Къде в Пловдив? - 59 тема

• 71 374
  • 753
  •   1
Отговори
# 660
  • Пловдив
Аз пак да питам къде мога да занеса да ремонтират чадър?

За торти-  поръчвам от Ванила Подс, обикновено Френска селска торта, много ни харесва. Има и други видове разбира се. Работят с пресни продукти, там яйчен меланж, готови смески и кремове няма.

Но не са силни на украса  Naughty
Ако държиш на украса с фондан и т.н. търси друга сладкарница.

# 661
Здравейте, пловдивчанки, каня ви на благотворителен базар на един малък герой, моля, разпространето събитието между своите приятели. Нека  подадем ръка и покажем, че сме хора

https://www.facebook.com/events/438771272974559/
Момичета,допълвам,че това е дете на съфорумка,има тема за Павчо http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=872932.0;topicrefid=19

Нека да бъдем съпричастни към трудния момент на това семейство.
На базара предполагам ще има касичка,дори и да не купите нищо,пак може да помогнете.Капка по капка....
 Hug

# 662
Aко имаш уред от Англия,( и не държиш на гаранцията) най-добре смени щепсела. Преходниците са много некачествени загряват и стапят лесно оригиналните щепсели.

Катрин, ако ти трябва адаптор да включиш уред в Англия тука много трудно се намира, има само преходници за нащата мрежа, но обратния вариант е много трудно намираем. Охх надявам се, че ме разбра  Embarassed

Да, ще пътувам до Англия и ще трябва да зареждам телефони, лаптоп...
А направо от там дали ще успея да намеря? Макар че не искам да го оставям за последния момент и да се окажа в чужда страна без телефон/лаптоп.

# 663
  • Пловдив
Като стана дума, Ванила Подс правят една орехова торта с целувчени блатове.
Не е налична, приготвя се с предварителна заявка.

Нещо много различно и страхотно на вкус, но е по-скоро за семейни тържества и непретенциозни почерпки. Не се отличава с уникална визия.

# 664
  • Plovdiv
Катрин,  провери във Викиват, но аз миналата зима се отрепах от търсене и накрая си взех от там...Мисля, че даже и на летището ги има и на  нащо и на тяхното.

# 665
  • Пловдив
Момичета,кажете някое евтино хотелче за едни студентки-задочнички.

# 666
  • Пловдив
Аз пак да питам къде мога да занеса да ремонтират чадър?

Няма къде
Преди време коментирахме,че вече ги няма дядовците,които поправяха чадъри.Направо нов

# 667
  • Пловдив
Няма къде
Преди време коментирахме,че вече ги няма дядовците,които поправяха чадъри.Направо нов

Разочарова ме...така се надявах да може да го поправим, че детето много си го харесва.

Ореховата торта на Ванила подс наистина е много хубава. Също така и еклерите им, но и те са по предварителна заявка.

# 668
Откъде мога да намеря голям празен кашон с приблизителни размери 40 на 60 на около 70-75 см??? newsm78 Трябва ми спешно, нямам време да обикалям по магазини..... Hug И колко приблизително може да струва подобен кашон? Thinking Баумакс, Алати, Практикер и т.н. магазини са ми всичките доста далеч, за да ги обикалям един по един без да знам дали въобще мога да намеря подобен кашон там..... Rolling Eyes
За торти- от няколко години (когато не ги правя аз) ги поръчвам само от сладкарница Мон Шери, в пресечка до Чайка Фарма е, малка сладкарница, тортите са много вкусни. Peace

# 669
  • Берлин
Откъде мога да намеря голям празен кашон с приблизителни размери 40 на 60 на около 70-75 см??? newsm78 Трябва ми спешно, нямам време да обикалям по магазини..... Hug И колко приблизително може да струва подобен кашон? Thinking Баумакс, Алати, Практикер и т.н. магазини са ми всичките доста далеч, за да ги обикалям един по един без да знам дали въобще мога да намеря подобен кашон там..... Rolling Eyes
За торти- от няколко години (когато не ги правя аз) ги поръчвам само от сладкарница Мон Шери, в пресечка до Чайка Фарма е, малка сладкарница, тортите са много вкусни. Peace
в най-близкия магазин до теб от типа Била, Лидл и подобие- имат банка за кашони и ще ти дадат. Аз така процедирах в БГ /а тези размери са им кашоните за яйца Simple Smile /

# 670
PAPURCHE MEHURCHE , от Лидъл взех 2 бр. кашони, но двата общо са с размерите които написах. Казаха, че тези кашони им били най-големите (от хляб или франзели са). Ще питам и в Кауфланд. Междувременно, ако някой знае откъде мога направо да закупя празен голям кашон, моля да сподели!  Hug

# 671
  • Берлин
Долче, би трябвало в строителните магазини да ги продават.

# 672
Долче, би трябвало в строителните магазини да ги продават.
Да, ако някой знае в кой точно да търся ще съм много благодарна.  bouquet Без кола сме, а са ми доста далече строителните магазини с градски транспорт... Confused

# 673
  • Пловдив
Момичета, дървена ламперия да знаете къде се продава? Преди години купувахме, имаше до Метро, но тогава не беше застроено. Сега в нета ми излизат само далечни градове и градчета, дали има някъде и в Пловдив?

# 674
  • Пловдив
В Баумакс и Практикер 100% продават такива кашони. В Гемернаия са много разпространени и им казват кашони за пренасяне, има всякакви размери, има за книги, са по-леки, за по-тежки неща.

Общи условия

Активация на акаунт