"Септември чакаме с копнеж,че да започне нашия бебевалеж" - Тема №7

• 31 297
  • 749
  •   1
Отговори
# 450
Snejna mama, прегръщам те силно!  Hug Hug Hug

# 451
  • Драгоман
Снежна мама, моите съболезнования! Това, което ти се е случило е много тежко и то точно малко преди раждането !!! Бъди силна!!! Утехата ще ти бъде голямото ти момиче!!!  Hug

# 452
Снежна мама, ужасно съжалявам, но трябва да си силна Hug
Джени, успех, чакаме хубавата новина Praynig

И аз снощи го усещах много слабо, но през нощта и сега сутринта имаше няколко яко премятания. Иначе се бях притеснила Sad

# 453
Снежна мама моите съболезнования  newsm45 бъди силна мамо.
Джени успех на теб!

# 454
snejna mama много съжалявам, бъди силна Hug

djeni84 нека се роди здравичко бебето, а пък дали е нормално или секцио няма значение, молим се всичко да е наред и чакаме да се похвалиш Hug

# 455
Много, много съжалявам Снежна мама. Знам, че каквото и да се напише няма да намали болката ти. Прегръщам те силно.

# 456
snejna mama Искрено съжалявам за загубата ти - бъди силна  Sad Sad Sad

# 457
Здравейте момичета, колко много сте изписали... няма изчитане  Hug

snejna mama много съжалявам за бебчето ти  Praynig Каквото и да кажа в този момент е безмислено..
djeni84 Стискам палци! Ще чакаме новини  baby_neutral
По темите: за пъпа  ми той моя дълго време си беше "изгладен" даже започна да ми се вижда моя белег / предполагам , че е това де, едно такова черничко в средата/, но сега от 2-3седмици горната кожичка взе да се "свлича" , дали защото беб се смъква...  newsm78

# 458
Момичета да питам който знае.Взех си резултатите от цитонамазката и ми излезе ешерихия коли масово.Доктора ми изписа антибиотик?! Притесних се малко може ли да го пия и той каза че може.Още не съм го купила и съм в чуденка?!

# 459
Всички ми казват, че понеже ще съм секцио не трябва да ми се взима секрет и стерилна урина. Бебето нямало да мине от там и не било необходимо.
Да се притеснявам ли?

# 460
Снежнa мaмa  Hug Моире съболезновaния. Прегръщaм те, бъди силнa!
Джени, успех и здрaво бебе ти пожелaвaм Simple Smile
Онли, полгaт ти се от кaсaтa тези изследвaни. Вaжно е микробиологиятa дa е чистa, зa дa не тръгне преждевременно рaждaне. Колко седмици имaш до термин? Изисквaй си кaквото ти се полaгa от кaсaтa.

# 461
Шмокси, на 16-ти ми е секциото. От утре влизам в 9-тия месец.
Всички доктори казват да не се притеснявам.

# 462
snejna mama, много съжалявам Sad Ужасно е това. Sad

djeni84, на теб успех и късмет. Чакаме новини.

Момичета да питам който знае.Взех си резултатите от цитонамазката и ми излезе ешерихия коли масово.Доктора ми изписа антибиотик?! Притесних се малко може ли да го пия и той каза че може.Още не съм го купила и съм в чуденка?!
Аз пих антибиотик заради тези същите бактерии в 4ти месец. Важно е да ги изчистиш преди раждането. Щом лекар казва, че е подходящ антибиотика, значи го почвай, не губи време. Ако все пак не си спокойна, потърси и второ мнение.

Only God can..., не се притеснявай, логично е да не е наложително да се пускат изследвания при сигурно секцио. Ако обаче имаш оплаквания и ги споделиш, сигурно ще ти пуснат изследвания. Даже си ги искай, по каса ти се полагат. Наистина, ако започне нармално раждане ... трябва всичко да е проверено.

# 463
panteryx86 антибиотик с пеницилин се използва за бременни жени, който е безопасен за бебето. За твое успокоение може да погледнеш каква е активната съставка на антибиотика, който ти е изписан.

Снежна мама - много сила на духа и енергия ти пожелавам, за да се справиш в този тежък момент.

Джени84 - леко раждане и здрава рожба ти пожелавам, очакваме скоро да се похвалиш!

# 464
Снежна мама,много съжалявам. Cry
Бъди силна!

Общи условия

Активация на акаунт