Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 39

• 57 577
  • 774
  •   1
Отговори
# 45
Ани, в темата за ббременни ще ти кажат, дали да се цопнеш бременна в морето.   Heart Eyes

# 46
Честит празник на д-р Персенска !   bouquet
Спорен и спокоен старт на АРТ специалистите след год.отпуск, на нас +++ тестове и многоо бебчета в новия "сезон" Party

# 47
Момичета, минавам само да ви пожелая мнооого успех и искам всяка една от вас да се похвали тази есен с успешна процедура! Пращам ви малко бременелски прашец и дано всяка получи това, за което е мечтала - момченце, момиченце или и двете:)  newsm75  newsm75  newsm75  newsm75  newsm75
На късмет да е новата тема!

Франи, това е метла (демек събираш), не прашец  (демек не даваш) Sunglasses
Намери ли си в Русе лекар за раждането?

# 48
Марсче, веднага се поправям и изсипвам кофите с прашеца:)))
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7
Насочила съм се към Тончева, но още не съм ходила при нея. Първо ще изчакам феталната морфология при Сигридов на 25-и и след това ще видя какво е положнието при Тончева.

# 49
Марсче, веднага се поправям и изсипвам кофите с прашеца:)))
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7
Насочила съм се към Тончева, но още не съм ходила при нея. Първо ще изчакам феталната морфология при Сигридов на 25-и и след това ще видя какво е положнието при Тончева.

Намърдвам се под момичешкия прашец newsm75 newsm79 newsm28 newsm75 newsm79 newsm28 newsm75 newsm79 newsm28
Дано те последвам и аз и да споделяш опит с русенските лекари! В темата "Забременели след инвитро" имаше една мама от Русе - mon_sheri, но след като роди много рядко пише.

# 50
Аз обещавам да съм по-редовна. Впечатленията ми засега се изчерпват с лекаря, при когото се записах на ЖК - Бисер Пейчев. Препоръча ми го жената на брат ми, която ще ражда през октомври. На мен обаче ми се видя малко странен. В София двама лекари, независимо един от друг, - Михова в "Надежда" и Сигридов - видяха, че съм с висока задна плацента, а Пейчев установи, че съм имала ниска плацента и трябвало да лежа. Другото, което ме срази е мнението му за Хашимото. Аз съм с това заболяване от 15 години. Сега особено всички в Сф много държат тсх-то ми да е под 2. Когато попитах Пейчев кой ендокринолог би ми препоръчал в Русе, той отсече, че нямало нужда от такъв и че болестта Хашимото е изкуствено раздута през последните 20 години. Така че сама трябваше да се оправям...Както и да е. Исках с този пример само да излюстрирам първия си сбълсък с русенските лекари. Любопитна съм каква ще е срещата ми с Тончева и ще докладвам след това.
А на теб и всички момичета, които се борите за бебче, стискам палци и желая от сърце скоро да се похвалите с най-хубавата новина Hug

# 51
Благодаря ти, Франи  Hug Късмет и на теб в избора на лекар и с износването на коледното чудо!

# 52
  • София
Лелеееее, веднага се поправям и аз
 И на всички ни, да НИ се сбъднат желанията.

Марсче, даже и не трябва да си го помисляш, че не е печатна грешка

# 53
Вчера се бях записала но ми го няма постинга  Crossing Arms

# 54
  • София
И в други теми липсват постове. Може да е имало срив и да са правили бек ъп

# 55
  • София
модераторите нещо се активираха в подфорума тия дни  Rolling Eyes

# 56
  • София
Вчера е имало сериозен проблем в системата, и беше станало огромно объркване с темите и постовете.

# 57
Момичета изчетох ви назад. Видях, че Шакира се е появила. Да попитам някой знае ли как е Гуакамоле? Виждам, че отдавна не се е разписвала в темата. С нея заедно тук правихме опит през май. Гуакамоле ако четеш драсни някой ред.   bouquet  bouquet

# 58
Хоп, ето ме и мен. Успех на всички момичета, които от понеделник са отново на бойното поле.

Хайде и от мен малко вълшебен прашец, макар още да не знаем пола Simple Smile)))

babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 59
  • София
Хоп, ето ме и мен. Успех на всички момичета, които от понеделник са отново на бойното поле.

Хайде и от мен малко вълшебен прашец, макар още да не знаем пола Simple Smile)))

babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

Licoco, нареждам се под твоя късметлийки прашец да събера  newsm28 newsm28 newsm28 newsm79 newsm79 newsm79

Общи условия

Активация на акаунт