Зло свекървище или мотиви за убийство?

• 9 539
  • 122
  •   1
Отговори
# 75
Не я гони жената.После ще трябва някой да го гледа това дете.Бебето.

# 76
Не я гони жената.После ще трябва някой да го гледа това дете.Бебето.

Никакъв шанс тя да гледа бебето, майка ми ще ми помага. Тя свекървата забравя манджите си и загарят, как да си оставя детето .. ?!

# 77
Няма да го гледа. В друга тема авторката сподели, че свекървата е заявила, че детето ще стане ла*но като баща си. Сега, след другите постове на авторката се чудя дали не е права свекървата. Може би е бясна, че чака дете от непълнолетна, а се е занимавал с нея като е била на 14. Това си е чиста педофилия.

# 78
Няма да го гледа. В друга тема авторката сподели, че свекървата е заявила, че детето ще стане ла*но като баща си. Сега, след другите постове на авторката се чудя дали не е права свекървата. Може би е бясна, че чака дете от непълнолетна, а се е занимавал с нея като е била на 14. Това си е чиста педофилия.
+1 Аз имам син,ако той на 30 ми до влачи някаква 14 годишна пикла,парцалите и на вън да се обичат вън от дома ми.Очаквам и момиче живот и здраве Декември месец.Ако пък тя се залюби на 14 с някакъв 30 годишен дъртю,пак знам какво да правя,но първото нещо което ми идва на ум е да я заключа.Моята майка казва ако е на 25-30 и си е хванал някоя малка е защото от големите няма коя да му се върже а малките се лъжат лесно факт е.Момиче не скачай а си помисли малко,ако твоята дъщеря каже на 14 "Мамо отивам да живея в приятеля ми"какво ще направиш?

# 79
Излишно ми е да чета плювните, изсипващи се върху мен. Не искам повече да чета негативни коментари по повод връзката ми, възрастовите разлики между мен и партньора ми и т.н. Много ми е интересно ако вашите дъщери един ден ви заявят, че с партньора им имат 14 години разлика, а и чакат дете, дали няма да го преглътнете, щото нали са си вашите, пък чуждите нали е лесно да се оплюват .. Както и да е, как мога да изтрия тази тема, понеже се натоварвам излишно с негативни коментари?

# 80
Аз имам син,ако той на 30 ми до влачи някаква 14 годишна пикла,парцалите и на вън да се обичат вън от дома ми.
Ако мислиш, че това е гаранция, че бременност няма да има, лъжеш се. Joy Wink
как мога да изтрия тази тема, понеже се натоварвам излишно с негативни коментари?
Не можеш да я изтриеш.
Помоли да я заключат.

# 81
Точно такова нещо си мислех и аз.че самата свекърва е по скоро недоверчива и притеснена от  тази връзка
до преди появата на бебето всичко е било О.к.  между двете
Явно свекървата си е мислела че всичко това е временно явление изхождайки от възрастта на авторката
Въпреки че е трябвало да ошамари синът си .
Сега обаче се явява бебе и майката е все още дете.Ами ако на 23 реши че не си е поживяла

Цитат
Много ми е интересно ако вашите дъщери един ден ви заявят, че с партньора им имат 14 години разлика, а и чакат дете, дали няма да го преглътнете, щото нали са си вашите, пък чуждите нали е лесно да се оплюват ..

Чакай сега.Аз познавам хора и с по голяма разлика и са щастливи
Но и двамата и особено момичето са на по голяма възраст от 14-15 г
И точно това е проблема не разликата в годините , а твоята възраст  решението ти да живееш с него на тези години  и отношението на близките ви към всичко това

# 82
Щом съм решила, че ще го имам това дете сега, значи мога да се оправя.

# 83
Помоли модератор да ти заключи или изтрие темата. Peace

# 84
Помоли модератор да ти заключи или изтрие темата. Peace

Мерси  Peace

# 85
Оххх, недейте така да скачате на момичето, станалото - станало,все пак не е забременяла на 14....,както има доста такива случаи... Още една година и е пълнолетна...
Те си знаят най-добре как са нещата...Пък и нейните родители не са я спрели, един вид са били съгласни...те ще си берат ядовете... Пък може момчето да е свястно...и да си гледа детето и жената...

До авторката, не спирай мъжа ти да гони майка си, това са техни отношения - той да се оправя както знае... Струват ми се безумни обидите от нейна страна - жива ,,простакеса,,... Ти си гледай спокойствието, както са ти дали съвет по-нагоре - недей да работиш вече,доста си напред в месеците, пък и в тази жега.......

# 86
Оххх, недейте така да скачате на момичето, станалото - станало,все пак не е забременяла на 14....,както има доста такива случаи... Още една година и е пълнолетна...
Те си знаят най-добре как са нещата...Пък и нейните родители не са я спрели, един вид са били съгласни...те ще си берат ядовете... Пък може момчето да е свястно...и да си гледа детето и жената...

До авторката, не спирай мъжа ти да гони майка си, това са техни отношения - той да се оправя както знае... Струват ми се безумни обидите от нейна страна - жива ,,простакеса,,... Ти си гледай спокойствието, както са ти дали съвет по-нагоре - недей да работиш вече,доста си напред в месеците, пък и в тази жега.......

Благодаря ти много!   bouquet  bouquet  Идея си нямаш коментара ти колко ободряващо ми дойде! Много се радвам, че срещнах една ... СВЯСТНА жена, а не както досега тесногръди злобни лелки.  Peace

# 87
Аз имам син,ако той на 30 ми до влачи някаква 14 годишна пикла,парцалите и на вън да се обичат вън от дома ми.
Ако мислиш, че това е гаранция, че бременност няма да има, лъжеш се. Joy Wink
как мога да изтрия тази тема, понеже се натоварвам излишно с негативни коментари?
Не можеш да я изтриеш.
Помоли да я заключат.
Аз знам,че не е решение,но да си му мисли.

# 88

Благодаря ти много!   bouquet  bouquet  Идея си нямаш коментара ти колко ободряващо ми дойде! Много се радвам, че срещнах една ... СВЯСТНА жена, а не както досега тесногръди злобни лелки.  Peace
Лелки? Ти изобщо от къде знаеш на колко сме?Аааа сега е нормално на 14 да се ожениш за 30 годишен вместо да си гледаш уроците и да играеш на дама както правят нормалните 14 годишни момиченца.

# 89
Да, на 14 се счупват направо от игра на дама.

Общи условия

Активация на акаунт