Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 39

• 57 732
  • 774
  •   1
Отговори
# 420
Благодаря ви!
Аз не за коментар на снимката, а за имунологични, генетични, мамология имам да показвам на доки. По телефона ми казаха в отделен ден и записах час за утре, но пък ако Персенска прави снимката, си мисля, че ще може да коментира другите неща. Ще видя как ще мине и ще пиша.

# 421
Моята снимка ми я прави д-р Михова-тази която води ЖК.Дано не те боли много но и да те заболи важен е резултата.То какви ли не болки сме изтърпяли за бебоците мечтани

# 422
   Здравейте, момичета! Правих обременяване с глюкоза за инсул. резистентност и имам следните резултати:
 глюкоза първа (на гладно и жадно, 0 мин.) - 5,20
 глюкоза втора (след изпита глюкоза, сухо в-во от 75 гр.) - 8,42
 глюкоза трета (на 120 мин.) - 5,34.
 Рефер. ст-ти са: венозна от 3,8 до 6,1 и капилярна от 3,5 до 5,5.

Инсулин, 0 мин. - 16,27 IU/I; реф. ст-ти: 3-17.
 Инсулин, 120 мин. - 26,01 IU/I; реф. ст-ти: 3-17.
   Моля за коментар! Благодаря ви!

# 423
Здравейте,

Имам изписан Утрогестан 3х2. До сега го слага сутрин рано 6:30 и вечер преди лягане около 23 часа. Тъй като има много голяма часова разлика между двете поставяния искам да ви попитам дали на някой от вас са му казали, че следва да се слага през 12 часа. Съответно ако е така как се справяте с него на работа?

# 424
  • Пловдив
  Здравейте, момичета! Правих обременяване с глюкоза за инсул. резистентност и имам следните резултати:

На мен ми изглеждат добре. Леко към горна граница на нулева стойност, но са в норма. А нямаш ли инсулин на 60-та мин.? Би трябвало и на инсулина да има три стойности.
Мисля, че нямаш проблем с инсулинова резистентност. На мен захарта и трите пъти беше почти една и съща - към 5, но инсулина на гладно беше 8 и нещо, на 60-та мин. - 140, на 120 мин. - 100. Виждаш какво се случва при мен с инсулина. Скача главоломно и затова захарта пък не ми е мръднала дори и след обременяването.
Според мен, макар че не съм лекар, нямаш причини за притеснение.
Успех!

# 425
Здравейте,

Имам изписан Утрогестан 3х2. До сега го слага сутрин рано 6:30 и вечер преди лягане около 23 часа. Тъй като има много голяма часова разлика между двете поставяния искам да ви попитам дали на някой от вас са му казали, че следва да се слага през 12 часа. Съответно ако е така как се справяте с него на работа?
Аз лично гледам да го слагам на 12 часа  и ако съм на работа го слагам без да лежа.

# 426
Здравейте, момичета!
Какъв трябва да е размера на фоликулите преди пункцията? И ако може да споделите повече подробности за самата пункция!
Благодаря предварително!
По спомени: 15-17-18мм сутринта в деня на прегнила, до пункция нарастват още. Може да те боли корема сутринта преди пункция /така е при мене, ограничавам прегъване на корема/. На пункция ако си с един Ф. и държиш на болка, може и без упойка. Иначе упойка за 5-10-15 мин.според броя Ф. Реално те събуждат на стола в стаята където е манипулацията, но спомените /поне мойте/ са от леглото в др.стая, където си с др.жени. Слагат ти 1-2 системи, доктор казва колко Я. са извадени и те пускат да си ходиш. Не боли. Успех !

# 427

На мен ми изглеждат добре. Леко към горна граница на нулева стойност, но са в норма. А нямаш ли инсулин на 60-та мин.? Би трябвало и на инсулина да има три стойности.
Мисля, че нямаш проблем с инсулинова резистентност. На мен захарта и трите пъти беше почти една и съща - към 5, но инсулина на гладно беше 8 и нещо, на 60-та мин. - 140, на 120 мин. - 100. Виждаш какво се случва при мен с инсулина. Скача главоломно и затова захарта пък не ми е мръднала дори и след обременяването.
Според мен, макар че не съм лекар, нямаш причини за притеснение.
Успех!

Благодаря ти, Наскомими! Нямам инсулин на 60 мин., защото лекарката, собственичка на лаб-та, ми каза, че е излишно да се прави. Важни били 0-та и 120 мин.
 Мисля да не се съветвам с ендокринолог, защото малко ми писна от доктори вече и най- вече от такива, дето само се чешат по темето и се чудят какво аджеба да кажат.

# 428
Церемония, пиши как си.  bouquet

# 429
  • Пловдив
Момичета здравейте, интересува ме дали някоя от вас е правила имунологични изследвания за анти тироидни антитела? При мен се оказа, че анти-Мат е доста над норма (10 пъти), предполагам, че ще се наложат вливки на имуноглобулин. Досега имам 4 неуспешни опита.

# 430
Мерси, Герда, добре съм!
Ама доки Персенска е вълшебница. Първата снимка правих в друга клиника и почти припаднах от болки, 30 мин след това лежах и се превивах, не можех да си тръгна.
А днес изпитах краткотрайна болка, която отшумя за минутка. Преди едната тръба беше срастнала, но не било проблем, а днес доки Персенска каза, че не са запушени.
Стартираме с блокираща след 10 дни.

# 431
Момичета здравейте, интересува ме дали някоя от вас е правила имунологични изследвания за анти тироидни антитела? При мен се оказа, че анти-Мат е доста над норма (10 пъти), предполагам, че ще се наложат вливки на имуноглобулин. Досега имам 4 неуспешни опита.

Аз съм с проблемни ТАТ и МАТ, но те специално нямат отношение към загуби на бременности говорят за автоимунно заболяване на щитоовидната жлеза.
 И когато ги има лекарите търсят, дали някъде другаде в тялото на жената не се образуват други антитела, които да имат отношение към прекъсването на бременността.
 Много жени с проблемни ТАТ и МАТ са износили и родили здрави дечица. Трудно се повлияват.
 Аз вкарах в норма единият с някакви български добавки и антиоксиданти, които ми изписа доц. Балтаджиева, като профилактични.

Церемония, захарче , аз след седмица започвам със стимулациите /може би Praynig /, а ти с блокиращата ли?
 Хе-хе! Ще се движим горе-долу заедно.  bouquet

Д-р Персенска има лека ръка.

Последна редакция: пн, 31 авг 2015, 19:58 от Анонимен

# 432
Браво Церемония, много късмет ти желая да е успешен опитът!

# 433
Ми Герда все ще се засечем из клиниката, добре ще е да се запознаем, ако се случи.  Grinning
Дано Куинче, дано.

# 434
  • Пловдив
Аз съм с проблемни ТАТ и МАТ, но те специално нямат отношение към загуби на бременности говорят за автоимунно заболяване на щитоовидната жлеза.
 И когато ги има лекарите търсят, дали някъде другаде в тялото на жената не се образуват други антитела, които да имат отношение към прекъсването на бременността.
 Много жени с проблемни ТАТ и МАТ са износили и родили здрави дечица. Трудно се повлияват.
 Аз вкарах в норма единият с някакви български добавки и антиоксиданти, които ми изписа доц. Балтаджиева, като профилактични.
Герда, виж този линк: http://ivfpleven.com/bg/%D0%B4%D0%B5%D0%B9%D0%BD%D0%BE%D1%81%D1% … 0%B0%D1%82%D0%B0/

Общи условия

Активация на акаунт