СТОЙНОСТИ НА ЧГХ - тема 6

• 98 917
  • 787
  •   1
Отговори
# 330
  • София
освен да пускаш още през няколко дни.
на такива ниски стойности и да е извънматочна не е страшно все още.
нищо не може да се каже на такива цифри, малки са, но пък се удвояват  Rolling Eyes

# 331
Миличка, много съжалявам, но тези стойности са притеснително нисички...
Колко снежковци ти прехвърлиха?...
Не ми се иска да те стресирам, но може и да е знак, че ембриончето не се е имплантирало успешно... Sad
Пусни отново в същата лаборатория след 48 часа, да види и лекарят ти как върви хормонът...
Прегръщам те силно, успех!   Дано да греша и всичко да е наред!  Hug

Андромеда, чудесно е твойто ЧХГ, лека бременност!   Hug

# 332
  • Варна
Миличка, много съжалявам, но тези стойности са притеснително нисички...
Колко снежковци ти прехвърлиха?...
Не ми се иска да те стресирам, но може и да е знак, че ембриончето не се е имплантирало успешно... Sad
Пусни отново в същата лаборатория след 48 часа, да види и лекарят ти как върви хормонът...
Прегръщам те силно, успех!   Дано да греша и всичко да е наред!  Hug

Андромеда, чудесно е твойто ЧХГ, лека бременност!   Hug

Благодаря -малко се успокоих, стискайте ми палци! Дано този път е успешна Б че ми е за 4 път.

# 333
Дано, мила, дано!   Hug
Какво се случи предишните пъти...

Ей в тази група треперим бременните след неуспешни бременности, заповядай при нас!   Hug

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=916506

# 334
  • София
За съжаление го пишем неуспешен, доктора каза да спирам всичко  Sad

# 335
  • София
и защо?
кой е тоя доктор?
пусни поне още едно де, наскоро роди една девойка, и тя започна от някакво  9 или 12.

# 336
  • София
и аз бих изчакала 2 дни, какво може да се случи освен да си сигурна в спирането  Confused или да се зарадваш...

# 337
Казал е така, защото стойностите наистина са ниски.

Самите ембриончета ги излъчват в кръвта на жената, но ако се бяха имплантирали успешно, стойностите щяха да бъдат далеч по-високи, заради хориалните въси. А сега явно няма такива... Sad 

# 338
Здравейте! Аз искам да ви попитам нещо относно стойностите ми на ЧГХ.Последна М на 16.03, тест за бременност на 18.04.- положителен с по-бледа втора чертичка, ЧХГ- 280. Как ви се струва?

# 339
Честито! Лека и успешна бременност!    Hug

# 340
Да попитам вчера чхг 1011, сега ми се обади свеки,че ми е записала час за преглед в 17:00 дне,та питането ми е дали ще се види нещо? Аз си мислех да ходя утре но е имало час само за сега,дали има смисъл?

# 341
Чудесно ЧХГ, ще се види!   Hug

Ще те гледа на ултразвук с вагиналния накрайник, но трябва да се види мини сакче.   Flutter
Успех, Еми!   Hug

# 342
  • София
Казал е така, защото стойностите наистина са ниски.

Самите ембриончета ги излъчват в кръвта на жената, но ако се бяха имплантирали успешно, стойностите щяха да бъдат далеч по-високи, заради хориалните въси. А сега явно няма такива... Sad 

Стойностите не са чак толкова непоправимо ниск, преди време бях писала. че на 14 ден стойността беше 11, а на 16ти - 22. В момента бебето си е абсолютно в нормите, отговаря си на 10та седмица, има пулс и мърда съвсем в норма.

Аз лично бих препоръчала да изчака още 48 часа и да пусне пак.

# 343
Говориш за естествено забременяване ли?

Тази стойност на 14-ти ден от овулацията ли е?

Последна редакция: ср, 20 апр 2016, 14:19 от Trakia-BG

# 344
и аз с въпрос към вас- вчера видях 2 чертички и днес пуснах кръвен-  430 като последна М на 19.03 а о засечена с тестове на 01, 02. 04.    Ще пусна отново кръвен в петък за да има база за сравнение, но как ви се струва тази стойност?
Супер е Simple Smile Честито Hug

Здравейте на всички! Имам нужда от помощ от разчитане на резултати от кръвния тест.
На 14 ден след трансфер кръвния отчете малко над 14 mIU/ml, а на 16 ден резултатът е малко над 28mIU/ml.
Все си мисля, че на този ден вече стойностите трябваше да са в пъти по-големи от моите ако има бременност, но пък резултатът се удвоява на 48 часа.
Като чета в интернет споменават при ниски стойности вероятност за извънматочна или кухо яйце.   Sad
Какво мислите? newsm78
Аз също мисля, че не трябва да спираш лекарствата. Може да са ниски стойностите, но си нарастват. Повтори пак теста и тогава го мисли.

Общи условия

Активация на акаунт