СТОЙНОСТИ НА ЧГХ - тема 6

• 97 695
  • 787
  •   1
Отговори
# 630
  • Sofia
Здравейте, момичета. Отдавна ви чета и сега се реших да пиша, защото ми се иска да се посъветвам с вас.
Последна менструация имах на 30.08; положителен тест за овулация на 17 и 18.09 и положителен тест за бременност на 30.09. Днес бях на преглед и докторът ме шокира като заяви съмнение за извънматочна бременност (каза, че не вижда нищо в матката...). Освен, че ме изпрати за изследвашне на ЧХГ, ми написа и списък с други изследвания, за да се подготвя евентуално за операция  Cry ЧХГ ми излезе с резултат 648, което ще рече, че просто още е твърде рано да се види сакче в матката, нали?

# 631
Да, особено с коремен ехограф.

# 632
  • София
Gerilin, още е рано, как може така да те плашат, не знам. Сакчето се вижда при чхг 1000-2000, след няколко дни вероятно. Ако имаш възможност отиди при добър лекар, с добра апаратура.

# 633
  • Sofia
Здравейте, момичета. Отдавна ви чета и сега се реших да пиша, защото ми се иска да се посъветвам с вас.
Последна менструация имах на 30.08; положителен тест за овулация на 17 и 18.09 и положителен тест за бременност на 30.09. Днес бях на преглед и докторът ме шокира като заяви съмнение за извънматочна бременност (каза, че не вижда нищо в матката...). Освен, че ме изпрати за изследвашне на ЧХГ, ми написа и списък с други изследвания, за да се подготвя евентуално за операция  Cry ЧХГ ми излезе с резултат 648, което ще рече, че просто още е твърде рано да се види сакче в матката, нали?

До колкото мога да пресметна, имаш 3 дни закъснение. Какво е очаквал да види док? ЧХГ също е много добро за това закъснение. Не виждам причини за притеснение. Просто си отишла много рано на преглед.

# 634
Момичета, знаете ли каква, горе-долу, е стоийността на ЧХГ при празен сак, който отговаря на 6 г.с ?

# 635
  • Варна
Аз не мисля, че има някаква закономерност, понякога ЧХГ расте перфектно и при празен сак, така че...

# 636
  • Sofia

До колкото мога да пресметна, имаш 3 дни закъснение. Какво е очаквал да види док? ЧХГ също е много добро за това закъснение. Не виждам причини за притеснение. Просто си отишла много рано на преглед.
Момичета,явно наистина е било рано. Вчера, при чхг 1600 се видя сакче,където му е мястото.Док каза,че продължава да вижда "нещо" в ляво в тръбата, но се надяваме да е нещо,което и преди е било там и просто си го има Wink

# 637
  • София
нека сега и ембрион да се види на следващия преглед и всичко да е на ред Simple Smile

# 638
Здравейте и аз да се запиша.След трансфер на две тридневни ембриончета съм и този път реших по рано да си направя теста.На 9 ден беше 10.99 след 48 часа 24.47.Според вас имам ли шанс ???

# 639
# 640
И според мен има шанс и то голям...Ако имаш финансова възможност си следи ЧХГто до прегледа. На мен ми се е случвало с такова ЧХГ да спре да се развива бременността, но при мен проблема е генетичен...

# 641
Здравейте,
Направих си тест на ЧХГ в петък, който показа 75,78 mIU/ml, което знам че означава бременност и съм много щастлива, от което, но исках да ви попитам следното. На 12 септември беше последния ми цикъл, бях в чужбина и се върнах на 30-ти септември. Опити сме правили на 18-ти септември преди да замина, както и на 30-ти след като се върнах и последващите дни. От този резултат аз подозирам, че сме хванали късна овулация, т.е. на 30-ти септември, тъй като класическото 14 дневната е на 28-ми септември. Мислите, че има възможност да съм забременяла още на 18-ти септември, и при това положение не е ли прекалено нисък този резултат ? А иначе трябваше да имам цикъл някъде на 27-28 ми ден, който пропусна направих си тест вкъщи и след което този кръвен тест.

Благодаря предварително.

# 642
  • Sofia
Според мен е станало на 30 септември. И кръвният тест показва това. Някак си толкова ранна овулация - на 6-7-8-ми ден не си представям по принцип.

# 643
Здравейте!
Някой би ли ми помогнал в разчитането на резултатите от кръвния тест за бременност. Правен е два дни преди очакваната менструация. Имам и два положителни домашни теста с много бледа втора черта. Благодаря ви!

Име на теста (изследване)   Резултат   Единици   Референтни стойности
total hCG ( общ бета ЧХГ )   113.800   mU/ml   Ж:пременопауз. небрем.<1; постменоп.< 7; М:<2
Край на справката.

# 644
Тихичко честито. Тестът е положителен и за два дни преди очакван цикъл, си е супер стойност.

Общи условия

Активация на акаунт