СТОЙНОСТИ НА ЧГХ - тема 6

• 98 796
  • 787
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте. След трансфер на 2 петдневни бластоцисти резултатите ми са:
12 ден след ЕТ - 254.200
14 ден след ЕТ - 477.200
Не се е удвоило съвсем /по едно и също време през 48 часа са правени/.Минах през манипулационната да си взема едно лекарство и показах резултатите на една от акушерките /лекарят ми отсъства/- тя каза, че добре се развива и да спра да правя тестове и че не е непременно задължително да се удвоява точно на 48 часа.
Някой имал ли е подобно развитие на ЧХГ  Rolling Eyes

# 106
Organza, съжалявам, но освен, ако не е някаква лабораторна грешка, бременността не се развива добре и до няколко дни ще приключи.
naya_, аз бих направила още един тест след 48 часа. Стискам палци!

# 107
Здравейте направих още един кръвен тест:
5 дни преди датата на МЦ
23- 24 тест престо с 2-ра бледа черта
24 - кръвен тест 24.54
26 - кръвен тест 77.52
Понеже работя в болница говорих с Аг и иска да ме види още днес какво се случва.  newsm78
Възможно ли е да съм забременяла веднага след цикъл на 1.11 ми дойде и на 7.11 имах полов акт?

# 108
  • София
Според мен всичко е наред, удвоява си се, но е още мнооого рано да се види.
Единствено може да прецени дебелината на лигавицата и ако не е достатъчно дебела да изпише прогестерон за подпомагане или да ти пусне изследване на прогестерона.

# 109
Момичета,  как ви се струват?

TSH   2.83   mcIU/ml   0.27 - 4.20

Progesteron   53.65   ng/ml   Ж:Фол.:0,2-1,5; Ов:0.8-3.0;Лут:1,7-27;Мено:0.1-0.8

Туморни маркери и др. /Tumor markers/ - Elecsys
Note: Няма.
Test (profile) name   Result   Measurement   Reference values
Beta HCG   153.00   mIU/ml   0 - 1 (при небременни)

ПРМ 21.10.2015, положителен тест за О. - 09.11(на двайстия ден от ПРМ), контакти на 08, 09.11, лутеална фаза 14 дни, според мен  на 24.11 трябаше да ми дойде, т.е. ми е трети ден закъснение.
Звъннах на доки, каза че е добре и прогестерона и ЧХГ, но иска да го пусна в понеделник контрола, за да видим как нараства. Обадих се и на едното, коригира ми дозата на еутирокс, три дни седмично 50 гами, четири дни в седмицата по 25 гами, до този момент бях на 25 гами всеки ден.

Момичета толкова се притеснявам, че не мога да разсъждавам трезво, как ви се струват резултатите?

# 110
Здравейте момичета.За съжаление днес ми дойде.Чисто физически  не усещах никаква промяна,но пустата интуиция не ме подведе и ме накара да си направя 2 кръвен тест,за да видя,че стойностите на ЧХГ падат.Биохимична бременност е било.Оптимистично съм настроена,а и нямам права да се оплаквам-правим опити от няколко месеца,а едва предния месец установих кога ми е овулацията и се оказах бременна.Но за кратко.Не съм имала други аборти,на 25 съм и това ми дава надежда,че следващия път всичко ще е наред.Успех на всички и горе главата!

Целувки:Лили

# 111
Моля, ако е удобно някой да коментира резултатите ми:

На 27.11 - Beta HCG   153.00   mIU/ml

На 30.11 - Beta HCG   455.20  mIU/ml

Добре ли е според вас?

Благодаря предварително!

# 112
  • Бургас
Чудесни резултати, Късметлийка. Удвоява се прекрасно. Лека бремнност ти желая Simple Smile

# 113

Solace, много, много благодаря за бързия отговор Hug Дай Боже да е успешна Praynig

Имах нужда да го чуя, страхът от още една биохимична беше голям.
Не мисля да пускам отново, смятам направо в петък да отида да ме видят, би трябвало да се види сакче, нали?

Чудесни резултати, Късметлийка. Удвоява се прекрасно. Лека бремнност ти желая Simple Smile

# 114
http://s1.postimg.org/y0nrwzra7/Screenshot_2015_11_30_17_17_28_1.png
Вчера си правих уринарен тест и имаше бледа 2ра черта, днес бях на кръвен 17.170 е резултата. Ходих и на гинеколог и ми каза, че вижда нещо,  но не може да е категорична. Въпроса ми е нормално ли е при такива стойности да не може да се определи с категоричност наличието на бременност?

# 115
Здравей, Noway55,

до колкото знам, едва при ЧХГ 1000 mIU/ml  може да се види ехографска находка, ако е много добър ехографа и евентуално към 800, но при тази стойност абсолютно нищо не може да се види според мен, освен евентуално удебелена лигавица на матката.
Най-добре повтори кръвния след 48 часа, трябва стойността да се удвои. Имаш ли някакво закъснение на цикъла изобщо?

http://s1.postimg.org/y0nrwzra7/Screenshot_2015_11_30_17_17_28_1.png
Вчера си правих уринарен тест и имаше бледа 2ра черта, днес бях на кръвен 17.170 е резултата. Ходих и на гинеколог и ми каза, че вижда нещо,  но не може да е категорична. Въпроса ми е нормално ли е при такива стойности да не може да се определи с категоричност наличието на бременност?

# 116
10 дни закъснение имам. Цикъла ми е средно 32 дни(смята го една апликация), но с лична преценка за точната продължителност ( 30,31,32,33 са опциите).
Иначе след 2 дни пак ще ходя да ми вземат кръв

# 117
10 дни закъснение имам. Цикъла ми е средно 32 дни(смята го една апликация), но с лична преценка за точната продължителност ( 30,31,32,33 са опциите).
Важното е да се увеличава стойността.Ако си с късна овулация е възможно да ти е по-ниска стойността от обичайното.При всяка жена е различна стойността,дори жени с ниски стойности износват здрави бебета.Успех!  Heart Eyes

# 118
Важното е да се увеличава стойността.Ако си с късна овулация е възможно да ти е по-ниска стойността от обичайното.При всяка жена е различна стойността,дори жени с ниски стойности износват здрави бебета.Успех!  Heart Eyes
Знам, че всичко ще е наред, защото имам подозрения, че се е случило преди 10 дни буквално. Иначе благодаря за информацията относно нивата необходими, за да се потвърди 100% бременността. Е, май ми остава да чакам Simple Smile))

# 119
Спокойствие и позитивно мислене.  preggo

Общи условия

Активация на акаунт