СТОЙНОСТИ НА ЧГХ - тема 6

• 98 844
  • 787
  •   1
Отговори
# 180
За да си по сигурна дали нещо се случва,пусни още едно ЧХГ на датата на цикъла ти или ден след нея. Така ще разбереш дали има нещо. По принцип стойност до 5 се счита за отрицателен.  Peace
Благодаря ти Simple Smile
Но искам да попитам нещо от чисто любопитство: Кръвния щом е повече от 1 означава ли, че нещо е започнало да има? Не пия никакви медикаменти съдържащи чхг.

# 181
Какви са референтните стойности, ако са 0-5 най-вероятно не.

# 182
Не знам какви са, защото от лабораторията ми съобщиха резултата по телефона. Но ми казаха, че когато е над 1 вероятно има нещо, но пък моята АГ ми каза, че е отрицателен. Ето за това се пообърках, и питам тук, защото със сигурност тук ще намеря отговорите понеже докторите много не обясняват и само ме объркват.

# 183
А пикливия тест има ли по-наситена ертичка?

# 184
А пикливия тест има ли по-наситена ертичка?

Еее, с ЧХГ 1 каква чертичка, че и по-наситена? newsm78 newsm78 newsm78

# 185
  • Italia
Ако пикливия тест показва втора чертичка та дори и бледа, означава, че ЧХГ е поне 25. Моят съвет е да повториш кръвния тест!

# 186
Аморе, на мен този резултат ми е доста странен. Съветвам те да пуснеш още един тест, по възможност в друга лаборатотия, но нека бъде ден, два преди датата на очаквания цикъл. Освен това те съветвам да пуснеш и прогестерон за да знаеш ако има бременност дали са ти нужни прогестеронови препарати. Силно стискам палци.

# 187
http://prikachi.com/images.php?images/580/8583580b.jpg

Направих днес два престо и пак излезе много бледа чертичка. Не знам как така чхг 1.890 може престото да го хване. В четвъртък ще повторя кръвния заедно с прогестерон. Не разбирам как така може да сгрешат резултата на кръвния! Тези, които работят там дали си дават сметка, че се подиграват с чувствата на хората. Но ще повторя кръвния и ще видим.
Благодаря на всички!  Hug

# 188
Ами аз я виждам чертичката, и това е  Peace
Аморе  Hug

# 189
  • Italia
И аз виждам втората чертичка  Grinning
А дали не е било 18.90 тогава, вместо 1.890...

# 190
Аморе, аз също я виждам. Според мен е объркан резултата и както Елен казва е по-вероятно да е бил 18.90. Не виждам как с 1.89 ще покаже на теста. Концентрацията на хормона е много по-висока в кръвта. За да има втора черта на пикливия тест трябва кръвния да е с по-висока стойност. Пускай в четвъртък и много успех Simple Smile А аз мога да ти разказвам много за лаборатотни грешки, за една бройка не ме вкараха е болница с един резултат на кръвна захар.

# 191
И аз виждам втората чертичка  Grinning
А дали не е било 18.90 тогава, вместо 1.890...
Възможно е точно това да е станало. Утре ще повторя кръвния и ще видим . А днес престото по-бързо от вчера изкара бледата чертичка. Ох, дано всичко е наред, че имам още 3 дни до Ц и ако ми дойде направо ще се гръмна.

# 192
  • Italia
Опитай се да бъдеш спокойна,защото и това има значение. Но според мен след като имаш  положителен уринарен тест и то преди датата на цикъла ти,бременност има. Ще стискам палци за утре  Peace

# 193
Благодаря ви момичета!  Hug
Утре ще кажа какво е станало.
Приятен ден на всички! Simple Smile

# 194
Благодаря ви момичета!  Hug
Утре ще кажа какво е станало.
Приятен ден на всички! Simple Smile

При мен всичко е ок. На 3-ти ден закъснение ЧХГ 586.200.

Общи условия

Активация на акаунт