Кандидат и бъдещи мами с татко от епруветка

• 30 366
  • 723
  •   1
Отговори
# 645
  • София
прекрасна е Simple Smile

# 646
но за сметка на това съм в непрекъсната борба с холестерола. няма пълно щастие.

# 647
Йоли, успех на ЦС утре!
Как сте момичета?

# 648
  • От Луната
Благодаря Поли, спекла съм се, но стискам зъби! Според вас трябва ли ми нова ПКК, и колко дни важи? Имам една от юни ... дали ще ми искат нова, и също нали не се прави клизма... някак предпочитам сама да я свърша тази работа ако се налага  Mr. Green

Не съм доволна! Забравих да се обадя в клиниката, но и те не ми се обадиха! Мрън!

# 649
Благодаря Поли, спекла съм се, но стискам зъби! Според вас трябва ли ми нова ПКК, и колко дни важи? Имам една от юни ... дали ще ми искат нова, и също нали не се прави клизма... някак предпочитам сама да я свърша тази работа ако се налага  Mr. Green

Аз не съм правила ЦС, така, че нека другите момичета да се включат.
Преди хидротубацията на мен ми искаха Пкк и СУЕ. Трябваше да ги направя ден-два преди процедурата. Клизма не са ми правили, само ме пратиха да се изпишкам и трябваше да съм яла преди това.
Ти с упойка ли ще я правиш?
Утре пиши да кажеш как е минало!

# 650
нищо не са ми искали и не е имало клизма. вижда ми се безсмислено, няма да минава през червата контрастното все пак.

# 651
А какво представлява контрастното вещество?

# 652
идея си нямам, поли, но явно е нещо, което се вижда на рентгена.

# 653
  • София
Йоли, изследванията важат 7 дни. Не ти трябва клизма, те няма да ти правят нищо повече от рентгенова снимка.
Успех и от мен Simple Smile

# 654
Е, да със сигурност ще е нещо , което пропуска рентгенови лъчи. Аз си мисля за някакво съединение на йода, но не съм сигурна Simple Smile

# 655
# 656
  • От Луната
Благодаря, момичета, ами утре ще се разбере.
За упойката искат ПКК, дано излезе в рамките на два часа. Бях решила без, но майка днес ми наду главата и в крайна сметка за да спре, реших да и угодя, а никак не ми се искаше Sad
Може пък да няма време и да минем и без!

Но от клиниката не ми казаха нищо и съм малко разочарована.

# 657

Благодаря ти миличка!
Значи си говорим за разтвор на йод, близо бях Simple Smile

# 658
  • София
Йоли, според мен е безсмислена упойката. всичко приключва за 5 мин. упоката ще те държи повече и после часове ще си замаяна. А и докато ти слагат упойката... 3 пъти ще ти направят снимката
По кое време ти е снимката.
Ако имаш време 2-3 часа преди това си вземи профенид супозитории. Втората я слагаш непосредствено преди снимката. На мен ми бяха изписани 3 - 1 вечерта,  1 сутринта и 1 преди снимката.

Последна редакция: вт, 01 дек 2015, 00:08 от Nandin

# 659
Как си Йоли?
Как мина?

Общи условия

Активация на акаунт