Зло свекървище или мотиви за убийство?

• 9 538
  • 122
  •   1
Отговори
# 90
Оххх, недейте така да скачате на момичето, станалото - станало,все пак не е забременяла на 14....,както има доста такива случаи... Още една година и е пълнолетна...
Те си знаят най-добре как са нещата...Пък и нейните родители не са я спрели, един вид са били съгласни...те ще си берат ядовете... Пък може момчето да е свястно...и да си гледа детето и жената...

До авторката, не спирай мъжа ти да гони майка си, това са техни отношения - той да се оправя както знае... Струват ми се безумни обидите от нейна страна - жива ,,простакеса,,... Ти си гледай спокойствието, както са ти дали съвет по-нагоре - недей да работиш вече,доста си напред в месеците, пък и в тази жега.......

Благодаря ти много!   bouquet  bouquet  Идея си нямаш коментара ти колко ободряващо ми дойде! Много се радвам, че срещнах една ... СВЯСТНА жена, а не както досега тесногръди злобни лелки.  Peace
Лелки? Ти изобщо от къде знаеш на колко сме?Аааа сега е нормално на 14 да се ожениш за 30 годишен вместо да си гледаш уроците и да играеш на дама както правят нормалните 14 годишни момиченца.

Не съм се оженила, не мисля и да го правя, поне докато не завърша висше образование. Но е повече от ясно, че не живееш май в днешно време. Не съм срещала отдавна 14 годишни да си играят на дама. А и защо толкова се засегна? Явно се имаш за тесногръда злобна лелка, понеже аз не съм споменавала имена ...

# 91
Цитат
Явно се имаш за тесногръда злобна лелка, понеже аз не съм споменавала имена .

Това стана като рефрен
Няма тесногръди и злобни.За какво да се злобее в този случай не ми е ясно
`
Но ако така отговаряш винаги когато не ти изнася ще имаш проблеми и в бъдеще
а и това че го повтаряш след всеки да речем негативен пост  говори само за незрялост

# 92

Не съм се оженила, не мисля и да го правя, поне докато не завърша висше образование. Но е повече от ясно, че не живееш май в днешно време. Не съм срещала отдавна 14 годишни да си играят на дама. А и защо толкова се засегна? Явно се имаш за тесногръда злобна лелка, понеже аз не съм споменавала имена ...

Ау, сериозно ли ще отложиш женитбата, докато завършиш висше образование? Много зряло, може да изчакаш и докато детето ти стане абитуриент, ама то всъщност по това време може да си станала и баба, ако е като теб.
На 14 години си е баш гърчът, когато повечето, т.е. тези ученици, които имат някакви амбиции или поне родителите им имат,  след 7. клас се подготвят усилено за кандидатстване в по-елитните гимназии.
Не е точно подходящ момент да се правиш на домакиня и да водиш редовен полов живот с 30-годишен чичак.

# 93
Сигурно защото една свястна ти е отговорила, а досега само тесногръди лелки да ти отговаряли. Но може и ние да сме се объркали, няма значение. Явно наистина съм изостанала, защото сега разбрах, че вече съжителстваш от 14-годишна, раждаш на 17, а на 30, като поотрасне детето се записваш да учиш висше. По мое време не беше така, оттам идва тесногръдието ми.

# 94
Оххх, недейте така да скачате на момичето, станалото - станало,все пак не е забременяла на 14....,както има доста такива случаи... Още една година и е пълнолетна...
Те си знаят най-добре как са нещата...Пък и нейните родители не са я спрели, един вид са били съгласни...те ще си берат ядовете... Пък може момчето да е свястно...и да си гледа детето и жената...

До авторката, не спирай мъжа ти да гони майка си, това са техни отношения - той да се оправя както знае... Струват ми се безумни обидите от нейна страна - жива ,,простакеса,,... Ти си гледай спокойствието, както са ти дали съвет по-нагоре - недей да работиш вече,доста си напред в месеците, пък и в тази жега.......

Благодаря ти много!   bouquet  bouquet  Идея си нямаш коментара ти колко ободряващо ми дойде! Много се радвам, че срещнах една ... СВЯСТНА жена, а не както досега тесногръди злобни лелки.  Peace
Лелки? Ти изобщо от къде знаеш на колко сме?Аааа сега е нормално на 14 да се ожениш за 30 годишен вместо да си гледаш уроците и да играеш на дама както правят нормалните 14 годишни момиченца.

Ами ако познаваш 23 годишни лелки окей такава съм и да аз на 14 си играх,даже и на народна топка бях далеч от мисълта да се женя. ooooh!

# 95
Цитат

Това стана като рефрен
`
а и това че го повтаряш след всеки да речем негативен пост  говори само за незрялост

Просто очаквах съвет, не обиди и "многознаещите" да се правят на съдии. Имам си родители да ме съдят, исках просто няколко съвета .. е, явно очаквах прекалено много ..

# 96

Ами ако познаваш 23 годишни лелки окей такава съм и да аз на 14 си играх,даже и на народна топка бях далеч от мисълта да се женя. ooooh!

мога ли да те попитам на колко роди първото си дете?

# 97
Ами по-голяма бях от тебе. Пък и не е твоя работа.

# 98

Тъй като гледам, си била на 18. Така че моля те, недей да ми четеш морал.  Wink

# 99
Цитат

Това стана като рефрен
`

Просто очаквах съвет, не обиди и "многознаещите" да се правят на съдии. Имам си родители да ме съдят, исках просто няколко съвета .. е, явно очаквах прекалено много ..
За да ти се дадат съвети е добре да се разбере първо откъде идва проблема
Защото проблем има и съм убедена че не е апартамента
Проблема е започнал когато си забременяла.До тогава сте си били да речем много добре
Така че за това се навързаха нещата защото има проблем чийто корени са някъде другаде
и няма как да го решиш ако не го намериш точно къде е
Та  затова се получиха така нещата.Затова се навързаха и годините ти и съпругът ти и родителите ти-защото се търси къде е истинския проблем и тогава да ти се даде съвет

# 100

Аз морал не мога да ти чета,пък и не искам. ooooh!

# 101

Ми питай я, ако иска да ти отговори, какви трудности е имала с намирането на работа, с гледането на дете, въобще работила ли е сериозен физически труд в напреднала бременност и би ли го правила, ако досега не е.

# 102

Ми питай я, ако иска да ти отговори, какви трудности е имала с намирането на работа, с гледането на дете, въобще работила ли е сериозен физически труд в напреднала бременност и би ли го правила, ако досега не е.

От преглед на предишните й коментари в други теми, останах с впечатлението че е готина, докато не почна да ме оплюва тук .. не бих искала от нея съвети, да я питам кое как е .. не съм единствената, първата или последната непълнолетна бременна, така че все пак ще се консултирам с някоя.  Peace

# 103

Кукумицинка,в интерес на истината аз не работех,нямаше как,но имат право 16 годнишните да работят на 4 часа ги осигуряват повече не може,но не и бременни.Това всички го знаете.Аз и в предишни теми съм го казвала и тук ще го кажа щом като стана на въпрос,то на 17 или 18 разлика няма ама не ми беше и мечта и затова пък си имах мама която да ми помага а аз между временно си излизах и си гледах моя живот.Аз не бях с таткото на детето ми (Не ми се говори за това) и за раждането ти Изабла на 17 години не съм казала нищо върни се и прочети коментарите ми.Изразих възмущение от разликата ви и съжителството ви от 3 години,защото не е нормално на 14 да водиш полов живот още повече да живееш с 30 годишен мъж.

# 104

От преглед на предишните й коментари в други теми, останах с впечатлението че е готина, докато не почна да ме оплюва тук .. не бих искала от нея съвети, да я питам кое как е .. не съм единствената, първата или последната непълнолетна бременна, така че все пак ще се консултирам с някоя.  Peace

Тя е била по-възрастна от теб и май не е била на 14 г. с някакъв с 14 години по-голям от нея. Повечето хора ще влязат в положение, ако е станала белята непредвидено. Но целенасочено на възраст, в която трябва да отделяш сериозно време за подготовка за завършване на добра гимназия, което да ти даде шанс за по-нататъшна реализация, а вместо това се занимаваш да готвиш и да чистиш на 30-годишен чичо и дори решаваш планирано да родиш на 17, докато все още не си завършила и средно, никой с всичкия си не би одобрил. Дори родителите ти, ако са с всичкия си, не биха одобрили. Чичкото не би трябвало да се съгласява да прави дете на 16-17-годишна пикла. Майка му също едва ли лети от щастие, че по такъв начин ще стане баба.

Общи условия

Активация на акаунт