Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 39

• 57 991
  • 774
  •   1
Отговори
# 225
Ако имаш някакви актуални изследвания си ги носи.
Понякога една съвсем обикновина ПКК може да покаже незабелязано генетично заболяване, не открито до сега, което да е една от причините за стерилитет.
 Успех!
  bouquet

# 226
Герда, благодаря ти Hug

# 227
Момичета, знаете ли дали д-р Персенска другата събота ще работи?

# 228
  • Пловдив
Момичета, знаете ли дали д-р Персенска другата събота ще работи?
Не, почива. Сигурно днес е на работа. Аз исках да си запиша час за 29-ти, но ми казаха, че почива.

# 229
хмм, на мен една твърде нелюбезна жена по телефона ми заяви, че вече докторите нямало да преглеждат в събота и не ми даде час.
Изненадващо обаче, жената за фонда беше много отзивчива и подготви документите за няма и 20 минутки.

# 230
Здравейте момичета, искам да ви попитам за започване на симулация на кой ден трябва да отида?
Благодаря предварително.

# 231
Здравейте момичета, искам да ви попитам за започване на симулация на кой ден трябва да отида?
Благодаря предварително.
На 2-ри ден с ярко червено кървене.
Аз и на 1-ви съм ходила, защото 2-ри и 3-ти ден са били почивни за доктора.

# 232
  • В сърцето на любимия човек

Някой знае ли нещо по въпроса!
Благодаря предварително!

Здравейте, момичета! Дали знаете колко струва Менопур от 75 UI и поставянето му дали може да е сутрин и вечер, защото трябва да го слагам по 2 пъти и ми казаха мин. 1 час да има от първата инжекция, но не питах максималното време колко е? И още нещо резултатите от цитонамазка за колко време са готови и от къде мога да видя резултата?
Успех на всички!
Мануела, на моя протокол от стимулацията пише 25.61 лв.цена на Менопура, опита ми беше по фонда. Успех ти желая!
За Менопур 150 (2*75) съм плащала по 56лв. На мен 150, че и 225 и 300 единици ми ги слагаха на веднъж, следобед към 4ч  newsm78 Не съм имала никакви неразположения, добре си реагирах на стимулацията.

# 233
Здравейте и от мен!

Ние днес бяхме в клиниката за контролна СГ на ММ-промяна няма, но няма и влошаване. Ембриолозите ни посъветваха от другия месец да замразим, за да имаме за опита и замразени, така че от септември ще действаме и по това.
В понеделник мен ме чака ЦС, после и час за коментар и проследяване. 

# 234
Благодаря предварително.
На 2-ри ден с ярко червено кървене.
Аз и на 1-ви съм ходила, защото 2-ри и 3-ти ден са били почивни за доктора.
Благодаря, мисля че Шефкетова ми каза на 9,10 или 11 ден от цикъла. Дали ще може да започнем същия месец стимулация, ако отида на 9 ден от цикъла?

# 235
  • София
Каквато и да е стимулация се започва най-късно на 4 ден. 9 ден  вече е минало 1/3 от МЦ и има доминантен фоликул

# 236
Когато си ходила на 9,10 ден сте правили опит на ЕЦ и не е имало стимулация... няма как.
Аз при стимулираните опити на 10-12 ден вече съм на пункция Laughing

Като се уговаряхте с док да следващия опит не ти ли каза на кой ден да отидеш?

# 237
  • Варна
Благодаря, мисля че Шефкетова ми каза на 9,10 или 11 ден от цикъла. Дали ще може да започнем същия месец стимулация, ако отида на 9 ден от цикъла?

Не, стимулация ще започне от следващия цикъл. А в тези дни се вижда какво е положението, преценя се по какъв протокол ще се действа и т.н.

П.с. Всъщност как Шефкетова е казала, като я няма...  newsm78

# 238
Стаменов работи ли в неделя  newsm78

# 239
Направо съм изумена, че няма да преглежда Персенска в събота, каква стимулация ще правя  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт