СТОЙНОСТИ НА ЧГХ - тема 6

• 97 694
  • 787
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте!
Днес /21.10/повторих изследването на ЧХГ и резултатът е 412.400 mU/ml. Притеснително ли е това нарастване само за 48 часа? На 19.10 стойността беше 113.800 mU/ml. Днес е денят, в който НЕочаквах М. Имам насрочен час за преглед на 27.10, дано успеем да видим нещо.  Hug

# 646
  • София
Още след 4 дни вече ще се види, а ти си на преглед след 5-6 Simple Smile
Нарастването е идеално, няма никакъв проблем

# 647
  • Sofia
Ако правилно си изчисляваш закъснението и с тези доста бързо нарастващи стойности, може би бих си помислила за нещо двойно. Rolling Eyes

# 648
Момичета,

Какво мислите за резултат 450,05 на 18-19 дни след предполагаема овулация (не знам точно кога е била тя. Предполагам, че е била на 2-3-4.10.2016)?
Знам, че е най-добре да се повтори тестът след 2 дни, ама пусто нетърпение... Simple Smile

# 649
На мен ми изглежда супер.

# 650
Момичета, как ви се струва резултат 32.250, това е на 16-ти ден от предполагаема О. и 4с 3дни от последния Ц. ? newsm78 Виждам, че влиза в референтните стойности, обаче не е ли мноооого ниско? Адски много се притеснявам че пак няма да се задържи и постоянно имам чувството че ще ми дойде всеки момент и че дори няма да стигна до втори кръвен Cry

# 651
32 не е лоша стойност. Просто повтори след 48 часа!
За 16 ден от овулация е малко нисичък, но ако не си засякла овулацията точно с тест за овулация няма как да знаеш кога е била.
Ние с бебка си вървим 4-5 дена назад от самото начало заради късна овулация. Съответно може и да не ти е 16 ден от овулацията, а 11-ти или 12-ти. И тогава е супер! Не се шашкай от сега, а просто повтори и ще си покаже  Wink Успех!

# 652
Благодаря, Лисичка, проблемът е че О. я следях с тестове и си е точно 16-ти Sad

# 653
Момичета, как ви се струва резултат 32.250, това е на 16-ти ден от предполагаема О. и 4с 3дни от последния Ц. ? newsm78 Виждам, че влиза в референтните стойности, обаче не е ли мноооого ниско? Адски много се притеснявам че пак няма да се задържи и постоянно имам чувството че ще ми дойде всеки момент и че дори няма да стигна до втори кръвен Cry

Този резулатат ВЪОБЩЕ не е нисък. При мен на 15 ден от забременяването /последен полов акт/ бе 18 и нито един лекар не се притесни, а констатираха нормална бременост.  Първият етап е напълно наред - бременна си.

Сега чакаме втори етап да се види плоден сак в матката и после сърчице.  Heart Eyes

Успешна бременност  Hug Към момента не мисля, че има защо да се тревожиш.

Ако имаш вече няколко неуспешни бремености няма ли лекарят да назначи прием на прогестеронов препарат?

# 654
the Дорис леле, наистина ли??? Адски много ме зарадва!!!  newsm44
Аз реших че е нисък понеже гледах че повечето момичета тук имат резултати от порядъка 100-200 по това време...
На нас това ни е едва втори опит, първият се оказа биохимична бременност, аз го изживях много тежко факта че имаше положителен тест и после ми дойде и сега просто ме е страх да не стане пак така, затова толкова много се психирам...  #Crazy
Ох, наистина ме успокои, дано да си права и всичко да е наред и при мен! Благодаря още веднъж  bouquet

# 655
  • Sofia, Младост 3
Deyalia, аз бях с 18.75 няколко дни преди очаквана М, доколкото помня. На следващото пускане ЧХГ беше скочило вече доста. Само търпение е нужно и хубава нагласа. Пожелавам ти всичко да е наред и да те радва резултатът :*

# 656
deyalia не се шашкай. При всеки може да е малко индивидуално - затова единствената реална индикация е да повториш след 48 ч и да видиш дали е станало двойно. Стискам палци!  Hug

Последна редакция: сб, 22 окт 2016, 23:07 от Лисичка.

# 657
the Дорис леле, наистина ли??? Адски много ме зарадва!!!  newsm44
Аз реших че е нисък понеже гледах че повечето момичета тук имат резултати от порядъка 100-200 по това време...
На нас това ни е едва втори опит, първият се оказа биохимична бременност, аз го изживях много тежко факта че имаше положителен тест и после ми дойде и сега просто ме е страх да не стане пак така, затова толкова много се психирам...  #Crazy
Ох, наистина ме успокои, дано да си права и всичко да е наред и при мен! Благодаря още веднъж  bouquet

Вярвам, че всичко ще е наред. Сега се настрой трепетно - положително и всички стискаме палци да е успешна бременност и на финала здравичко бебенце  Peace

# 658
Благодаря, момичета! Сега направих втория престо тест и за съжаление втората чертичка е значително по-бледа от вчера, едва забележима е, което вярвам не е добър знак Sad За сега чакам утрешния ден за да направя втория кръвен и се опитвам да съм позитивна, ама нещо не ми се получава, усещането ми е че няма да го бъде Sad

# 659
Не мисля, че по интензитета на втората чертичка може да се преценява реално.
Гледай да не го мислиш, доколкото можеш и утре ще видим. Стискам палци!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт