СТОЙНОСТИ НА ЧГХ - тема 6

• 97 711
  • 787
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Малко се отчаях, но реших да не го споменавам, защото знам че има жени, които пробват по много време и би било смешно аз да се оплача от първия път. Вие знаете ли средно статистически от колко месеца се случват най-често нещата ?

Вероятността да се случи е 15 % за месеца,това съм чувала като статистика от лекар.

При нас стана на 4 месец опити.

# 586
Здравейте! Извинявям се ако не съм в точната тема, но изчетох много и се убърквам вече. На 10 ден от трансфер ЧХГ 61, на 13 ден от трансфер ЧХГ 170, на 16 ден от трансфер ЧХГ 285. Последното не се е удвоило и се притеснявам дали е нормално това?

# 587
  • София
бих пуснала ново на 18-ти ден без да се панирам за сега, но не е чак нормално да не се удвоява добре.
При последните две стойности, които си направила през 3 дни излиза, че се удвоява на 4 дни, а е хубаво да бъде максмум на 3 дни.
Изчакай 18-ти ден и се изследвай пак.

# 588
Лекарката каза, да не се паникьосвам и да спра с тестовете, в събота на преглед.

# 589
  • София
късмет на прегледа Simple Smile

# 590
Мерси, много се надявам да е така. Втори опит ми е и се притеснявам.

# 591
  • София
Имам питане... Кога най-рано чхг-то дава резултат. На 6.9 с моя приятел не се пазихме след 3 дни настъпи менструация на 14 пуснах чхг /0.5/

# 592
  • София
Ако менструацията ти е била нормална, не знам защо пускаш кръвен тест...

# 593
Имам питане... Кога най-рано чхг-то дава резултат. На 6.9 с моя приятел не се пазихме след 3 дни настъпи менструация на 14 пуснах чхг /0.5/
Аз нищо не разбрах Rolling Eyes

# 594
  • София
Дошла й е менструацията, свършила е, преди нея не са се пазили един път и след свършване на кървенето е пуснала отрицателен кръвен тест.  Thinking

# 595
Да де, прочетох, ама не разбрах защо е бил теста.

# 596
  • София
Правилно сте разбрали Simple Smile притеснява ме фактът,че ми предписаха противозачатъчни и ако е станало бебе е опасен приемът им!

# 597
При наличие на менструация и отрицателен тест, мисля че няма от какво да се притесняваш.

# 598
  • София
Благодаря ви,момичета!

# 599
  • София
Ако са ти предписани противозачатъчни така или иначе не можеш да започнеш приема им сега. Трябва да се почнат на първия ден от цикъла.

Общи условия

Активация на акаунт