Сексът и ролята му за психическото здраве на човека

• 20 270
  • 183
  •   1
Отговори
# 90
На мен ми е интересен феноменът "вторачване в чуждия сексуален живот". Да вземем като пример авторката на темата. Нея съм я запомнила от една друга нейна тема, в която с перверзен интерес ровеше в сексуалния живот на "приятелките" си - ама защо били девствени на 20+, ама принца ли чакали, ама колко смотани били заради това, че са толкова дърти - пък девствени - и прочее.

И сега пак същата песен с леко сменен рефрен.

Е - питам се аз - какво толкова чак интересно има в чуждото легло? На кого му влиза в работата колко често и дали някой прави секс?

# 91
  • София
Аз също свързвам авторката все с теми и обсъждания за  секса и издигането му на пиедестал.
Е, да отговоря на въпроса - лично на мен не ми влияе никак. Както каза Акаша, по-скоро връзката е обратна - ако си имам грижи и проблеми, и през ум не ми минава за секс и не бих се разляла в спокойствие от някой и друг "сеанс". И обратно, ако съм спокойна - появява се и желанието.
Твърде ми е елементарно всички кривотии и лоши отношения да се обясняват със сексуален недоимък.

# 92
Различните хора са устроени по различен начин, връзката между емоции, мислене и физическо тяло също е индивидуална. Освен това влияние оказват възпитанието, ценностите, възрастта, опитът. Затова и сексуалният живот е различен.

# 93
Ох горките, принудени били Laughing?  
Физически  дори е невъзможно жена да  принуди мъж да прави секс, докато обратното е, за съжаление.
Изобщо не съжалявам нито едните, нито другите. Направили са си сметката, току така не седят в такива връзки.
След като има предостатъчно жени, чукащи се с типове, подобни на Делян Пеевски, Гущера на Мара, Александър Майонезата и Христо Стотте манекенки, значи перфектно ги устройва и съжаление могат да получат, ама друг тип съжаление.

# 94
Ох горките, принудени били Laughing?  
Физически  дори е невъзможно жена да  принуди мъж да прави секс, докато обратното е, за съжаление.
Изобщо не съжалявам нито едните, нито другите. Направили са си сметката, току така не седят в такива връзки.
След като има предостатъчно жени, чукащи се с типове, подобни на Делян Пеевски, Гущера на Мара, Александър Майонезата и Христо Стотте манекенки, значи перфектно ги устройва и съжаление могат да получат, ама друг тип съжаление.

Съжаление ли? За какво? Та тези изброените мъже не могат да се чукат, то е видно. Единият влезе в Пирогов заради Виагра.

# 95
  • София /Абсурдистан
За малко да изтърва високо специализираната дискусия  Mr. Green Запис!
Та кой е влязъл в Пирогов заради Виагра?

# 96
За малко да изтърва високо специализираната дискусия  Mr. Green Запис!
Та кой е влязъл в Пирогов заради Виагра?

Христо Сираков.

# 97
Да, влияе! Особено на хората с увреждания - тема, по която не е зле изключително много да помислите!

Аз съм с увреждания, на 31 години съм и никога не съм правила секс, нещо, което наистина ми влияе. А не съм правила, защото за разлика от повечето хора не гледам на секса като на забавление, а като на  нещо сериозно, обвързващо и интимно, на доказателство за любов. Против секса за една нощ съм, не одобрявам кратките връзки.  Нямам приятел, защото не искам да бъда с тъпанар, на който само секс, футбол и купони са му в живота. Изобщо идеята да бъда с простак с ограничени знания, ме убива. Не съм учила години наред, за да бъда с идиот, с когото не мога да говоря за история или нещо друго.

Опитвам се да не мисля за секс,  но просто.............Понякога толкова ме е яд на неандерталското ни общество, което не приема хората с увреждания, друг път ме е яд на себе си, на природата..........Не ми е лесно, живота ми е просто ад и това, само защото съм с увреждания.  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 98
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
 Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 99
Силно се съмнявам, че някоя жена от този форум е получавала добър секс.

# 100
  Недей така, може да си срещал някоя  без да знаеш, все пак сме анонимни.

# 101
Ъм, сексът не е колет да го "получиш", сексът е способност- правиш или не правиш. То ако чаках само да получа добър секс, наистина шансът щеше да е близък до нулата.

Но сигурно си има жени, които чакат някой с вълшебна ...флейта...да ги омагьоса.

# 102
  Недей така, може да си срещал някоя  без да знаеш, все пак сме анонимни.

good one Simple Smile

Ама така го каза, все едно ходя по компаньонки.
Познавам си партньорките, а и не са чак толкова много  Laughing
Впрочем анонимността е мит, например миналия месец засякох една редовна бг-мамма на едно неприлично място за дами. Това съвпадение ме накара да се забавлявам когато мерна моралните й проповеди тук.

# 103
Силно се съмнявам, че някоя жена от този форум е получавала добър секс.
Откога секса се "получава"?    newsm78
Като награда за нещо ли го дават?

Скрит текст:
Аз не получавам, аз правя секс.    Laughing
Бърз, романтичен, бавен, страстен, мързелив, обичаен, нестандартен, изискващ, даващ ........ според настроението.Но не ми го дават .....     Mr. Green   правя го.

# 104
  • Варна
Каква е ролята на сексът за нормалното психическо състояние на един човек с нормални потребности?
Според вас влияе ли на поведението на даден индивид ''продължителната суша''?

Мисля, че не влияе.
По-скоро влияние оказва липсата на интимност. Със или без секс.

Последна редакция: ср, 19 авг 2015, 16:47 от Хексе

Общи условия

Активация на акаунт