Само към любовниците - настоящи, бивши или бъдещи :)

• 111 066
  • 1 660
  •   1
Отговори
# 1 320
Няма значение дали живеят заедно, дали е надушила или другият се е усетил. Май затова гледа да е напред с бройката. Ма е малка и не знае че бой и ебане не се връщат hahaha
Антигона е идеална за почасови забавления, искам я...  Joy

# 1 321
Ами, никъде не си написала, че живеете заедно.
Написа, че в една предишна връзка си надушила изневярата, без изневерилият дори да се усети.
Никъде не видях, че вече си приложила на практика теоретичните си виждания.

Никъде не съм писала и че през вечер съм с различен и правя секс като разпрана, но и до този извод се стигна, незнайно как.
Кои знания не си разбрала дали съм приложила на практика? Ясно казах, че просто не съм ревнива и изневярата не представлява никаква драма. Туй беше то. Простичко и ясничко.

# 1 322
Няма значение дали живеят заедно, дали е надушила или другият се е усетил. Май затова гледа да е напред с бройката. Ма е малка и не знае че бой и ебане не се връщат hahaha

Как го реши това?

Scooba, ти и за почасово трудно би се класирал някъде. Просташкият ти цинизъм е в пълен разрез с моралните ценности, които се опитваш да втълпиш, че проповядваш.

Аз съм вече далече от морала мила  Joy
Затова ти казах че те разбирам - твоят тип поведение е за или под 25 или след 45
Действителността е една, без значение как е поднесена на девствените ти уши Stuck Out Tongue

# 1 323

Как го реши това?

Scooba, ти и за почасово трудно би се класирал някъде. Просташкият ти цинизъм е в пълен разрез с моралните ценности, които се опитваш да втълпиш, че проповядваш.

Аз съм вече далече от морала мила  Joy
Затова ти казах че те разбирам - твоят тип поведение е за или под 25 или след 45

Кой е моят тип поведение?

# 1 324
  • София
Никъде не съм писала и че през вечер съм с различен и правя секс като разпрана, но и до този извод се стигна, незнайно как.
Кои знания не си разбрала дали съм приложила на практика? Ясно казах, че просто не съм ревнива и изневярата не представлява никаква драма. Туй беше то. Простичко и ясничко.
Ами, напиши го, де!
Живеете ли заедно с юнака, с когото имате отворена връзка?
Консумирали ли сте отворената си връзка?
Разказали ли сте си един на друг за това, че сте се възползвали от взаимната ви договореност?

# 1 325
Ами, напиши го, де!
Живеете ли заедно с юнака, с когото имате отворена връзка?
Консумирали ли сте отворената си връзка?
Разказали ли сте си един на друг за това, че сте се възползвали от взаимната ви договореност?

Да, живеем.
Относно другите ти въпроси отговорите съм ги писала 100 пъти.

# 1 326
  • Linz
Не разбирам защо връзката на Антигона им е такъв трън в очите на някои. Има хора които си живеят щастливо и в такива отношения.

# 1 327
Не разбирам защо връзката на Антигона им е такъв трън в очите на някои.
Не точно трън и не точно връзката.    Laughing
Забавна е  убедеността й, че е едва ли не единствена на света с подобни разбирания....и дори не й се вярва, че повечето пишещи тук, на нейната възраст са разсъждавали точно като нея.    Laughing
И както и аз, и други й писаха, че на 20-23 е най-нормалното нещо на света да не мислиш за сериозно обвързване, да ти се иска да пробваш всяко "намигане" от другия пол, да ти се струва, че ще пропуснеш знайни и незнайни неща, ако си само с едно гадже....ей такива ....смешни работи.     Laughing

# 1 328
Не разбирам защо връзката на Антигона им е такъв трън в очите на някои.
Не точно трън и не точно връзката.    Laughing
Забавна е  убедеността й, че е едва ли не единствена на света с подобни разбирания....и дори не й се вярва, че повечето пишещи тук, на нейната възраст са разсъждавали точно като нея.    Laughing
И както и аз, и други й писаха, че на 20-23 е най-нормалното нещо на света да не мислиш за сериозно обвързване, да ти се иска да пробваш всяко "намигане" от другия пол, да ти се струва, че ще пропуснеш знайни и незнайни неща, ако си само с едно гадже....ей такива ....смешни работи.     Laughing

Мда... само дето никога не съм твърдяла, че съм единствената с подобни разбирания, а точно други списващи тук казаха това. А къде отрекох, че и друг на моите години е мислил по този начин? Или ти просто упорито си мелиш каквото ти дойде на ум, без да си ме чела лично да съм твърдяла подобни неща? Не че не ти е навик, специално ти двадесет пъти ми сложи думи в устата  Laughing

# 1 329
 Mr. Green

Последна редакция: ср, 02 сеп 2015, 10:34 от Grimm

# 1 330
Може и да бъркам, нека Антигона ме поправи, ако греша, но не я разбрахте.
Тя просто казва, че ако се случи няма да го отчете като голям проблем, а не че практикуват с приятеля й...
В интерес на истината и моето мнение е, че самата изневяра не е нещо особено.
Но причините довели до нея са сериозни и вероятността от тази двойка да излезе нещо е минимална. Да, с цената на много компромиси могат да останат заедно и да си сложат розовите очила, но ако не решат проблемът, който е довел до нея няма да са щастливи.

# 1 331
Не знам защо я нищите Антигона още. Мисля, че всеки по-схватлив разбра какви са отношенията й с гаджето, и тя може да ги нарича както желае, но това не е типът "отворена връзка", за която пуснах преводче по-горе. 
При нея няма дълготрайно съжителство/брак/деца и всички произтичащи от това отговорности, обвързаности, емоции и компромиси.
Човече, мисля, че наистина практикуват.

# 1 332
Тя просто казва, че ако се случи няма да го отчете като голям проблем, а не че практикуват с приятеля й...
Идея нямам какво практикуват и какво не, ама ти не си ли била на 20?    Laughing
Имаш гадже там някакво (щото, нали, всички имат, няма да оставаш по-назад я ...), излизате си на дискотека/кино/купончета, ама междувременно и си се оглеждате за нещо друго....то не е и задължително да има някаква уговорка.Просто за момента ви е добре заедно, секса най-вероятно ви се получава повече от добре, о.к., време да минава.
Когато срещнеш обаче Него/Нея, нещата вече имат съвсем друг "облик".А тя още не е стигнала до тази фаза.
Ако на 40, на 40+, след сериозна връзка/брак/финансови и имуществени обвързаности/деца, пак разсъждава в стил "Ама милото и да кръшка, и любовници да има, все тая, нали всяка вечер се прибира при Първата дама!" е малко по-различно.Тогава нещата биха били на друга плоскост.
Ама разните му там тийн изпълнения да се спрягат като "Аз съм ЗА полигамните връзки" е ....смешно.Всички сме били тийнове и всички сме били ЗА полигамните "връзки".     Laughing   Или поне повечето...

# 1 333
Идея нямам какво практикуват и какво не, ама ти не си ли била на 20?    Laughing
Имаш гадже там някакво (щото, нали, всички имат, няма да оставаш по-назад я ...), излизате си на дискотека/кино/купончета, ама междувременно и си се оглеждате за нещо друго....то не е и задължително да има някаква уговорка...

Възрастта няма значение. Не можеш да планираш кога ще хлътнеш.
С една дума бях така, докато ми се случи. А дали си на 19, 20 или на 40 няма никакво значение.

# 1 334
В интерес на истината и моето мнение е, че самата изневяра не е нещо особено.
Но причините довели до нея са сериозни и вероятността от тази двойка да излезе нещо е минимална. Да, с цената на много компромиси могат да останат заедно и да си сложат розовите очила, но ако не решат проблемът, който е довел до нея няма да са щастливи.
Това е вечното извинение на изневеряващите, имало друг проблем, но има хора, които не са моногамни и проблеми във връзката се появяват само ако ги хванат.

Общи условия

Активация на акаунт