Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 39

• 57 583
  • 774
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Аз пък държах Стаменов да ми провежда цялата стимулация последния път и беше успешен. Предишните пъти при другите лекари нямах успех.

# 526
И аз при последният успешен опит бях само при док и накрая baby_neutral
Ако не ми отменят часа явно ще изкара часовете до обяд и тогава ще пътува newsm78
Скоро ще се разбере

# 527
Момичета днес сутринта минах при д-р Персенска , имам два фоликула по 15 и два по 12, лигавица 7М. Как мислите , след клостилбегит лигавицата добре ли е? Благодаря и успех.

# 528
Бенито четири фоликула чудесно Grinning
А за лигавицата зависи на кой ден си newsm78
Ще правите ли трансфер ако е добра Laughing

# 529
Бенито четири фоликула чудесно Grinning
А за лигавицата зависи на кой ден си newsm78
Ще правите ли трансфер ако е добра Laughing

Благодаря за бързия отговор . Днес ми е 10 ден и във вторник ще правим пункция.

# 530
Ами расте... Дано да стигне 8мм. Мисля, че под 8 няма да направят трансфер... Малко търпение и ще разбереш. За успешен финал е важно да си спокойна!  

# 531
Ако не ми дойде до деня за стартиране на стимулация , часът го отменям за след два дни,нали?
Абе те хубаво ми сложиха някаква инжекция дето й викат блокираща, обаче никой не ми каза какво е лекарството, какъв грамаж са ми сложили и защо. В суматохата ми казаха имаш ли въпроси, а аз казах - не, за първи път ми е.

Ако  часът ми е примерно за 13.00, а сутринта не ми е дошло най-добре е да отменям още сутринта, нали?

Последна редакция: сб, 05 сеп 2015, 15:34 от Анонимен

# 532
  Момичета, привет! Имам раничка на шийката с големина около 50ст. Никой досега, освен д-р Персенска, не ми е казвал да я махна преди ин-витро. Направих и консулт с друго АГ, в обикн. гинекол. каб. Там ме посъветваха , че не е добре да се гори, щом не съм раждала. И аз се отказах.
  Мисля си сега, дали е добре да я махна и колко време след това трябва да чакам за следващ опит? Има ли значение за ден от цикъла и прави ли се някакво изследване, освен цитонамазка евентуално?

# 533
  • София
да не бъркаш размерите, то цялата шийка е толкова голяма

# 534
Клиниката разполага с много модерна апаратура и отличен специалист. Раничките се лекуват и третират.
Търси се причинителят, който може да е възпалителен процес, прави се цитонамазка, изследване за вирус и се действа.
Специалистите лекуващи ерозио успешно са със допълнителна специалност след аг-то, която се нарича онколог.

Последна редакция: сб, 05 сеп 2015, 17:35 от Анонимен

# 535
  Момичета, привет! Имам раничка на шийката с големина около 50ст. Никой досега, освен д-р Персенска, не ми е казвал да я махна преди ин-витро. Направих и консулт с друго АГ, в обикн. гинекол. каб. Там ме посъветваха , че не е добре да се гори, щом не съм раждала. И аз се отказах.
  Мисля си сега, дали е добре да я махна и колко време след това трябва да чакам за следващ опит? Има ли значение за ден от цикъла и прави ли се някакво изследване, освен цитонамазка евентуално?
Трябва ти консултация със специалист, а не обикновен гинеколот. Потърси мнения за Доц.доктор Мария Попова, преглеждаше в 5-та градска или др.доктор от онкологията в Дървеница.
Мисля, че Персенска е права. Да не би да ти е казала 5ст., а не 50?
Аз съм лекувала раничка с изопренозин /дали така се пише  newsm78/, не помогна и ми я гориха. Боли колкото биопсия.

# 536
  • София
В Токуда има лазер и добър специалист Д-р Карагьозов. Аз бих отишла при него, но се чака около 3 месеца за час.

# 537
Последното, което се предприема спрямо ерозио е горене. Надежда също има 'лазер и онколог, за който раничка ще бъде фасулска работа, имам лични впечатления с какви сложни случаи се занимава.
 Ерозио е последица върху епитела, лекуването е различно и зависи от причинителя, който е различен.

Последна редакция: сб, 05 сеп 2015, 17:38 от Анонимен

# 538
  • София
Трябва ти консултация със специалист, а не обикновен гинеколот. Потърси мнения за Доц.доктор Мария Попова, преглеждаше в 5-та градска или др.доктор от онкологията в Дървеница.
Мисля, че Персенска е права. Да не би да ти е казала 5ст., а не 50?
Аз съм лекувала раничка с изопренозин /дали така се пише  newsm78/, не помогна и ми я гориха. Боли колкото биопсия.

То и 5ст си е голямо. Ако е толкова голяма, според мен си трябва някакво лечение.

# 539
В Надежда има много добър Онколог гинеколог проф. Еленчев. Една приятелка ходи при него и е много доволна и тя имаше някакъв подобен проблем. Успех

Общи условия

Активация на акаунт