Къде в Пловдив? - 59 тема

• 71 395
  • 753
  •   1
Отговори
# 630
  • гр.Пловдив
Здравейте, търся телефон на Козметично студио "Естер", намира се на ул."Съединена България" над площадчето срещу първа поликлиника и преди Понеделник пазра.

# 631
Момичета от къде да купя адаптер за английски контакт? (дори не знам как да обесня какво точно търся)
Aко имаш уред от Англия,( и не държиш на гаранцията) най-добре смени щепсела. Преходниците са много некачествени загряват и стапят лесно оригиналните щепсели.

# 632
  • Plovdiv
Катрин, ако ти трябва адаптор да включиш уред в Англия тука много трудно се намира, има само преходници за нащата мрежа, но обратния вариант е много трудно намираем. Охх надявам се, че ме разбра  Embarassed

# 633
  • Пловдив
Здравейте, къде в Пловдив се издава дубликат на бракоразводно решение и може ли за 1 работен ден, или по-експресно?

# 634
Здравейте, къде мога да видя качествени детски памучни халати?

# 635

На малката ми дъщеря купихме халат от Вис Виталис. Едно от малкото неща, които предлагат и все още е тяхно производство. Има избор - с бродерии, без бродерии, с различни апликации. Размерите им са до 10 г. ако не ме лъже паметта.

Здравейте, къде в Пловдив се издава дубликат на бракоразводно решение и може ли за 1 работен ден, или по-експресно?

от съда, който е постановил решението

# 636
Къде да погледна за момичешка жилетка или суичер ? За подарък. За около 10 г. дете и до 30-тина лв ?Поръчвам онлайн обикновено,но сега нямам време.Благодаря предварително!

Wikiki където и да се намират в момента. Последно в края на август бяха все още в Галерия.

# 637

В съда мисля че има експресна поръчка но е по скъпа
Аз преди година две вадих на свеки ама не помня цената стана от днес за утре , но мисля че имаше и за 4 часа

# 638
  • Пловдив
Здравейте, пловдивчанки, каня ви на благотворителен базар на един малък герой, моля, разпространето събитието между своите приятели. Нека  подадем ръка и покажем, че сме хора

https://www.facebook.com/events/438771272974559/

# 639
Само с ръчно изработени неща ли ? Имам детски дрешки с етикетите( 1-2 неща),стават ли и къде да ги донеса  ?

# 640
Момичета, препоръчайте ми майстор за ортопедични обувки за дете! Може и на лични!

# 641

Ние имаме халат на Яна-Панагюрище. Купуван за 23лв от едно магазинче за чаршафи и хавлии на бул. Пещерско шосе с/у аптека Мальовица. Много мекичък и плътен http://yanabg.eu/%D1%85%D0%B0%D0%B2%D0%BB%D0%B8%D0%B8/%D1%85%D0% … %D0%BB%D0%B2.html

# 642
Момичета, препоръчайте ми майстор за ортопедични обувки за дете! Може и на лични!
Може и в темата. И всички обувки ли са като менгемета на крачетата  newsm78

# 643
  • Пловдив
Зависи за какво са ортопедични.
На моя син поръчваме в Мечо Пух на Колев и Колев ортопедични. Изглеждат като най-нормални обувки. Дюстабан е и с тях е ОК. Другите, които съм виждала по ателиетата наистина са като менгемета, с метални пластини.... Но - зависи от проблема вероятно. За друго, освен плоскостъпие, не знам дали КК ще свършат работа.

# 644
Преди години имаше ортопедична  работилница в Хирургиите на Пещерско шосе и там ни  изработиха специални стелки за плоскостъпие, но ни изпрати лекар. Нямам информация след толкова години, дали са още там, лекарят беше д-р Дамянов, които преглеждаше на Иван Вазов.

Общи условия

Активация на акаунт