СТОЙНОСТИ НА ЧГХ - тема 6

• 97 701
  • 787
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте момичета.След преглед с вагинален ехограф на който така и не разбрах какво виждаше док. Защото ми каза виж тук има нещо... получих кървене,още с изваждането му по него имаше кръв болки в кръста,корема,яйчниците и схващане на краката.Отидох на лекар...в спещното там пак ме гледаха и бъркаха с ръка.док. каза извън маточна или спонтанен аборт ,пратиха ме на ЧХГ тест, количеството е 15.09
Лекарката каза че няма бременност,но аз се притеснявам пак защото каза и че е възможно да е мн малко и да не се вижда още.Ако има бебе и не се е видяло с това кървене и съсиреци и болки в яйчника от десно възможна ли е благополучна бременност.Знам ,че звуча лудо и чух че лекарите казаха,че не виждат плоден сак...но аз нз защо се надявам на чудо Sad

# 601
Ниска е тази стойност! Най-вероятно е биохимична. А цикъла се опитва да ти дойде! Най-вероятно ще се изчистиш сама! Късмет следващия месец!

# 602
Благодаря 😊

# 603
Здравейте момичета, искам да ви попитам какво мислите за тези стойности на ЧХГ:
Първоначално 20378 mU/ml
след 48 часа - 27170 mU/ml
В 6г.с. и 5 дни съм

# 604
  • Italia
На този етап е по важно ехографа какво показва, не ЧХГ- то. Видяло се е сакче, предполагам? Ако всичко е ок, недей повече да пускаш кръвни, с напредването на бременността чхг-то расте по бавно, отколкото в началото.

# 605
Да, на тези стойности няма смисъл от кръвен Peace

# 606
На този етап е по важно ехографа какво показва, не ЧХГ- то. Видяло се е сакче, предполагам? Ако всичко е ок, недей повече да пускаш кръвни, с напредването на бременността чхг-то расте по бавно, отколкото в началото.
Много ти благодаря Simple Smile да видя се плоден сак и ембрион,но тъй като лекарката не видя пулс,затова ме накара да си го пусна. Иначе вече чух и други мнения, че за пулс е раничко,да почакам още седмица /понякога всеки лекар има различно мнение/

# 607
  • Italia
При моята бременност пулс чухме в края на 8 седмица.  Peace и все пак мисля,че на този етап хормона расте супер   Party

# 608
При моята бременност пулс чухме в края на 8 седмица.  Peace и все пак мисля,че на този етап хормона расте супер   Party
Благодаря ти  Hug bouquet

# 609
  • София
Здравейте,
В 12г.с. съм и днес ми излезе
Total b-HCG - >10000 mIU/ml
Това нормално ли е. Гледаха го бебето, доктора каза, че всичко е ОК,но нещо не мога да разчета тези стойности.
Благодаря за съдействието

# 610
  • София
Поради каква причина си изследвала ЧХГ в 12гс?

Иначе изследването показва, че тази лаборатория повече от тази стойност не изследва, а твоята е повече.

# 611
  • София
не знам..така каза доки и ми пуснаха направление за Тотал б-HCG и AFP

# 612
  • Sofia
ТОва е абсолютно излишно изследване в този срок на бременността. Единственото, за което се сещам като причина докторът да иска изследване е евентуално съмнение за моларна бременност. В случая резултатът не носи никаква информация.

Допълвам се - това да не е случайно Биохимичен скрининг?

# 613
  • София
Първи скрининг трябва да е.
Но чета тук в нета нямамкви рискови стойности за Даун и т.н., а той само това ми пусна. Мери бебето, гледа го 30 мин и каза, че всичко е наред, съотношение глава тяло и т.н. и ми даде само това да направя.
Аз пък гледам много, много да не чета, че съм шаш паника Simple Smile)

# 614
  • София
Първи скрининг трябва да е.
Но чета тук в нета нямамкви рискови стойности за Даун и т.н., а той само това ми пусна. Мери бебето, гледа го 30 мин и каза, че всичко е наред, съотношение глава тяло и т.н. и ми даде само това да направя.
Аз пък гледам много, много да не чета, че съм шаш паника Simple Smile)
Май е трябвало да ти пуснат free beta HCG

Общи условия

Активация на акаунт