СТОЙНОСТИ НА ЧГХ - тема 6

• 98 938
  • 787
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Здравейте момичета!
Имам въпрос относно нивата на ЧХГ. Навсякъде пише че при стойности 1000 - 2000 се вижда сакче, а някой наясно ли е при какви стойности може да се види сърдечна дейност? Някъде четох, че при стойност над 10000, но все пак ако някой има повече инфо, нека сподели Simple Smile
Аз на 22.04 ( 29 ден от ПМЦ и 13 ден от ову) имах стойност 240. Днес, след 6 дни, стойността е 3703 (калкулатора изчисли че се удвоява на всеки 36 часа). На лекар за първи път ще отида на 03.05 и се чудя дали все пак няма да се видят пулсации...
Ще се радвам на отговор Simple Smile Благодаря!

# 376
Koralche, около шеста седмица могат да се видят пулсации, но едва ли ще рискуват да пуснат доплер, за да чуеш и звук. Седем + вече ще можеш.

# 377
  • София
Благодаря Cristi, явно ще трябва да почакам. Толкова бавно ми минава времето от + теста до доктора, че вече ще изкрейзя.... Много исках като отида другата седмица да видим и сърчице, но явно ще стане след 16.05 ( от Ноември сме планирали едно пътуване в периода 07.05-14.05 и ще трябва да се върнем, за да видим сърчицето) Simple Smile

# 378
Разбирам те напълно Simple Smile Аз след + теста трябваше да чакам 10 дни за преглед и после още 2 седмици за сърце Mr. Green

# 379
Koralche, аз видях и чух сърце 9 дена след ЧХГ 1153, та реално според мен на 3-ти ще си има пулсацийки Simple Smile
Малко извън темата, ама cristi, като ти видя лентичката и ми пълниш душата, много ти се радвам  Mr. Green

# 380
vili_t0, благодаря. Много зор беше Grinning

# 381
Коралче, кураж и търпение.   Hug

Не бързай с доплера, сърдечна дейност се чува със сигурност в 7 г.с.

# 382
  • София
Благодаря ви момичета! Действате успокояващо Simple Smile Ще почакам ...
Хубав ден желая на всички ви!

# 383
  • Sofia
Пулсации видях в последния ден на 5 г.с. Виждаха се ясно, нямаше нужда да питам дори какво е това. За чуване - нямам идея кога.

# 384
Здравейте момичета, имам и аз едно въпросче. Как ви се струва резултат 27 на 16-ти ден от доказана овулация, съответно 1 ден закъснение?

# 385
Kary_Tr, честито! Simple Smile Една единствена стойност нищо не значи, освен, че има бременност. Трябва да пуснеш ЧХГ отново в същата лаборатория след 48 часа, за да се види как расте стойността.

# 386
Благодаря! Ще направя нов тест. Понаболява ме корема и това също ме прави по-тревожна. Но утре смятам и с лекаря да говоря и да видим Praynig

# 387
Kary_Tr, мен корем ме боля до 13-а седмица Grinning Вземи си Но-шпа, ако се наложи.

# 388
Благодаря, Cristi. При мен стана малко странно. Корема ме боли почти от десетия ден след овулацията. На четиринадесетия ден от овулацията си направих два уринарни теста, които се оказаха отрицателни, и аз спрях да пия предписания ми Дуфастон (трябваше да го спра при отрицателен тест). Точно в предполагаемия ден да ми дойде МЦ, получих зацапване - все едно начало на МЦ. Зацапването беше за кратко и не продължи, което ме усъмни и на следващата сутрин - тоест днес, си направих нов уринарен тест, който се оказа с бледа втора черта. Кръвният след няколко часа отчете стойност 27. Изпитвам притеснения да не би спирането на Дуфастона за два дни да окаже негативен ефект...

# 389
Няма проблем. Но продължи с приема и повтори чхг след 48 часа. Не искам да те плаша, но при мен имаше бременност, която се разви по подобен начин - леко закъснение, леко зацапване, ПМС, отрицателни кръвни, чхг около 100. Вторият кръвен показа падане на чхг и неуспех. Но за теб имам добро чувство Simple Smile Пиши вдругиден Hug

Общи условия

Активация на акаунт