Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 39

• 58 263
  • 774
  •   1
Отговори
# 705
 Amini ти в коя клиника направи успешния си опит?  newsm78

# 706
Момичета,знаете ли дали д-р Тихомирова прави трансфери? Какво мислите за нея?

Последна редакция: пт, 11 сеп 2015, 20:15 от Mim4oo

# 707
Здравейте, искали ли са на някой от вас капаро в началото на процедурата (по дълъг протокол) и в какъв размер. За самофинансиран опит става въпрос. До сега съм била само по къс няколко пъти и малко се изненадах днес на прегледа. Благодаря предварително

# 708
  • При семейството си
Да, и на мен ми поискаха капаро. Мисля, че няма някакъв регламентиран минимум. Аз дадох 1000 лв. април месец. Успех на теб.

# 709
Др Тихомирова е супер. Аз съм с отлични впечатления за нея.

Последна редакция: пт, 11 сеп 2015, 23:59 от Анонимен

# 710
Добре че казахте. Кога го искат това капаро, като минат двете седмици след блокажа ли?
Днес ми сложиха блокиращата и нищо не ми казаха за плащане, та се сетих и се върнах да я платя, за да не натрупвам големи суми.

# 711
  • При семейството си
И за това няма някакви условия. Аз просто го дадох в началото, при започване на стимулацията. Не се притеснявайте, няма да ви откажат или прекъснат стимулацията заради подобни неща.
Успех и на теб.

# 712
Здравейте,момичета!Искам да ви вдъхна малко надежда в тази толкова трудна борба!С ПКЯ съм и цикалът ми никога не е бил редовен.От 3 години и половина се борим да имаме дете,а от близо година сме пациенти на клиниката.Юни месец ми откриха задържан фоликул и не можахме да започнем подготовката за ин витро.Август месец ми дойде късно и не можахме да се вместим до отпуската да доктора.И така зачакахме да ми дойде за да започнем отново....чакахме до днес когато за първи път държа в ръцете си положителен тест и не мога да повярвам ,че най-голямата ни мечта започва да става реалност.
   Искам да ви кажа,че се възхищавам на всяка една от вас!!!Вие ми показахте колко силна и борбена може да бъде една жена!!Искрено пожелавам успех на всяка една от вас и знам ,че рано или късно ще стигнете до желаната цел!Щом на най-големият песимист като мен се случи ще се случи и на вас!УСПЕХ !!!

# 713
Благодаря Elpis! Теб с какво те стимулираха и колко ти излезе целия опит? Много късмет и на теб

# 714
При стартиране на стимулация през април платих капаро от 1500 лв, бях по къс протокол.
Lysii, честито, пожелавам ти пухкав, ревлив финал на тази история Wink
Хубаво е, че споделяш- и аз съм като теб- цикъл през месеци, опити вече 2 г и 1/2, сега като те прочетох се хванах, че напълно съм отписала възможността да забременея естествено. Успех  Hug

# 715
Благодаря ти ta_ra!Пожелавам ти го от цялото си сърце!Наистина когато най-малко очакваш чудесата се случват!

# 716
 Lysii, честито и до термин Hug

Момичета, може ли да ми кажете по кое време звънят ембриолозите?

# 717
bugito, в пследно време звънят все по-късно.На мен са ми се обаждали и в 10.30 и в 16ч.

# 718
Lilka N., благодаря Hug

# 719
  • При семейството си
Благодаря Elpis! Теб с какво те стимулираха и колко ти излезе целия опит? Много късмет и на теб

Ами аз бях на доста ниски дози Гонал, така че и доплащането за стимулацията беше малко, точната сума съм я забравила, но нещо от порядъка на 200 + лева.  В тази цена не се включваше блокиращата.
Като цяло опитът ми излезе, обаче, много: включвам разните лекарства, биопсиите, разни други изследвания (без генетични и имунологични), пункцията, оплождането, т.нар. лепило, вливки, замразяване, цветна снимка след неуспеха.
Още веднъж, стискам палци за успех и лека стимулация.

Общи условия

Активация на акаунт