СТОЙНОСТИ НА ЧГХ - тема 6

• 97 698
  • 787
  •   1
Отговори
# 615
  • София
По-скоро е трябвало да изследваш БХС. С листа от прегледа отиди в майчин дом и дай кръв за бхс

# 616
Здравейте, на 11 ден чхг 1,49 при реф.ст-ти под 0 няма бременност, от 1-7  2-3гс и тн. Според вас как да го тълкувам резултата? Благодаря.

# 617
Според мен е твърде ниско за бременност  Sad

# 618
  • София
Бих повторила след два дни ако не е дошло кървенето

# 619
Бих повторила след два дни ако не е дошло кървенето
Да, утре ще си направя нов кръвен, а трябваше да ми дойде на 26.09., но нали пия доста хапчета и предполагам че няма да ми дойде докато не ги спра, евентуално ако няма нищо.

Последна редакция: пн, 03 окт 2016, 09:17 от meminger

# 620
Момичета, как ви се струва ЧХГ 9580 на 11 дни закъснение?

# 621
  • София
Струва ми се супер, имаш ли предна стойност, с която да сравниш как се движи?
На лекар всичко ще се види вече, така че отиди Simple Smile

# 622
Струва ми се супер, имаш ли предна стойност, с която да сравниш как се движи?
На лекар всичко ще се види вече, така че отиди Simple Smile

Охх, абе, много ме пристесняват пустите лекари.

На 3ма ходих, и тримата различно.. Утре съм на четвърти.

Според един тази стойност е малко ниска...трябвало да бъде към 11 000, другия твърди, че на 11 дни е рано да се види ембрион (още не се вижда, само един плоден сак с неправилна форма), третия изчисли, че съм 6,5 г.с. е вече трябвало да се види и затова смята, че не са добре нещата.

Аз не мисля, че съм в 6 седмица, а в 5та. Последната менструация е на 29,08 и както и да ги смятам са така...

Днес пуснах сефте тест за ЧХГ, излезе тази стойност, която отговаря на 6 г.с., и докито ме свали на земята с "нисъчко е"..

# 623
  • София
няма как да знаем как се движи ЧХГ само от една стойност, а и да пуснеш втора след 2-3 дни, тя вече няма да се удвоява, защото не си в началото.
По-скоро отиди наистина на добър лекар, но щом нещата са на кантар, по-скоро с периодични прегледи през 5-7дни ще се уточни ситуацията.
Ако последно ти е дошло на 28.08, то сега би трябвало да си 5г.с. 1 ден, което се води вече 6-та седмица, но в началото и една седмица е от значение, когато през този период трябва да станат 10000 неща с ембриона ти.
Дано новия преглед даде повече яснота, а ЧХГ не виждам смисъл да пускаш пак.

# 624
няма как да знаем как се движи ЧХГ само от една стойност, а и да пуснеш втора след 2-3 дни, тя вече няма да се удвоява, защото не си в началото.
По-скоро отиди наистина на добър лекар, но щом нещата са на кантар, по-скоро с периодични прегледи през 5-7дни ще се уточни ситуацията.
Ако последно ти е дошло на 28.08, то сега би трябвало да си 5г.с. 1 ден, което се води вече 6-та седмица, но в началото и една седмица е от значение, когато през този период трябва да станат 10000 неща с ембриона ти.
Дано новия преглед даде повече яснота, а ЧХГ не виждам смисъл да пускаш пак.

Ще отида утре задължително. Според мен е още рано да сме категорични, но не спират да натъртват колко е неправилна формата на гестационния сак и как не е кръгъл..

# 625
  • Sofia
Формата на сака наистина е важна, но все пак зависи колко точно е неправилна. Моята куха бременност имаше сак като на змия. Моя приятелка имаше неправилен сак, който също много главоболия й създаде, но после се оказа, че за два плодни сака и са виждали ту един, ту друг. Така че има варианти за формата.

# 626
Формата на сака наистина е важна, но все пак зависи колко точно е неправилна. Моята куха бременност имаше сак като на змия. Моя приятелка имаше неправилен сак, който също много главоболия й създаде, но после се оказа, че за два плодни сака и са виждали ту един, ту друг. Така че има варианти за формата.

Един е при мен. Представи си сварено яйце, срязано по дължина - точно таква е формата на мойто сакче.

# 627
  • София
дано попаднеш на читав лекар с хубав ехограф

# 628
дано попаднеш на читав лекар с хубав ехограф

Благодаря!! Praynig Praynig

# 629
Аз родих бебе от такъв сплескан сак ☺ трябва да се следи ☺

Общи условия

Активация на акаунт