Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 39

• 57 568
  • 774
  •   1
Отговори
# 30
  • В сърцето на любимия човек
Аз пък съм единствената лудичка,  която супер много се страхува от двуплодна бременност, ама - на.

Тц, не си... И аз вече не ща да чуя. Два пъти ми стигат...  Naughty
И аз в кюпа - мечтая за едно, живо и здраво и доносено до термин. Братя/ сестри едно по едно на следващи тиражи, ако се класираме. Ако не - здраве да е - ще си има двама батковци първи братовчеди.

# 31
  • София
ами някои нямаме време за следващи тиражи, та затова се надяваме на големия джакпот.
но и лекарите много се радват на едноплодни бременности.
аз водих големи преговори тоя път да ми върнат повече ембриони, доктора каза че не е добре, може да се хванат повече от един.
а като забременях върнахме 5, чух го как въздъхна облекчено като видяхме само един сак. аз бях малко разочарована, ама той ми каза че ще осъзная по-късно че това е най-добрия вариант.
аз все още не съм съвсем съгласна с него, ама защото си имам мои си желания  Rolling Eyes

# 32
  • Пловдив
Ех, Бамба, добре че моето мило не чете тук и този пост...
Той не искаше да връщаме два ембриона, защото го е страх от многоплодна бременност, за моето здраве, за здравето на децата, износване и прочие...Забелязвам, че наистина и лекарите напоследък се борят за едно живо и здраво детенце и това малко ме плаши...
Но аз толкова си ги искам и двете!  Praynig Моля се от сърце и двете сърчица да чуя, пък после...знам, че ще е трудничко,  че съм супер миньон 148/46, ама...
Щом д-р Персенска изобщо не коментира броя, а каза, че връщаме двата най-добри ембриона, аз й вярвам, че е преценила, че всичко ще е наред и за две...
Но въпреки всичко мисля, че трябва да се доверяваме на преценката на лекаря. Ние имахме спорове с милото още преди трансфера за броя, аз бях за два, той за един, но си бях решила, че ако д-р Персенска ме посъветва да върнем само един, ще я послушам и се доверя...

# 33
  • Варна
...чух го как въздъхна облекчено като видяхме само един сак. аз бях малко разочарована, ама той ми каза че ще осъзная по-късно че това е най-добрия вариант.

Охххх, Бамби, вероятно реакцията му е била продиктувана от такива случаи като моя. Два пъти двуплодна бременност и двата пъти ужасни проблеми. Да беше веднъж, да кажеш лош късмет... Миналата година завърши фатално и за двата плодни сака. Сега все още треперим единия да оцелее, че брат му/сестра му такива проблеми направи, че едвам и мен отърваха...
Та така... И аз не съм първа младост - на 38 съм и ако всичко е наред, ще родя почти на 39. Та не знам ще има ли време за втори тираж, ама каквото такова... По-ми е важно да останем живи и аз и детето...

# 34
  • София
ами аз родих на 40, сега съм на 42 че и малко отгоре.
вероятно и това е една от причините да се опита да избегне многоплодна бременност, аз пък за такава се надявам.

# 35
Анемичните жени трудно изхранват два плода.Аз също много исках двечки.

# 36
И аз бях много разочарована като не видях втория ембрион, но вече с погледа на времето знам, че с две бебета може би нямаше да имам нито едно, пък и моя живот дали щеше да се опази.

# 37
  • Варна
Анемичните жени трудно изхранват два плода.Аз също много исках двечки.

Никога не съм била анемична и сега изследванията ми са добре в това отношение... Не знам какъв е проблема, може просто възрастта да е наистина, но явно при мен няма да стане работата с близнаци...

# 38
  • Sofia, Bulgaria
Благодаря за темичката   bouquet
Айде и аз сред тайфата  Hug Hug

Моля се поне за едничко /две няма и как да износя и със Стаменов голяма война водим на трансферите/  Praynig Praynig Praynig Praynig

# 39
  • Пловдив
И аз да се цопна тук с двата крака 😃😃😃
Благодаря за темичката   bouquet  bouquet  bouquet

# 40
И аз при вас се цопвам от плажа на Влас. В сериозни колебания съм дали да се цопвам и във водата от първия ден, бременна вече в 5 месец? newsm78  newsm78
Благодаря за темата!  bouquet Пращам ви солени прегръдки.

# 41
  • София
Днес Персенска има рожден ден. Пожелавам ѝ здраве и сили да ни издържи всички  Grinning

# 42
Хайде и аз тук! Благодаря за темата.
Желая на всички да ни се сбъднат мечтите!
Малко вълшебен прашец от мен

babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 43
Днес Персенска има рожден ден. Пожелавам ѝ здраве и сили да ни издържи всички  Grinning

Да е жива и здрава Перси! Дължа бременността си на нея. Страхотен професионалист и сърцат човек!  bouquet

# 44
  • София
Жива и здрава да ни е д-р Персенска, все така усмихната и успешна   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт