Зло свекървище или мотиви за убийство?

• 9 564
  • 122
  •   1
Отговори
# 60
Интересно как ще реагира свекърва ти ако и кажете ,че ако не се изнесе ще обявите апартамента  който си е на съпруга ти за продан за да може да си купите друг на друго място

# 61
Тя може и преди да е работила там, в някое квартално кафе да помага почасово. Сигурно осигуровки няма.

Кои са тия родители с добри доходи и положение, които ще позволят 14-годишната им щерка да живее с 30-годишен, на всичко отгоре целенасочени опити за забременяване да прави, докато не е завършила и средно и накрая в 7-ми месец да рискува да ѝ изтекат околоплодните води върху обувките на някой клиент, докато му сервира.

само да не се намесват родителите ми. аз реших така да направя, и така направих. мислиш ли, че се бяха съгласили или цъфтяха от щастие когато единственото им се отдели от тях? така реших, че ще бъде и така и стана.

# 62
Интересно как ще реагира свекърва ти ако и кажете ,че ако не се изнесе ще обявите апартамента  който си е на съпруга ти за продан за да може да си купите друг на друго място

благодаря за идеята .. хм, може да получи инфаркт пък, знам ли ..  Grinning Twisted Evil

# 63
Лъжкиня, нелегално била работела. В момента има такива глоби за хора без договор, а пък за непълнолетни изискванията за договор също са страхотни, за бременни също вероятно има някакви ограничения за вида на работата и продължителността на труда, така че никой не би рискувал да вземе без договор бременна непълнолетна за такъв труд, при който е възможно всеки да я види и да се обади където трябва.

# 64
Лъжкиня, нелегално била работела. В момента има такива глоби за хора без договор, а пък за непълнолетни изискванията за договор също са страхотни, за бременни също вероятно има някакви ограничения за вида на работата и продължителността на труда, така че никой не би рискувал да вземе без договор бременна непълнолетна за такъв труд, при който е възможно всеки да я види и да се обади където трябва.

абе като не ти изнася и се правиш на детектив, що изобщо коментираш и даваш акъли не ми е ясно?

# 65

абе като не ти изнася и се правиш на детектив, що изобщо коментираш и даваш акъли не ми е ясно?

Кое не ми изнася? Ти изобщо усещаш ли се какви ги дрънкаш?

Един път родителите ти са за отдел "Закрила на детето", защото, ако е вярно, са позволили на непълнолетната си дъщеря да си рискува собственото здраве, втори път ти си под ударите на закона, защото рискуваш здравето на нероденото си дете, трети път работодателят може да бъде глобен като нищо след посещение на инспекцията по труда.

# 66

Кое не ми изнася? Ти изобщо усещаш ли се какви ги дрънкаш?

АЗ се усещам. АЗ.

# 67
Тя може и преди да е работила там, в някое квартално кафе да помага почасово. Сигурно осигуровки няма.

Кои са тия родители с добри доходи и положение, които ще позволят 14-годишната им щерка да живее с 30-годишен, на всичко отгоре целенасочени опити за забременяване да прави, докато не е завършила и средно и накрая в 7-ми месец да рискува да ѝ изтекат околоплодните води върху обувките на някой клиент, докато му сервира.

само да не се намесват родителите ми. аз реших така да направя, и така направих. мислиш ли, че се бяха съгласили или цъфтяха от щастие когато единственото им се отдели от тях? така реших, че ще бъде и така и стана.

Чакай малко сега
Ако те не са били съгласни няма начин да започнеш да живееш на семейни начала с мъж на почти 30 г.Ще са намерили начин да не позволят това та ако  се наложи ще намесят и органите на реда и правосъдието.Това е подсъдимо и противозаконно
Най малкото съпругът ти подлежи на законово наказание

# 68
Не знам за кое да съжалявам - за това, че пуснах проблема си тук, за това, че не скрих на колко години съм, или за това, че някой момичета са УНИКАЛНО тесногръди ....

# 69
Не знам за кое да съжалявам - за това, че пуснах проблема си тук, за това, че не скрих на колко години съм, или за това, че някой момичета са УНИКАЛНО тесногръди ....
Не си осъзнала още на какви пачи яйца си се насадила, а даваш определения... много "мъдро", направо си представям какви ги приказваш на свекърва си. Може пък поведението и да не е чак толкова злобарско колкото го описваш. Дъщеря ми в момента е на 11 и ако на 14 ми сервира нещо такова - да се мъкне и спи с мъж към трийсетте, ще бъде затворена вкъщи, ще и взема медицински бележки поне за 3 месеца, че никъде да не излиза и много добре ще я образовам какво е в неин интерес.

# 70
Не си осъзнала още на какви пачи яйца си се насадила, а даваш определения... много "мъдро", направо си представям какви ги приказваш на свекърва си. Може пък поведението и да не е чак толкова злобарско колкото го описваш.

Защо да не съм осъзнала? Защото съм на 17 ли?

# 71
Наистина супер много съжалявам, че реших да потърся съвет тук, и то от тъпо мислещи непознати .. как мога да изтрия темата?

# 72
Защо да не съм осъзнала? Защото съм на 17 ли?
Защото нямаш никакъв инстинкт за самосъхранение и оцеляване.

Последна редакция: сб, 15 авг 2015, 17:32 от Аниш

# 73
Изабела, ядосваш се че споменаваме годините ти ,но според мен всичко има значение
Самата ти казваш че всичко се е променило когато свекърва ти е разбрала ,че си бременна
Според мен до преди това тя наистина не е гледала сериозно на теб защото си дете което е решило да си играе на семейство
С появата на бебето обаче нещата се променят
Може би на самата нея и е трудно да приеме факта за 17 г булка на сина си и за сериозността на връзката ви именно заради годините ти
Така че недей да скачаш веднага , а  огледай нещата от всички страни
Едно дете е голяма грижа и отговорност и не е като да си играеш с кукла
Помисли си дали драмата с апартамента не е  просто един вид оправдание от нейна страна за да скрие друго което я притеснява

# 74
Изабела, ядосваш се че споменаваме годините ти ,но според мен всичко има значение
Самата ти казваш че всичко се е променило когато свекърва ти е разбрала ,че си бременна
Според мен до преди това тя наистина не е гледала сериозно на теб защото си дете което е решило да си играе на семейство
С появата на бебето обаче нещата се променят
Може би на самата нея и е трудно да приеме факта за 17 г булка на сина си и за сериозността на връзката ви именно заради годините ти
Така че недей да скачаш веднага , а  огледай нещата от всички страни
Едно дете е голяма грижа и отговорност и не е като да си играеш с кукла
Помисли си дали драмата с апартамента не е  просто един вид оправдание от нейна страна за да скрие друго което я притеснява

не, тя е директен човек, щеше да каже, поне на сина си ..

Общи условия

Активация на акаунт