СТОЙНОСТИ НА ЧГХ - тема 6

• 97 719
  • 787
  •   1
Отговори
# 540
  • Sofia, Младост 3
Благодаря ви, предполагам ще почакам до датата на очаквания цикъл и тогава ще пусна вече два пъти на 48 часа. Рано е, но сърцето ми бие лудо от нетърпение Simple Smile

# 541
5 дни преди очакваната менструация би трябвало да покаже някакви стойности 🙄Но твоя тест клони доста повече към отрицателен,все пак повтори Simple Smile

# 542
Здравейте, бихте ли помогнали и на мен
След чхг в Токуда, резултата е

Изследване   Резултат   Единици   ДГ   ГГ   Пато
ПОЛОВИ ХОРМОНИ
b-hCG - серум, плазма   0.0   mIU/ml   0   5

Малко помощ?
Благодаря предварително.
 (Само да поясня, бях при генеколог, който каза, че няма бременност, в случая търсим извънматочна. Според мен този е отрицателен, но все пак искам да се допитам и до вас.)

# 543
  • София
съвсем отрицателен, дори извънматочна няма как да е с такива категорични нули  Rolling Eyes

# 544
съвсем отрицателен, дори извънматочна няма как да е с такива категорични нули  Rolling Eyes
и аз мисля така Sad

# 545
  • Sofia, Младост 3
Връщам се да дам отчет за моя случай и тук - на някой може да е полезно след време . Онзи ден ЧХГ стойност 1.4 , днес 18.95 , като (не) очаквам М около 22-23 август. Тоест имам още 4-5 дни , по принцип съм с по-дълъг цикъл и вероятно по-късна овулация. Засега приемам за положителен тестът и ще чакам , друго няма какво да направя, но предвид симптомите, които имам и заради които всъщност се изстрелях за кръвен (най-вече БТ 37.7 поддържам ) - имам надежда, че всичко ще бъде наред и още е рано просто. Дано.

# 546
Тихичко честито. Този резултат е доста по-обнадеждаващ от 1,4 Simple Smile Simple Smile

# 547
  • Sofia, Младост 3
Благодаря, сега търпеливо ще почакам малко, след което ще видя има ли смисъл от още един кръвен, да видим дали и как  расте, преди евентуален преглед.  bouquet

# 548
Браво,добри резултати на този етап 🙆✌🏻✌🏻🤗

# 549
Здравейте, искам да питам за мнение относно изследване на нивото на ЧХГ; на 16.08 (във вторник) направих първия кръвен тест за бременност, резултата беше 316.50 mIU/ml. Днес в същата лаборатория резултата беше 325.80 mIU/ml. Може ли коментар, притесних се Sad Днес изследвах и прогестерона - 4.46 ng/ml (реф. ст-ти: Ж(фолик.-0.2-1.5, лутеална-1.7-27, менопауза-0.1-0.Cool, М(0.2-1.4) ). Нисък ми се струва Sad Благодаря предварително  bouquet

Последна редакция: чт, 18 авг 2016, 20:16 от safe_life

# 550
 ЧХГ Хормона трябва да се удвоява на всеки 48 часа,при теб няма това удвояване за съжаление... Това може да означава извънматочна бременност или че нещо друго не е наред,трябва да отидеш на доктор и да повториш кръвния тест след 48 часа отново.... Колко дни след закъснението е правен този тест?много съжалявам Sad

# 551
Първия тест е правен 7 дни след закъснението

# 552
  • София
Изследвай го пак да видиш дали спада. Може да е биохимична. При нея трябва да спадне до нула и цикъла ще дойде. Но ако се увеличава малко, вместо да спада е възможна и извънматочна.

# 553
  • София
Момичета,ден 18 ,чхг 1964
Удвоява се на 38 часа,но ми се струва прекалено високо за 18 ден,овулацията е следена с тестове.От цикъл е 34-ти ден

# 554
  • София
супер е, може вече да се види и на ехографа
При всяка жена е различно, отиди на лекар Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт