СТОЙНОСТИ НА ЧГХ - тема 6

• 98 785
  • 787
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Стойността е чудесна за 11 дни след О, пусни още един и дано се удвоява!

# 91
Стойността е чудесна за 11 дни след О, пусни още един и дано се удвоява!
Благодаря  за бързият  отговор  Hug  да ще пусна,  но се пада неделя  а аз съм на работа  и няма  да  сваря и затова  ще ги пусна в понеделник  надявам  се  не е проблем.

# 92
А плътни ли са чертите или мноого бледи?
Ще следя, защото силно се надявам да е грешка в лабораторията. Ако ти кажат, че не е грешка и чертите и утре са перфектни, бих пуснала в друга лаборатория....
Все си мисля, че тестовете не са положителни когато в кръвта има толкова малко чхг.
Чувала съм за 10ЧХГ че престо хващат с много много бледи черти, но 1.48 е наистина много малко.
Привет, беше грешка в лабораторията и повторената стойност беше 60, но днес вече приключи всичко, чхг падна ...

# 93
Здравейте, момичета.

Моля и аз за мнение за стойност на ЧХГ. Последния ми МЦ стартира на 09.10.15.
ЧХГ от вчера (12.11.) със стойност 243.9 mIU/ml
Референтната област от лабораторията:
Бременност 5-та г.с. 271 - 7138 mIU/ml
Само да допълня кое съвсем ме обърка:
Бременност 6-та г.с. 158 - 31795 mIU/ml

# 94
  • София
^Бадемче^ - референтните стойности по седмици са мноого обширни. Ти сигурно си с 4-5дни закъснение. Резултата е супер.
Повтори го ако искаш след 48ч (мисля, че някои централни лаборатории работеха в неделя, може и в понеделник), смятам че вторник или сряда ще се види вече на ехографа и тогава ще ти определят по-точно седмиците.

# 95
Brayda, благодаря ти за бързия отговор.
По-скоро вчера ми беше 7-8 ден от закъснението, но не знам... До колкото четох е хубаво в една и съща лаборатория да си ги пускаш, но утре ако отида резултат ще разбера в понеделник. Ще видим  Simple Smile

# 96
  • София
ако са те питали кога е бил последния ти цикъл е нормално да напишат 6-та седмица.
Направи все пак второ изследване, ще ти даде повече сигурност. Както прецениш  bouquet

# 97
Да, питаха ме, но беше след пробата и лаборантката нищо не записа(на резултатите ми има стойности от 4-та до 19-та г.с.)... Ще отида пак със сигурност.
Благодаря ти отново и хубава вечер bouquet

# 98
Здравейте може ли помощ чхг 26,4mU мисля че е твърде ниско,по принцип днес ми е датата на Ц последен Цна 21,11 Rolling Eyes

Последна редакция: ср, 18 ное 2015, 07:31 от mishletoooo89

# 99
Дали има някой тук да удари едно рамо  Grinning
Чхг 22.11-514
Чхг 24.11-895
Правени са през 46 часа.Да пусна ли още един след два дена или да се кротна?

# 100
  • Бургас
В една и съща лаборатория ли са правени?

Малко бавно се удвоява, но е в границите, които са определени за нормално развиваща се бременност. Честито!

ПП: Ако бях на твое място щях да пусна още едно ЧХГ след 48 часа ... но това съм си аз. Имам неуспешна бременност и психически ми е невъзможно да стоя далеч от лаборатории Grinning

# 101
Здравейте и от мен.
Последен МЦ 01.11.2015г О 14.11 Вчера си направих тест за бременност и ми отчете много бледа втора черта, днес сутринта отново. Ядосах се и реших да си направя кръвен резултата е 24.54 при положение, че ми остават още 5 дни до цикъла. Какво ще кажете дали да се радвам или още е рано?

# 102
HAPPY MAMMY, радвай се Simple Smile Честито! Лека бременност! Ако искаш, пусни още едно ЧХГ след 48 часа.
sunflower_sunny, пусни ЧХГ след 48 часа в същата лаборатория, заедно с прогестерон и ТСХ, според мен. Стискам палци!

# 103
vili_t0 Благодаря сърдечно  Hug

# 104
Привет.Въпросът ми е относно разчитане на резултати от кръвен тест за бременност.При овулация на 05.11,закъснение на цикъла(на 16.11 трябваше да ми дойде)и 3 положителни домашни теста,си направих кръвен тест на 23.11.Резултата беше 156,8 lU/l,а днес 111.4 lU/l.Според първият ден на последната менструация(16.10) съм в 6 г.с.,а според зачеването (05.11) съм в 5 г.с.Записала съм си час при гинеколог,но е чак за другата седмица.
1.Има ли причина за притеснение при това намаляване на хормона?
2.Мерната единица на тази лаборатория е lU/l, а навсякъде чета за резултати с мерна единица mIU/ml има ли някакво значение?

Общи условия

Активация на акаунт