Зло свекървище или мотиви за убийство?

• 9 558
  • 122
  •   1
Отговори
# 105
Ами по-голяма бях от тебе. Пък и не е твоя работа.

Тъй като гледам, си била на 18. Така че моля те, недей да ми четеш морал.  Wink

Ми питай я, ако иска да ти отговори, какви трудности е имала с намирането на работа, с гледането на дете, въобще работила ли е сериозен физически труд в напреднала бременност и би ли го правила, ако досега не е.
Кукумицинка,в интерес на истината аз не работех,нямаше как,но имат право 16 годнишните да работят на 4 часа ги осигуряват повече не може,но не и бременни.Това всички го знаете.Аз и в предишни теми съм го казвала и тук ще го кажа щом като стана на въпрос,то на 17 или 18 разлика няма ама не ми беше и мечта и затова пък си имах мама която да ми помага а аз между временно си излизах и си гледах моя живот.Аз не бях с таткото на детето ми (Не ми се говори за това) и за раждането ти Изабла на 17 години не съм казала нищо върни се и прочети коментарите ми.Изразих възмущение от разликата ви и съжителството ви от 3 години,защото не е нормално на 14 да водиш полов живот още повече да живееш с 30 годишен мъж.

Повярвай ми, ако зависеше от мене на 14 щях да съм девствена.

# 106

Ми питай я, ако иска да ти отговори, какви трудности е имала с намирането на работа, с гледането на дете, въобще работила ли е сериозен физически труд в напреднала бременност и би ли го правила, ако досега не е.
Кукумицинка,в интерес на истината аз не работех,нямаше как,но имат право 16 годнишните да работят на 4 часа ги осигуряват повече не може,но не и бременни.Това всички го знаете.Аз и в предишни теми съм го казвала и тук ще го кажа щом като стана на въпрос,то на 17 или 18 разлика няма ама не ми беше и мечта и затова пък си имах мама която да ми помага а аз между временно си излизах и си гледах моя живот.Аз не бях с таткото на детето ми (Не ми се говори за това) и за раждането ти Изабла на 17 години не съм казала нищо върни се и прочети коментарите ми.Изразих възмущение от разликата ви и съжителството ви от 3 години,защото не е нормално на 14 да водиш полов живот още повече да живееш с 30 годишен мъж.

Е защо не остана девствена.На ум ми идват само две неща,пиянска вечер и изнасилване.От второто ме побиват тръпки така,че го изключвам като вариант.

# 107
Е насила ли те накара някой  на 14 г да отидеш да живееш със мъж
За девствеността няма да говорим.Там отдавна няма възрастова граница
Говорим за съзнателното ти живеене с мъж на 30г докато си била на 14 и последващите проблеми

# 108

Е защо не остана девствена.На ум ми идват само две неща,пиянска вечер и изнасилване.От второто ме побиват тръпки така,че го изключвам като вариант.

Ми не го изключвай този вариант, защото не беше пиянска вечер,  а и не обичам да пия.

# 109
Е насила ли те накара някой  на 14 г да отидеш да живееш със мъж
За девствеността няма да говорим.Там отдавна няма възрастова граница
Говорим за съзнателното ти живеене с мъж на 30г докато си била на 14 и последващите проблеми

Не ме е карал насила никой да живея с него, просто той ми даде много - чувствам се в безопасност с него, мога да разчитам на него, споделяме си всичко, подкрепя ме във всяко начинание и много, много ме обича.

# 110
Ако си станала жертва на изнасилване съжалявам.Никой не го заслужава и дано никой не го преживява
Но това не е причина да започнеш да живееш с мъж на тази възраст още повече след такова преживяване
Аз сигурно не бих се сетила за мъж и за секс камо ли да отида да живея с някого

# 111
Ако си станала жертва на изнасилване съжалявам.Никой не го заслужава и дано никой не го преживява
Но това не е причина да започнеш да живееш с мъж на тази възраст още повече след такова преживяване

Ако не беше той ( 30 годишния чичко ) можеше и да не съм жива сега, изключително много направи за мен, имаше условна заради това, че беше единственият, който се осмели да ми помогне .. и да, никой не го заслужава, камо ли 14 годишно дете. за годините ми съм доста порастнала, повярвай ми.

# 112

Не ме е карал насила никой да живея с него, просто той ми даде много - чувствам се в безопасност с него, мога да разчитам на него, споделяме си всичко, подкрепя ме във всяко начинание и много, много ме обича.

Ако това е вярно, в което малко се съмнявам, родителите ти са с много нисък родителски капацитет. Би трябвало с тях да се чувстваш в безопасност, да им се довериш, да те подкрепят.

Със сигурност звучи странно и нелогично за изнасилена и наплашена от мъжете непълнолетна, да отиде да живее с толкова по-възрастен мъж, който би имал сериозни сексуални мераци.

# 113

Ако не беше той ( 30 годишния чичко ) можеше и да не съм жива сега, изключително много направи за мен, имаше условна заради това, че беше единственият, който се осмели да ми помогне .. и да, никой не го заслужава, камо ли 14 годишно дете. за годините ми съм доста порастнала, повярвай ми.
Хем ти помогнал, хем с условна за това... поведението на майка му и на твоите родители започва да става обяснимо.

# 114

Нещо това но го разбрах много- имал е условна  присъда заради това че само той ти е помогнал
Не знам за такива неща.Хем да помогне ,хем да го осъдят
Е родителите ти къде бяха

Може и да се ядосваш но  наистина ще излезе другаде проблема със свекърва ти.Ако се разровиш по надълбоко ще го открием

# 115

Хем ти помогнал, хем с условна за това... поведението на майка му и на твоите родители започва да става обяснимо.

Гледала много филми нашта Изабела. Всеки нормален родител, ако разбере, че дъщеря му е изнасилена, ще отиде с нея в полицията, за да подаде сигнал, ще ѝ извадят медицинско, няма да я остави вместо това да отиде да живее и да се такова с 30-годишен чичак.

# 116
Родителите ми бяха до мен и са винаги до мен, когато имам нужда. Защо си мислите, че всичко е толкова просто и лесно? Може би защото не сте на другия на мястото. Kaкто и да е, не ми се говори повече, достатъчно лоши спомени изплуваха. Не искам повече да пиша тук. Хубав ден!  Peace Peace

# 117
Всичко хубаво ти желая.

# 118
И сега свекървата ще я бесим или ще я колим? Rolling Eyes

# 119
Дете, какво ти се е случило, бе? Явно нещо лошо, а мъжът, с когото живееш, е бил там в момента. Нечестно е да се възползва от едно дете и сигурно ще си плати за това, когато пораснеш и се осъзнаеш, но засега явно ти дава илюзията за някаква закрила и сигурност. Всъщност това не е въпросът сега.
По поставения от теб въпрос - нямаш проблем от това естество, за което говориш. Свекървата, гарсониерата, двустайния и бла, бла....Вероятно мъжът ти се замисля, че майка му ще е тази, която ще поеме основната грижа за детето му, защото ти самата си дете и не си достатъчно зряла, за да се грижиш за друг живот и затова я е коткал с парички. Тя се опитва да го изнудва май, дано все пак омекне след появата на бебето.
 Проблемите ти в по-далечен план са, че си с начално образование или най-много с основно, ако си успяла да завършиш някак 8-ми клас, независимо, че вече си живеела с мъж, и ще си останеш с това килийно образование. А този факт те праща за вечни времена в групата на житейските лузъри. Преди да ме репликираш, ще ти кажа да се откажеш. От 25 години работя с ученици, виждала съм всякакви случаи. Изключения обаче почти не се срещат. Въпреки всевъзможните градски легенди, които се разнасят от уста на уста. Може би не е зависело от теб, не знам какво точно те е сполетяло....Станалото-станало. Успокой се и гледай да изкараш безпроблемно бременността си до края. Ако мъжът, с когото живееш, се окаже стабилен, в което не съм много сигурна с оглед на факта, че се оказва педофил, дръж се за него. И за свекървата, която се готвиш да убиваш. Някой трябва да отгледа бебето ти. Спести си заблудите, че вие с благоверния ти п...... ще се справите с тази нелека задача. Родителите ти също не са надеждни, имайки предвид, че са се провалили с теб. Няма причини да им се възлагат надежди, че ще се справят с внуче.
П.П. Дано само мъжът ти да не е изнасилвачът и оттам да му е условната присъда.....Ако си изкупва греха като се жени за теб, едва ли е най-умното решение.....

Общи условия

Активация на акаунт