СТОЙНОСТИ НА ЧГХ - тема 6

• 98 931
  • 787
  •   1
Отговори
# 345
Да, и аз се надявам да се развие ембриончето и бета ЧХГ да се повиши значително, но дали не коментираме тема, по която само тесни специалисти в асистираната репродукция са компетентни?....

Има разлика между 14-ти ден от овулацията и 16-ти ден от ембрионалния трансфер......

# 346
  • София
да, разликата са няколко дни.
но при удвояващо се чхг не виждам проблем да се поизчака преди да се отписва всичко.

# 347
Точно. Второто е доста след първото, но вместо стойностите да са по-високи, те са много по-ниски.
Андромеда има бета ЧХГ 430 на 18-ти ден след овулация.

Да се изчака, да, ние подкрепяме всяко успешно забременяване, разбира се, но дали не даваме празни надежди?....   Confused

Последна редакция: ср, 20 апр 2016, 16:19 от Trakia-BG

# 348
  • София
И какво ще изгуби ако след 2 дена пусне пак и дотогава пие лекарствата. Ако не се е получило, не се е получило, но ако има и мнимален шанс да е, при удовено ЧХГ?
Тя дали не си се надява така или иначе до последно?! Що за разводняване и разискване, момичето пита, ние казваме как бихме постъпили, наясно е, че не пита гинеколози, нито тесни, нито широки специалисти.
Хайде да спрем дискусията, защото ще стане като преди няколко дена, не ти е тука единственото поле за изява и дъвкане докрай, ама е хубаво човек да има мярка.

# 349
  • София
Притеснява ме, това че би могло да е анормална бременност (напр. извънматочна) и ако продължа с лекарствата да не би да си навредя и да ми се кара доктора, че върша на своя глава глупости. Имам му пълно доверие и си мисля, че тези стойности му говорят малко повече от на мен  ooooh!
Предния път си беше кръгла нула теста и поне беше 100% сигурно, че е неуспешен, а сега не мога да реша какво да правя, меня мнението на 2 минути.

# 350
  • София
Khaleesy - ако е извънматочна и да спреш лекарствата тя пак ще е извънматочна и ще трябва да се следи пак ЧХГ, за да се разбере каква е.
Защо не му се обадиш да го попиташ какво може да стане ако продължиш още 1-2дни лекарствата, ако трябва утре си пусни чхг, пак ще се види с колко и как расте и ще се прецени пак. Нека си каже мнението и за това и вземи решение. - аз така бих постъпила ако много много се колебая и обмислям да не го послушам на своя глава.

# 351
Khaleesy, на моя близка съфорумка, чхг-то беше 12. Роди си без проблем Simple Smile Никоя от нас не казва да не вярваш на лекаря си, но леко съмнение е винаги хубаво нещо. Познавам момичета с кухи яйца, които също родиха. Да не говорим за Дези, която даже имаше кюретаж и бебчо оцеля...

Бамба, злобееш пак, ми се струва Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 352
В нашата отчетна едно момиче е имало извънматочна бременност след трансфер.
Ембрионът е бил останал в цервикалния канал и е започнал да се развива там...

Питай доктора си дали ще е опасно да изчакаш още 48 часа за ново изследване на бета ЧХГ...

Прегръдки, мила!    Hug

# 353
  • Поморие
Момичета, дайте мнение-в сряда ЧХГ беше 267.90 а днес 90.10 , утре ще ги покажа на доктора, но дотогава ще откача от мислене.

# 354
dobi_iv2, пада Sad Най-вероятно е спряло да се развива Sad

# 355
Dobi, спаднало е, което не е добре. В една и съща лаботатория ли го пуска?

# 356
Двата резултата от една и съща лаборатория ли са?

Дано вторият е сгрешен, че не е добре така.....    Confused

И ти ли си след трансфер, мила?   Hug

# 357
Предполагам, че е биохимична бременност.На мен ми дойде 2 дни след резултат 90. Има вариант да е лабораторна грешка.  Crossing Arms

# 358
  • Поморие
 В една лаборатория са правени, в понедерник бях на преглед но лекаря каза ,че още не може да потвърди бременност и ме прати на изследването. Днес се надявах на двоен резултат а то.......
Не съм след трансфер, на 39г съм и най-накрая се реших на втора бременност, преди 5 месеца си правих изследвания за яйчников резерв и Анти мюлеров хормон и резултатите бяха отчайващи, но все пак лекаря каза,че имам минимален шанс. Много се зарадвахме на положителния тест, а сега съм отчаяна.

# 359
Ох, миличка, ужасно съжалявам....  Дано да са сгрешили втория резултат.....

Пусни утре още веднъж....

Ужасно е да прочетеш във форума отчайваща прогноза...
Бъди силна, дори този път да не е успешен, другия месец ще опитате отново!   Hug

Познавам 44-годишна жена, забременяла е по естествен път.
Възрастта ти не е толкова напреднала, няма да се отдаваш на лоши мисли...
Щом сте изследвали яйчниковия ти резерв, може би сте обсъждали и вариант инвитро...
Днешната медицина е изключително напреднала в репродуктивните технологии.
Горе главата, мила, от сърце ти желая успех!   Hug

Общи условия

Активация на акаунт