Есента е близо вече, но не спирам да мечтая за мое мъничко човече - 179

• 35 647
  • 751
  •   1
Отговори
# 135
Фифи, един аспирин с вит. С, едва ли ще е толкова фатален. Не се филмирай излишно, спри да четеш и дано другата седмица да видите ембрионче!

# 136
  • Габрово
Ще гледаш да си почиваш,ако искаш да се успокоиш пусни един кръвен тест,във всяка лаборатория може и става в рамките на деня резултата, след 24-48ч повтори ако се удвоява има Б.

# 137
Момичета, зацапване между 2 дни и седмица преди цикъл за нисък прогестерон ли говори? Звънях в клиниката и исках да говоря с док преди да излезе в отпуска, но това не било практика и една акушерка ми обясни по телефона, че било от ЕГН-то (започва с 82...), не ми се разправяше, че от 18-годишна съм имала такива проблеми, но както и да е.

# 138
  • София
Ели, док от другата седмица ли е на работа?

# 139
Да, Кашмирче Simple Smile

# 140
  • Монтана
Здравейте...Аз само да ви кажа,че ви пиша от болницата. Вкараха ме със съмнение за извънматочна бременност. Мн ме е страх....дано се окаже, че не е. Моля ви от сърце....стискайте ми палци.  Sad Sad

# 141
  • София
Ех, Цвети, какво стана, че до такива съмнения стигнаха?
Стискам ти силно да не е извънматочна, но дори и това да е, бъди по-спокойна - в болница си и ще те наблюдават.
Аз съм преживяла извънматочна и от опит ти казвам, че ако се хване навреме не е чак толкова страшно. Но е гадост де!
Дано, дано, дано не е това! Hug

# 142
Цвети, какво стана? Дано да не е това? Praynig

# 143
  • София
Hug Мерси!
Цвети, стискаме силно палци. Praynig

# 144
  • Монтана
Понеже не се видя бременност вматката ме прегледа с вагинален ехограф. Има съмнение за извънматочна в лявата тръба. Аз попитах има ли възможност просто да е мн рано и затова нищо да не се вижда и той каза че го има и този варянт. Който е минал през извънматочна, моля да сподели...какво е било,какво е чувството...

# 145
Цвети, стискам ти силно палци!

# 146
  • В сърцето на любимия човек
Цвети - дано грешат  Praynig Аз този страх го изживях миналата седмица, дано при теб всичко е нормално.
Колко е ЧХГ?

# 147
Цвети, стискам силно палци   Hug Praynig

# 148
Цвети,палчета и от мен да е фалшива тревога и всичко да е наред!Гуш

# 149
  • София
Цвети и от мен имаш палчета всичко да е наред

Общи условия

Активация на акаунт