Сексът и ролята му за психическото здраве на човека

• 20 263
  • 183
  •   1
Отговори
# 60
Обаче изобщо не правите разлика между хора, които не правят секс по собствено желание, или по-скоро от липса на желание, и такива, лишени от секс, но иначе имащи нужда да правят.
Лековато е всички да бъдат поставяни под общ знаменател. Инак се случвате като прабаба ми, възпитаница на девичи колеж, която напътстваше всичкото женско у дома, да не допуска съпруга си до себе си повече от веднъж на седмица, инак била лека жена, парясница.

Писах и на Любовта!, че аз ям килограм диня на ден, приятелката ми на пет дни по едно парче, но това не значи, че тя страда от липса на витамини.

Чудя се- колко ли жени са чукани редовно без да са имали и три процента желание да правят секс в момента? Колко ли жени са принудени да правят секс без нужда, за да задоволят партньорите си- къде от страх от изневяра, къде от страх от силова милувка, къде по навик.

# 61
  • София
При мен има доста роля,чувствам изнервяне и то точно от липсата на такъв или от недостатъчно задоволяване.С партньора ми е било проблем,че не дава толкова,колкото ми се иска и влияеше на връзката си.За жалост приключи.
Нов партньор- 3 опита досега и 3те неуспешни и просто няма да я бъде.
3 неуспешни опита какво ще рече?

# 62
Не знам дали има или не умрели от безсексие, но съм виждала как изглеждат хора, лишени от секс.
И как изглеждат? С  антени на главите да не са Simple Smile
А в крайна сметка, за да си толкова убеден, че някой  е лишен от секс, трябва  вероятно да живееш с него и пак няма как да знаеш Wink

# 63
Не знам дали има или не умрели от безсексие, но съм виждала как изглеждат хора, лишени от секс.
А в крайна сметка, за да си толкова убеден, че някой  е лишен от секс, трябва  вероятно да живееш с него и пак няма как да знаеш Wink

И мен това ме учуди. Как се разбира някой, когото не познаваш, че не прави секс?

# 64
Е, как се разбира?! Ми, изглежда недоклатен!
То е нещо като инжиктипляктора. Ето на- инжиктипляктор.

# 65
  • София
Не се разбира, естествено, градски легенди ... Сопнала им се някоя леля в магазина и хайде, сложили й дата на последното съвокупление.

По темата мнението ми се припокрива на сто процента с това на Касита. На сто и десет даже.

# 66
Е, как се разбира?! Ми, изглежда недоклатен!
То е нещо като инжиктипляктора. Ето на- инжиктипляктор.

Grinning Изглежда, а дали е?

# 67
Писах и на Любовта!, че аз ям килограм диня на ден, приятелката ми на пет дни по едно парче, но това не значи, че тя страда от липса на витамини.
Не съм сигурна, че правилно разбрах асоциациите ти, но ....все пак:най-вероятно приятелката ти яде по кг друг плод/зеленчук на ден.Т.е., храна така или иначе не й липсва.   Simple Smile
Или, "преведено" на езика на секса, и ти, и тя си получавате дозата, без значение от позата.    Laughing

И мен това ме учуди. Как се разбира някой, когото не познаваш, че не прави секс?
Не познавате проклети и злобни стари моми?     Laughing
Или ергени?
Горе-долу така изглеждат.     Mr. Green

# 68
Ама то може съвсем други да са му проблемите на човека, не бива да се бърза със  самодоволното потриване на ръчички  и съжалителните погледи Rolling Eyes

# 69
Е, то реално и ти изглеждаш проклета на моменти ...

# 70
Е, то реално и ти изглеждаш проклета на моменти ...
Ами, сигурно съм била недоклатена в момента .....     Joy

# 71

Не познавате проклети и злобни стари моми?     Laughing
Или ергени?
Горе-долу така изглеждат.     Mr. Green

Май отдавна не си правила секс, а? Joy

# 72
Ама то може съвсем други да са му проблемите на човека, не бива да се бърза със  самодоволното потриване на ръчички  и съжалителните погледи Rolling Eyes

Именно, може изобщо да не е това причината. Абсолютно съм съгласна с теб.

# 73
  На самотните хора  не липсата на секс им е главния проблем, знаете ли.
  Нито пък е нужно сексуалния живот да кипи именно в брак Grinning

# 74
Чудя се- колко ли жени са чукани редовно без да са имали и три процента желание да правят секс в момента? Колко ли жени са принудени да правят секс без нужда, за да задоволят партньорите си- къде от страх от изневяра, къде от страх от силова милувка, къде по навик.

Много.

Много жени не стигат и до оргазъм по време на секса, някои никога. Ако не стигаш до оргазъм - изклатен ли се водиш или недоклатен?

Общи условия

Активация на акаунт