Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 39

• 57 776
  • 774
  •   1
Отговори
# 390
  • София
за нея съм 99% сигурна че с донорска, аз както казах дори не искам да ми предлагат.

# 391
И аз така мисля. Но тя твърди, че е нейна.

# 392
Бамба, сигурна съм, че няма да те върне Peace А ако решиш да отидеш при него ще обсъдите вариантите. Не пречи да се пробва Peace

# 393
Здравейте момичета, на мен ми изписаха клостилбегит. Винаги ли изтънява лигавицата от него или може да се надявам на трансфер ако всичко е ок? Благодаря ви за подкрепата и успех.

# 394
  • София
Не винаги. А и след пункцията като започнеш естрофема и утрогестана тя ще порасне още. На последния ми опит бях с клостилбегит и лигавицата на трансфера беше прекрасна (така каза доки)

# 395
Не винаги. А и след пункцията като започнеш естрофема и утрогестана тя ще порасне още. На последния ми опит бях с клостилбегит и лигавицата на трансфера беше прекрасна (така каза доки)

Благодаря ти Nandin. Този път ако всичко е ок ще помоля д-р Персенска за трансфер на 5 ден.

# 396
Момичета как процедирате за "дистанционна" проверка на резултати от изследвания? На 02/ 44 17 973 никой не отговаря цял ден, явно имат и онлайн форма, но за нея никой не ми е споменал и съответно нямам парола  newsm78

# 397
Момичета как процедирате за "дистанционна" проверка на резултати от изследвания? На 02/ 44 17 973 никой не отговаря цял ден, явно имат и онлайн форма, но за нея никой не ми е споменал и съответно нямам парола  newsm78

Паролата ти е пациентския номер и трябва от информация да ти я дадат.

# 398
  • София
Герда, много успех ти желая и силно стиснати палци имаш от мен  fingerscrossed fingerscrossed

# 399
Момичета как процедирате за "дистанционна" проверка на резултати от изследвания? На 02/ 44 17 973 никой не отговаря цял ден, явно имат и онлайн форма, но за нея никой не ми е споменал и съответно нямам парола  newsm78
Паролата ти е пациентския номер и трябва от информация да ти я дадат.
Благодаря   bouquet

# 400
за зет:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=827723.300

на мен проблема не ми е че е претоварен, аз си изисквам каквото съм преценила.
имаме различно мнение за това колко процедури мога да понеса.
лошото е че не виждам къде на друго място бих отишла, евентуално чужбина, но не ми е по джоба.
тук на моята възраст ще ме засилят за донорска , а аз не искам.
Без да си мислиш, че влагам агитация, само ще ти кажа, че до тук, ако бях действала от самото начало в чужбина щеше да ми е доста по-евтино, за преживените манипулации и изгубеното време от страна на клиниката, не искам да говоря.Бамба търси варианти... Peace

# 401
Благодаря момичета.
За сега залагам на рецептата на Ликоко, с която тя успя - по чаша червено вино на вечеря.
Това и хематолога ми го препоръча, за сега док не ми го е забранил.
Нямам никакви очаквания.

# 402
Благодаря момичета.
За сега залагам на рецептата на Ликоко, с която тя успя - по чаша червено вино на вечеря.
Нямам никакви очаквания.

Joy Joy Joy Joy
Хихи успех, днес се разбра, че виненото човече е момче Simple Smile))) А на мама как и се пие една чаша вино, еххххх

# 403
Благодаря момичета.
Нямам никакви очаквания.

Joy Joy Joy Joy
Хихи успех, днес се разбра, че виненото човече е момче Simple Smile))) А на мама как и се пие една чаша вино, еххххх
След като на мама и се пие, може би малкия бонбон иска малко совиньон хихихи. Две глътки - една малка за мама и едно близване за бебо Wink  сериозно - четвърт (малка) чаша все си мисля, че няма да навреди.
Знаеш "ин виво, ин вино, ин витро"

# 404
  • София

Благодаря ти Nandin. Този път ако всичко е ок ще помоля д-р Персенска за трансфер на 5 ден.

Само да ти каже, че това не е панацея. А и зависи колко ембриона ще имате и как ще се развиват.

Общи условия

Активация на акаунт