СТОЙНОСТИ НА ЧГХ - тема 6

• 97 678
  • 787
  •   1
Отговори
# 75
Не се шашкайте предварително, може да е с късна овулация например. Стискам палци да се похвалите с хубави новини! Simple Smile

# 76
Не се шашкайте предварително, може да е с късна овулация например. Стискам палци да се похвалите с хубави новини! Simple Smile

Благодаря! Дай Боже!

# 77
Здравейте!
Последният ми цикъл беше на 08.10.2015г. Продължителността му е 29/30 дни.
Вчера си направих уринарен тест(1-ви или 2-ри ден на закъснение) и ми показа много бледа 2-ра черта, днес реших да си пусна кръвен тест(2-ри или трети ден на закъснение) и това е резултатът:

ДРУГИ ХОРМОНИ
total Бета ЧХГ   203.95   U/l   0.0   2000

Какво ви мнението нормални ли са стойностите за тези дни ?   

# 78
Прекрасен резултат! Честито и лека бременност! Simple Smile  bouquet

# 79
Здравейте отново  Hug
На 09.11 ЧХГ  ми беше 203,95(2-3 ден от закъснението), а днес е 493,96 (4-5 ден от закъснението).Вчера бях на доктор, нищо не се виждаше.Как е резултатът според вас?
Притеснява ме ТСХ - 2,10.Знаете ли какво трябжа да предприема за него ?

# 80
Резултата на втория ЧХГ ти е прекрасен  Hug
А за ТСХ, не ми се струва, чак толкова висок, но все пак свъжи се с ендокринолог или поне говори с АГ-то ти. Peace

# 81
  • София
Резултата е чудесен, удвоява се ЧХГ.
Рано е да се види на ехограф, може би след още 2-3дни в петък-събота ще се види вече.
Ако се удвоява на 48ч, то след 2 дни ще е станало 1000, а при стойности около и близки до 1000 се вижда на вагинален ехограф сакчето.

За TSH отиди на енодкринолог, особено ако имаш и си имала проблем и друг път.

# 82
Благодаря  newsm51
Свързах се с ендокринолог, но има възможност чак за събота.Проблем ли ще е да изчакам до тогава или да си търся друг по - скоро ?

# 83
  • София
Никакъв проблем няма да е, да изчакаш до събота.
Поздравления за бързото реагиране! Тихо честито за положителните резултати  bouquet

# 84
Момичета според вас възможно ли е след ЧХГ 44 в понеделник днес след 48 часа да е 1,48 или е лабораторна грешка, помолих ги да повторят и сега чакам новия резултат, като се има напредвид че два теста пикливи сутринта правих и те са с две черти? Ще се побъркам!!! 

7ми ден - ЧХГ 17,12
10 ден - ЧХГ 44
12 ден - 1,48

Пиклив тест с две черти от днес преди да пусна кръв

# 85
Шушонче, най-вероятно е биохимична бременност или приключва по някаква причина и затова ЧХГ-то намалява. Много съжалявам! Sad Не се е удвоило коректно и между 7 и 10ти ден, според мен. Трябва да расте доста по-бързо в началото. Стискам палци, все пак винаги има надежда!  Hug

# 86
  • София
по резултати от лабораторията наистина изглежда биохимична, но дали теста би отразил 2 черти, при положение, че в урината ЧХГ е по-нисък отколкото в кръвта.

Кой е този тест дето е отчел положително на 1.48?
Дано да е лабораторна грешка и резултата да е 148, а не 1.48

# 87
по резултати от лабораторията наистина изглежда биохимична, но дали теста би отразил 2 черти, при положение, че в урината ЧХГ е по-нисък отколкото в кръвта.

Кой е този тест дето е отчел положително на 1.48?
Дано да е лабораторна грешка и резултата да е 148, а не 1.48

Единият е Престо, втория Клиър Чоис, току що направих трети, който също е ++, пак КлиърЧоис

# 88
  • София
А плътни ли са чертите или мноого бледи?
Ще следя, защото силно се надявам да е грешка в лабораторията. Ако ти кажат, че не е грешка и чертите и утре са перфектни, бих пуснала в друга лаборатория....
Все си мисля, че тестовете не са положителни когато в кръвта има толкова малко чхг.
Чувала съм за 10ЧХГ че престо хващат с много много бледи черти, но 1.48 е наистина много малко.

Последна редакция: ср, 11 ное 2015, 14:19 от Brayda

# 89
Здравейте!
ПРМ беше  на 15.10 ( цикъл  29-30-32 дни),  но + О тест  имах на 01.11. Днес  11 дни  след  О пуснах ЧХГ и резултата  е  36.24 mlU/mL знам, че трябва  да  пусна  след  48 часа ново ЧХГ  за  да видя дали  се  удвоява правилно  хормона, но ми се струва,че 36.24 е ниска  стойност. Вие как  мислите?  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт