каже, че това не е панацея. А и зависи колко ембриона ще имате и как ще се развиват.

Благодаряяя. Днес ги започнах , в сряда ще видим как са нещата. Надявам се да не са много , нещо по - умерено, може би 3-4.....

Стискам палци всичко да върви по вода и след около месец да ни се похвалиш с  EFP
Последния път когато д-р Персенка ми предписа клостилбегит и аз я питах дали лигавицата няма да изтънее много, тя ми каза, че има време и ще порасне. По-важното било да имаме хубави ембриони.
Аз още чакам да ми дойде (4ти ден ми закъснява, а това не ми се е случвало от години, даже и с ден не ми е закъснявало, ама най-вероятно е на псих. основа или пък не съм имала ову) и да се готвя нов опит.

# 407

Стискам палци всичко да върви по вода и след около месец да ни се похвалиш с  EFP
Последния път когато д-р Персенка ми предписа клостилбегит и аз я питах дали лигавицата няма да изтънее много, тя ми каза, че има време и ще порасне. По-важното било да имаме хубави ембриони.
Аз още чакам да ми дойде (4ти ден ми закъснява, а това не ми се е случвало от години, даже и с ден не ми е закъснявало, ама най-вероятно е на псих. основа или пък не съм имала ову) и да се готвя нов опит.

Благодаря и дано всички най - накрая сбъднем мечтите си за поне едно малко ревливо човече.

# 408
Ликоко, щом се сетя за теб и ме изпълва кураж, особено положителна емоция, която ме кара да се усмихна.
А това сега ми е много необходимо.
Когато се чудя, как да си представям бъдещето, като бебо или беба.. не мога са го усетя. Значи още не е дошло времето.
А казват, че е необходимо да си визуализираш мечтите в най-положителен аспект, за да се сбъднат.
 Hug Ликоко, искрено много се радвам за малкият принц в теб, може би един ден и под моето сърце ще бие сърцето на един малък принц.. Но пък в такива моменти си казвам, защо ли пък да не е една малка принцеса, чиито фини черти да са като моите... Колко нескромно от моя страна.
Но ако моята беба, дай Боже, е принцеска.. Ликоко, мисля, че ти ще бъдеш страхотна свеки    Blush нищо, че сигурно ще си по-млада от мен. Wink
 Но успехът е в положителтото мислене. Човек успява, когато философията на живота му е положителното мислене.

Последна редакция: пт, 28 авг 2015, 22:24 от Анонимен

# 409
 Hug здравейте незнам дали тук е точно да попитам но сме бъдещи пациенти на клиниката имаме вече и час за д-р Персинска ако правилно съм запомнила. С мъжки фактор сме имаме и замразен матерял -офф много се отплеснах та въпрса ми е колко излиза едно самофинанаиране за икси в клиниката Благодаря ви предварително   bouquet

# 410
На първо време не е лошо да запомниш правилно името на лекарката.
Иначе на въпроса ти- между 3 и 7 хиляди лева в зависимост каква  стимулацията и дали ще се ползват допълнителни екстри.

Последна редакция: пт, 28 авг 2015, 22:27 от sigma

# 411
bebe2015 и Nandin благодаря ви за отговорите!

# 412
 Embarassedблагодаря,и наистина се опитвам да запомня толкова много инфо с което се сблъскахме в рамките на има няма 2месеца  Heart Eyes

# 413
Тези дни ми се стори спокойно в болницата, по мои впечатленияповечето момичета бяха за блокиращи или стартиране.

# 414
  • Пловдив
Тези дни ми се стори спокойно в болницата, по мои впечатленияповечето момичета бяха за блокиращи или стартиране.
Не знам колко е спокойно, но на мен ми отложиха утрешния час за вторник.  Close Досега не ми се беше случвало при д-р Персенска. Тъпо е, защото все пак ние пътуваме, пък и милото вече се беше разбрал, че ще отсъства няколко часа от работа и после да ги връща...Пък и ми забавят срещата с детенцето...Още един ден притеснение дали е добре...

# 415
Здравейте, момичета!
Какъв трябва да е размера на фоликулите преди пункцията? И ако може да споделите повече подробности за самата пункция!
Благодаря предварително!

# 416
  • Пловдив
Здравейте, момичета!
Какъв трябва да е размера на фоликулите преди пункцията? И ако може да споделите повече подробности за самата пункция!
Благодаря предварително!
Какво имаш предвид преди пункция? Обикновено става дума за 2-3 дни преди пункция на последния преглед, на който ти казват днес или утре прегнил. Аз на 15 мм. фоликул на прегледа съм била на следващия ден прегнил, а на 18 мм. съм била същия ден прегнил. Като ти кажат да си биеш прегнила, го биеш в точния час, в който ти кажат. После те викат на по-следващата сутрин гладна и жадна. Вечерта след 21 ч. спираш прием на храна и течности. Ако си с един фоликул те преглеждат долу във 2-ри кабинет, за да видят дали не е спукан, после плащаш на касата и чакаш горе с много момичета да те извикат. Като те извикат вече няма нищо страшно - приспиват те и после единственото, което правиш след като се събудиш е да се молиш да имаш хубави яйцеклетки и така. Не се притеснявай. Самата процедура не е страшна - по-важното е какво ще се извади. Желая ти успех!

# 417
Кой прави цветната снимка? Правилно ли съм разбрала, че е лекуващият лекар? И ако да, ще има ли време след нея за коментар на др изследвания, които ми беше казала да направя или си трябва отделен ден?
Днес ще правя такава, без упойка, дано оживея, че са ми много лоши спомените от последната такава.

# 418
Церемония, не ти ли казаха да си запишеш час за коментар на снимката? Иначе лукуващият я прави в повечето случаи. Успех, дано не те боли   bouquet

# 419
Церемония, успех и от мен!

Аз правих миналата седмица и болката ми беше за секунди, дано и при теб и така!

Общи условия

Активация на акаунт