СТОЙНОСТИ НА ЧГХ - тема 6

• 98 922
  • 787
  •   1
Отговори
# 315
Момичета,моля ви не се карайте заради мен,така почвам да се чуствам мниго неудобно,разбрах ви и двете,просто всяка една има различен начин на изразяване на мнение,Мушморанка а относно това как ще отглеждам и възпитавам бъдещето си дете може да си спокойна,на 37 години съм и досефа смея да твърдя,че съм се справила дибре с втзпитанието на децата си,просто предните бремености съм лежала от самото начало в болница и дтщеря ми я родих в 31 седмица,а синът ми в 34 ,въпреки всучки усилия,сега това бебе е много желано и предвид и възраста ми се притеснявам от всичко.Надявам се да сте ме разбрали правилно,и пак ви моля не се карайте и не влузайте в спор заради мен!

# 316
Елен, точно така, да дадем малко кураж  Peace
Не знам дали ме помниш миналата година бях във вашата октомврийска групичка, но за жалост отпаднах още март месец. Вие ми бяхте тогава огромна подкрепа  Hug
Та цяла година по-късно, като само аз си знам през какво съм преминала успях да видя отново двете чертички.
И всеки един божи ден от самото начало, аз тръпна и се надявам всичко да е наред и да не се повтори случката.
И тъй като пишех в една темичка, в която всички момичета се борехме да забременеем и всички ги чувствах много близки, влезнах един ден да споделя, че нещо се чувствах много притеснена и отидох на непланиран видеозон, и че всичко е наред с бебо, и че съм си купила глътка спокойствие. Всички момичета искрено се зарадваха и ме окуражиха, че всичко ще е наред този път. Само въпросната потребителка се изцепи цитирам:
"Интересно ми е ти колко видеозона ще имаш до края на бременността?  По-добре си вземи един у вас и си се гледай сама!"  Shocked
Кристи, чела съм и ти през колко нещо си преминала за да стигнеш до тук, пожелавам ти от все сърце октомври да гушкаш прекрасно бебче  Hug Дано прочетеш по-горното и се поставиш на мое място и какво би отговорила в такъв момент.  Tired

Е, аз спирам до тук и не искам повече да коментирам, и за съветите, и за начина на изказ и пунктуация, който използва въпросната потребителка в постовете си. Просто ако следите и някои други теми, в които пишат главно притеснени момичета, и видите заядливия тон с който им отговаря, мисля че малко ще преосмислите.

Емануела, стискам ти палчета, вярвай и си повтаряй, че всичко ще е наред  Hug

# 317
Полинче, и аз съм имала неуспехи и знам какво е чувството Tired Но също така знам и колко е безсмислено само да го мислиш и да се тревожиш. За УЗ аз съм на мнение твърдо за, без значение колко често се случва. Както и да е, разводнихме много темата Peace

# 318
Благодаря ви много за подкрепата,и да утре пак ще пусна чхг,защото лекарката така ми каза,а между временно ми изписа и папаверин

# 319
Добре е направила. Това е само предпазна мярка, да не се стреснеш...

Хайде, с теб сме, мила! За сега всичко е наред.    Hug

# 320
  • София
Превърнахте темата в махленска свада и панаир, изяснете се на лични, всеки път като има нов отговор тук сериозни и занитересовани хора влизат, за да дадат съвет и успокоение или да получат информация. Апелирам да пренесете скандала си на дтруго място.

# 321
  • Sofia
Определени потребителки забравиха правилата и мястото, където пишат.

# 322
темата е за стойности на ЧХГ та напомням Ви  smile3512

# 323
Здравейте! Simple Smile Аз искам да ви попитам нещо относно стойностите ми на ЧГХ.
Последна менструация на 23.3.2016г,  после бебеправене през ден (така ни каза лекарката), Кръвен тест на 18.4.2016г   0.6 mIU/ml. Следващият ми цикъл тряба да дойде на 24-25.4.2016г. Следователно не съм бременна ли? Възможно ли е прекалено рано да съм направила кръвния тест?

П.П. Пия Л Тироксин.
Благодаря предварително!  Simple Smile

# 324
  • София
Aко трябва да ти дойде на 24-ти-25-ти, то си го направила на 6-7дни преди да ти дойде или 7-8дни след предполагаемата О.
Това е твърде рано. Ако има бременност, то инплантацията започва най-рано 7-мия ден, най-късно на 10-тия, нужно е време да се отдели ЧХГ в кръвта.

Повтори теста на 21-ви примерно или изчакай датата на цикъла и направи уринарен.
Наистина много си избързала да пуснеш теста.

# 325
Ох дано да си права.. много благодаря. Ми нямам търпение, все имам чувството, че е станало. Но ще изчакам, както ме посъветва.  Hug

# 326
Рано си направила изследването, Роси.

Но те съветвам да си следиш овулацията със специален тест, примерно Oview.
Когато тестът даде две черти, започвате бебеправене три дни поред.  Simple Smile

Но е много вероятно и по схемата на твоята лекарка да сте хванали овулацията ти.
Стискам палци да си бременна!    Hug

# 327
Дано да сме я хванали и дано да съм направила рано изследването.. Благодаря много  Hug
Ще пиша като имам резултат  Hug Hug

# 328
  • Варна
и аз с въпрос към вас- вчера видях 2 чертички и днес пуснах кръвен-  430 като последна М на 19.03 а о засечена с тестове на 01, 02. 04.    Ще пусна отново кръвен в петък за да има база за сравнение, но как ви се струва тази стойност?

# 329
  • София
Здравейте на всички! Имам нужда от помощ от разчитане на резултати от кръвния тест.
На 14 ден след трансфер кръвния отчете малко над 14 mIU/ml, а на 16 ден резултатът е малко над 28mIU/ml.
Все си мисля, че на този ден вече стойностите трябваше да са в пъти по-големи от моите ако има бременност, но пък резултатът се удвоява на 48 часа.
Като чета в интернет споменават при ниски стойности вероятност за извънматочна или кухо яйце.   Sad
Какво мислите? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт