Есента е близо вече, но не спирам да мечтая за мое мъничко човече - 179

• 35 643
  • 751
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте и от мен пак...

Пиша тук, защото май доста от вас имат Хашимото и ми е нужен съвет.
На мен ми го откриха около 7 месеца след като родих малката, преди 3 години и нещо..Та тогава ТСХ ми беше 48, но по нищо не ми личеше. Нямах никакви симптоми. Никога преди това не си бях изследвала ТСХ-то.
За 3 години ТАТ ми влезе в норма, МАТ почти (може и обратното да е, но листовете с изследванията са ми вкъщи).
От тогава до преди 3 месеца на всеки 3 месеца си пусках контрола и съответно ми се сменяше дозата л-тироксин или еутирокс нагоре или надолу. Пила съм от 50мг до 100мг. И разни схеми през ден...както и да е.
Преди 3 месеца реших да пробвам да спра хапчетата, че получавах сърцебиене и внезапна умора. Чувствах се прекрасно. Ама днес пуснах контрола и ТСХ излезе 7,45  Tired
Честно казано се чудя какво да правя и при кого да отида. Та, ако може съвет...Нямам никакви характерни симптоми.

# 106
При Начев бе. Ще те уреди с голяма дозичка химия и ще се оправиш.

# 107
Здравейте момичета!  Hug
Преди няколко дни си купих тестове за О и Б от една обява в ОЛХ. Китайски са и са с чувствителност 10ml. Вие ползвали ли сте такива и може ли да им се вярва? Аз на 24.08 НЕ чакам МЦ и въпроса ми е: Като са с такава висока чувствителност ,колко дни преди М, или колко дни след О може да ми покажат вярно?
Благодаря ви предварително!  Hug

# 108
При Начев бе. Ще те уреди с голяма дозичка химия и ще се оправиш.
Сигма, от 3 години ги пия всякакви дозички и нищо  ooooh!
Начев къде преглежда...да се записвам  Crazy

# 109
В майчин дом и Надежда. А и в Панацея. Много инфо не мога да дам, защото от всички гадории, поне това ми е спестено  Mr. Green

# 110
Начев преглежда в Майчин дом и "Надежда".

# 111
Freya_85 , "Надежда" е МЦ Надежда, нали ?

Намерих го...сега ще звъня...

# 112
Да, болницата на д-р Стаменов. Там преглежда в определен ден, в Майчин дом мисля че е всеки ден.

# 113
В МЖ НАдежда ходел 1 ден месечно, та сега ще звъня в Майчин Дом.
Благодаря ви   bouquet

# 114
Нали ти казах че е и в Панацея.

# 115
Здравейте , 4 пъти се захващам да пиша и се отказвам......
Днес не ми е ден явно.
Притеснена съм вече - лелка няма  #Crazy теста от вчера  EFN , ако е била късна О не трябва ли отчете до края на седмицата?
Имам час при АГ-то чак другия месец на 18 за контрола да види дали сме убили гъбите, а нещо хич не съм спокойна от такова закъснение, и се чудя дали да не почна пак Утрогестана.

# 116
Димитричка, пусни един кръвен, за да си сигурна.

# 117
Само аз ли забелязах, че детето на съфорумката има РД  newsm78

# 118
И преди съм се чудила къде ги виждате тия лентички.  newsm78
Goldengirl мисля го за понеделник.

# 119
Аз през телефона не виждам лентички.
Живо и здраво да е детето, и мноооого да ги радва!

Общи условия

Активация на акаунт