СТОЙНОСТИ НА ЧГХ - тема 6

• 97 717
  • 787
  •   1
Отговори
# 555
Момичета,ден 18 ,чхг 1964
Удвоява се на 38 часа,но ми се струва прекалено високо за 18 ден,овулацията е следена с тестове.От цикъл е 34-ти ден

Колко много се радвам да те видя тук и то с такива хубави новини!!! Аз те четях в априлските мами и Фейсбук групата Simple Smile ЧЕСТИТО!!!

# 556
  • София
Bryda,благодаря!
Утре съм решила да отида на лекар.
Момичета,ден 18 ,чхг 1964
Удвоява се на 38 часа,но ми се струва прекалено високо за 18 ден,овулацията е следена с тестове.От цикъл е 34-ти ден

Колко много се радвам да те видя тук и то с такива хубави новини!!! Аз те четях в априлските мами и Фейсбук групата Simple Smile ЧЕСТИТО!!!
Благодаря ти,много се надявам този път да имам различна и най-вече успешна бременност.

# 557
Тихичко честито Simple Smile

# 558
  • Sofia, Младост 3
Идвам да се похваля с 506.1 mIU/ml на втори ден закъснение. Миналия кръвен беше преди 6 дни - 18.95 mIU/ml . Калкулаторите дават отчет за нормално развитие на хормона и съм щастлива  bouquet

# 559
Честито Simple Smile

# 560
И аз да се похваля,вече чухме сърчице момичета,желая на всички леко бременеене а на тези които се е случило нещо неприятно да не се отказват,всичко е божа работа 😘

# 561
Идвам да се похваля с 506.1 mIU/ml на втори ден закъснение. Миналия кръвен беше преди 6 дни - 18.95 mIU/ml . Калкулаторите дават отчет за нормално развитие на хормона и съм щастлива  bouquet

Ева, честито и от мен. Прочетох ти постовете от самото начало и се развълнувах, аз имах същата съдба като твоята, напраих си кръвен тест 6-7 дни преди закъснението и ми отчете стойност 2.88, което е под минималните реф. стойности, но вътрешно в мен усещах, че расте нов живот и ето го резултата http://prikachi.com/images.php?images/697/8890697S.jpg . Пожелавам ти една безпроблеман бременност  bouquet Hug

# 562
  • Sofia, Младост 3
Благодаря много  Hug

# 563
Ниско ли е чхг 200,20 за 18 ден закъснение? според реф граници на лабораторията долната граница за 6гс е 158 и все пак ми се вижда много ниско? Преди 2 дни се видя плоден сак 6,3 мм, ако приемем, че се вижда при стойности над 1000, то вероятно доста стремглаво пада... Имам зацапване. Утре ще пусна отново чхг. Много ми се иска всичко да се оправи.

# 564
  • София
ако се е видял плоден сак, то тогава е било 100% над 1000, ако тази стойност е вярна, то наистина пада.
Повтори я, дано е била грешка или отиди на още един преглед

Дано е добър развоят на нещата и да е било грешка

# 565
  • Пловдив
Здравейте, да споделя и моя проблем.

Последната ми менструация е била на 21.07 , след няколко дневно закъснение  направих два теста и те бяха положителни.Втората чертичка беше много бледа и се появяваше след 5  минута.Днес бях на преглед на ехографа доктора не видя нищо .Пуснах кръвен  тест  и резултата  е 698 ml.Питайки доктора , той каза че иска в понеделник отново да повторим теста и да не мисля за проблеми , но дали е така ?
Ще бъда благодарна на всякакви мнения  Hug

# 566
  • София
Повтори теста,единствено това би дало някакъв отговор на въпроса какво се случва,чхг ти е ниско за да се види нещо.

# 567
  • Пловдив
Повтори теста,единствено това би дало някакъв отговор на въпроса какво се случва,чхг ти е ниско за да се види нещо.

А нормално ли е на 21 де закъснение да имам такава стойност на ЧХГ?

# 568
  • Sofia
Ниско е за такова закъснение, но винаги има шанс закъснението ти да не е толкова голямо.

# 569
  • София
За 21 ден закъснение стойността е ниска.

Общи условия

Активация на акаунт