СТОЙНОСТИ НА ЧГХ - тема 6

• 97 683
  • 787
  •   1
Отговори
# 660
Не мисля, че по интензитета на втората чертичка може да се преценява реално.
Гледай да не го мислиш, доколкото можеш и утре ще видим. Стискам палци!  Hug
ох, знам, но напълно невъзможно ми е - само за това мисля, сън не ме лови, днес и вчера съм на крак от 5 сутринта, а по принцип уикендите преди 10 не може да ме вдигне човек. Свърших цялата домакинска работа за която се сетих, седнах да работя само и само да се разсейвам и време да минава, а мъж ми гледам че и той горкия се чуди как да ме разсейва, по поведението му разбирам колко зле изглеждам отстрани  ooooh!
P.S. Съжалявам за отклонението от темата, няма повече Blush  Rolling Eyes

# 661
Чертичката на теста нищо не показва. И за 24 часа разликата в нивата на БЧХ и в двете посоки няма как да е голяма.
Ти първия тест направи в събота така ли? И в понеделник втория?

# 662
Да, точно така.

# 663
ОПитай да се успокоиш. Нищо не можеш повече да направиш. Радвай се на момента - в момента си бременна. Не мисли и не се филмирай КАКВО МОЖЕ да стане. Радвай се!

Ако трябва да съм болезнено пряма цялата бременност е едно опасно приключение и винаги може нещо да се обърка. Затова гледай момента как е и не мисли страхотии!

# 664
deyalia, пиши като имаш резултат, че се вълнувам!  Flutter

Последна редакция: пн, 24 окт 2016, 20:03 от Лисичка.

# 665
Резултатът излезе преди малко и е неприятен, за съжаление. В събота ЧХГ-то беше 32.025, днес е 28.030. Прогестеронът днес е 6.200nmol/l... Току-що говорих с доктора, каза че сега чакаме цикъл, чакаме да мине и чак тогава почваме с изследвания. Не можеше много да говори и само набързо спомена че освен хормони, някакви генетични изследвания иска да пуснем. Ами това е, сега седя на работа и се крия зад монитора че очите са ми пълни със сълзи  Cry

# 666
  • София
Съжалявам  Cry
Но сега като пуснете всички изследвания може да се намери проблема, вярвай  Praynig

# 667
Момичета, здравейте! Днес с 3-дневно закъснение си направих кръвен тест за бременност и резултатът е 498 miU/ml. В сряда ще го повторя. Според вас добре ли е - малко ли е, много ли е за 3-дневно закъснение?

# 668
  • София
Резултатът е повече от чудесен КаИна Simple Smile повтори след два дни за твое успокоение Simple Smile

# 669
Оле, жива и здрава да си! Благодаря  Hug

# 670
deyalia сълалявам мила.  Sad Поплачи си да ти олекне тези дни.
А после давай смело с изследванията. Наистина имай вяра и ще се получат нещата!  Heart Eyes

# 671
O мила deyalia, прегръщаме те силно  Hug
Но и твоето бебче ще дойде. Все още не му е дошло времето  Heart Eyes

# 672
Благодаря за подкрепата момичета, аз се наревах едно хубаво (по принцип съм от хората които реват веднъж на 10г), така се подух та чак не мога да се позная в огледалото, но си имаше нужда.
КаИна сега всъщност специално влезнах да видя твоя резултат от днес, страхотен е!!! Поздравления!!!  Hug

# 673
deyalia съжалявам ! Sad Дано всичко да е наред за теб занапред и да се случат нещата, точно когато и както ги пожелаеш.  Hug
Аз бях на преглед и видяхме плодно сакче момичета, тъй че сега съм по-спокойна и се премествам в темата с бременните, като стойността ми е 5308 miU/ml да спомена, за да  не съм оффтопик.

# 674
Desert^girl, честито сакче! Хайде бързичко в отчетните!  newsm76

Общи условия

Активация на акаунт