Само към любовниците - настоящи, бивши или бъдещи :)

• 111 625
  • 1 660
  •   1
Отговори
# 225
Абе, и аз съм на мнение, че там където има дълго време само секс и не е станало нищо повече в един момент и той ще приключи. Такива примери с доматите и аз съм ги слушала. Еехее, видиш ли кво щастие било като била само любовница и като се събрали да бъде законна, почнала много да го дебне да си няма пак любовница, че и два пъти го заключвала. Така съм се смяла.  Joy
П.п. Лиляна, много си сприхава и заядлива.  ooooh!

# 226
...дразни факта, че той и отговаря, никак. Дори ако се прави, че не чува му казвам, че телефонът му звъни. Той трябв ада и се обади. Така мисля аз.
2.Не съм се намърдвала аз. Той се натресе в живота ми, не аз в неговия. Не четеш. Моля чети, това го казах.
Щом ТОЙ Е КАЗАЛ да му се обадя, ДЛЪЖЕН Е ДА МИ ГОВОРИ подобаващо. Така мисля. Аз не бих се обадила иначе. Въобще проблемът не е в нея. А в него.
Исках да знам момичета в подобно положение ка го приемат.

Темата е много интересна. Дотук стигнах и се включвам, за да кажа, че не е уместно да се впечатляваш и да се вторачваш в неговото отношение, намърдала ли си се, той ли се е натресъл, изживей си тръпката и знай, че никой с нищо не ти е длъжен. В такава връзка ти си длъжна да се съобразяваш, тъй като си приела да си ъгъл в този любовен триъгълник. Най-добронамерено ти казвам, че ти ще си губещата, по отношение на внимание, затова не се надценявай за ролята си в неговия живот. Връщам се да чета

# 227
Негативна, никой разбира се. Но съм чувала от семейни мъже с любовници, че първо оправя жената и тогава бега при любовницата, щото обратното им било мнооооого по-трудно.  Mr. Green

Първите месеци - да, но след две години и любовницата става боб като жена му. Mr. Green В началото мъжа се старае, гледа да се представи, да не се изложи. После не си дават толкова зор. Сега се сещам за сестрата на най-добрата ми приятелка. Дълги години имаше връзка с женен. Накрая решиха да се съберат, наеха си квартира. И като се започна - защо не си сготвила, защо си купила от скъпите домати, е кой изяжда по килограм домати всеки ден?... тя се оплаква, той се оплаква... След пет месеца се разделиха и кой откъде е. А той се беше изказал, че жена му била добра домакиня, а Х добра любовница. Най-добре за него беше да живее и с двете, но надали биха се навили.  Crazy
E, любовницата като влезе в ролята на съпруга, вече няма как по цЕл ден да се разхожда по прашки и да се чуди днес в кой ъгъл/на коя маса да се награбят ......    Laughing  , нали трЕбЕ и да се яде, да се пере, великият любовник и той носи чорапи, като си ги иска чисти всеки ден...    Joy
Та, ако не щат да се карат за кюлотите и доматите, да си седят любовници и да не напират да са "законните".    Mr. Green

# 228
  • София
Еми всяка жаба да си знае гьола - жената в къщи, лИбовницата - в операта  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 229
  • София
Странното е, че ако в този подраздел се пусне тема от любовница, то повечето постове са негативни и от сорта, че никога няма да е номер 1, та няма смисъл да се пъне, дори и да се е заблудила, че става дума за "истинска лИбоФ". Но в подфорума за самотни родители, статистиката показва, че повечето съпруги са бивши и зарязани, заради любовницата  newsm78

Цитат
О, има и други вървежни версии - една от най-сладките е - имаме общ бизнес и финансите силно ще пострадат при развод  Whistling

Когато става дума за сериозни суми и бизнес, доводът е сериозен.

Бях неволен свидетел на такава история, преди десетина години.
То не бе любов, не бе чудо, в продължение на 3 г. След като любовницата забременя, законната половинка се запъна, че при развод ще свали възможно най-много кожи.
Накрая постигнаха консенсус: Развод нямаше, но се сдоби с огромна къща и издръжка за децата, в едно от най-престижните и скъпарски кътчета на Европа.

Любовницата роди, детето беше признато и заживяха щастливо...

Към днешна дата не знам каква е ситуацията, но дори и да са разделени, то "златното дете" вероятно е осигурило всички от фамилията, за поколения напред  Money

# 230
Но в подфорума за самотни родители, статистиката показва, че повечето съпруги са бивши и зарязани, заради любовницата  newsm78

а статистиката колко малко от мъжете реално са останали с любовницата?
обикновено са с някоя трета

пп доста жени са зарязаЛи заради любовницата

# 231
Love!, моята позната го разбра това. Благодарение на факта, че се събраха да живеят заедно видя любовника си и от друг ъгъл. И това, което видя не й хареса. Друго си е да се виждат за час-два и да се лъжат колко са по-по-най и различни от другите. Той пък не беше очарован от домакинските й умения, защото г*за не иска само секс, има и други нужди. И като я нямаше жена му да ги задоволява, а любовницата не умее така добре като нея... Разочароваха се взаимно и прекратиха окончателно отношения, защото през годините опитваха да прекратят връзката си, но пак се събираха - любов необяснима.  Mr. Green

Естествено, че има и любовници, които са изместили жената. Но това обикновено става в началото на връзката /когато е идея на мъжа и наистина е влюбен/ или на по-късен етап ако жена му тогава е разбрала и го е изгонила при нея. А влачат ли се с години, шансът да се събере с любовницата е нулев. На колежката приятелско семейство е такова. Мъжът се разведе и се взе с любовницата. Сега има нова любовница. Да, не е задължително да мами бившата любовница с нова, но и това не е рядко срещано.

# 232
Странното е, че ако в този подраздел се пусне тема от любовница, то повечето постове са негативни и от сорта, че никога няма да е номер 1, та няма смисъл да се пъне, дори и да се е заблудила, че става дума за "истинска лИбоФ". Но в подфорума за самотни родители, статистиката показва, че повечето съпруги са бивши и зарязани, заради любовницата  newsm78

Цитат

И на мен това ми направи впечатление, но и друго ме впечатли, тук някак съпругите показват доза непукизъм и спокойствие, твърдят, че губещата била любовницата, съпругата била номер едно и т.н., но в други теми същите тези съпруги са много сигурни, че ще се разведат, че няма да търпят подобно нещо, било неуважение съпругът да си има любовница, докато те се занимавали със семейството той си карал кефа с друга, щом съпругът си търсил нещо навън, значи завинаги било счупено семейно щастие, любов нямало. Оправдание било, че всекидневното ядене на пържоли омръзвало, нямало такова нещо, любовта била завинаги и изключвала трети човек. А сега в тази тема съвсем друго се пише и то доста толерантно, мъжът просто се разнообразявал, но иначе си обичал съпругата, тя любовницата всъщност е прецаканата, едва ли не, не е чак такава драма човекът да се разнообразява по този начин. Изключително интересно е точно този прочит на темата.

# 233
Дааа, интересно, как на 09.02.2014 г. авторката мисли така

Цитат
Ако връзката е започнала наистина по-отрано е грозно да се набъркваш в семейство (според мен).......
 Мисля, че всеки е отговорен за постъпките си и ако си на 40+ би трябвало да можеш да преценяш как да постъпваш. Първосигналното е като, че ли по тийнейджърско.

а само 1,6 година по-късно е преобърнала "принципите" си на 180 градуса.     Mr. Green

# 234
 Anna-Bell , нищо интересно  и нестандартно няма в този "прочит на темата".
Съпругата, дори да натири неверника и да се разведе, пак ще е номер 1."Номерацията" не включва само любовта и секса.
Както някой назад писа, бракът не е само любов и тръпки, има и разни други взаимоотношения между двамата, които и след сто любовници пак ще ги има.    Laughing
Разбираш ли, любовниците минават и заминават, но в повечето случаи съпрузи, дори разведени, остават "свързани" до гроб.

# 235
Дааа, интересно, как на 09.02.2014 г. авторката мисли така

Цитат
Ако връзката е започнала наистина по-отрано е грозно да се набъркваш в семейство (според мен).......
 Мисля, че всеки е отговорен за постъпките си и ако си на 40+ би трябвало да можеш да преценяш как да постъпваш. Първосигналното е като, че ли по тийнейджърско.

а само 1,6 година по-късно е преобърнала "принципите" си на 180 градуса.     Mr. Green

А, принципите са същите! Въпросът е във въображението, не тя се е вклинила в семейството, той се е натресъл. Ако е на 40+ прецеНЯ как да постъпи, т.е. седи си в тъпоъгълника и това е съвсем ок, ако пък е в тинейджърската писта - първосигнално го иска за себе си без да се интересува от законната, докато не се вбеси все пак Laughing

# 236
Да, бе, оставала първата съпруга винаги № 1. Stop По документи - може.

# 237
  • тук-там
Аз пък не мога да разбера, какви са тези напъни да станеш №1.
Изживейте си емоцията, ала-бала и ....до там. И без това повечето си омръзват след 2-3г.
Ама не - да съм законната - и за какво? За да си хапеш д.то после.  Peace
Вместо да си гледам живота и  удоволствията в него, ще тръгна да мрънкам, да се цупя и дрън, дрън - глупости на търкалета. ooooh!

# 238

Напълно е възможно от любовница да станеш официална жена, но в описаната от Лошата ситуация - 2 години връзка - има вече рутина и явно на мъжа така му е удобно. Единствен ход е да бъде принуден да развали рахата си, обикновено като бъде уведомена съпругата за похожденията и бъде изгонен. Но нейната гледна точка не я знаем - може да е наясно, може да не ѝ пука, може пък да му прости, може да имат отворен брак.

Между другото, повечето молби за развод се подават от жени.

А сега в тази тема съвсем друго се пише и то доста толерантно, мъжът просто се разнообразявал, но иначе си обичал съпругата, тя любовницата всъщност е прецаканата, едва ли не, не е чак такава драма човекът да се разнообразява по този начин. Изключително интересно е точно този прочит на темата.

Не виждам кой знае какво противоречие. Мисля си, че малко хора знаят как ще реагират, докато не дойде момента. Какво си мислиш, че ще направиш, и какво ще направиш като опре ножа до кокал са съвсем различни неща.

Кого обича мъжът няма как да знаем, според мен обича само себе си. Прецакани са двете жени, съпругата повече (ако не знае). Но щом той щади съпругата и не се изнася, нещата не изглеждат в полза на любовницата.

Ако на мен ми изневерят, предполагам, че ще ми е все тая дали го е направил за разнообразие, кого обича повече, кой е номер 1 и т.н. Все за болка и предателство си говорим.

# 239
Anna-Bell , нищо интересно  и нестандартно няма в този "прочит на темата".
Съпругата, дори да натири неверника и да се разведе, пак ще е номер 1."Номерацията" не включва само любовта и секса.
Както някой назад писа, бракът не е само любов и тръпки, има и разни други взаимоотношения между двамата, които и след сто любовници пак ще ги има.    Laughing
Разбираш ли, любовниците минават и заминават, но в повечето случаи съпрузи, дори разведени, остават "свързани" до гроб.

Остават свързани до гроб, ако имат деца и само биологично. По никакъв начин никой, с никого не може да бъде свързан до гроб, освен илюзорно. Не обаче това ми беше мисълта, а как с лека ръка се "оправдава" съпугът, че само се разнообразявал и обичал жена си, а на други места се твърди, че щом е тръгнал дугаде да гледа, значи не обичал жена си и никакво разнообразие не било, а само оправдание. За това говоря, не за друго. Та последно изневеряващият обича ли съпруг/а след като изневерява или не? Това не можах да рабера, защото в едни теми го обича, а в други не. Та явно зависи кой е пуснал темата, ако е любовницата, то съпругът обича жена си, но само се "разнообразява", ако темата е пусната от съпругата, то задължително неверният съпруг не я обича, и понятие като "ранообразие" е само за оправдание, затова да бяга от неверникът с триста, не бил я/го обичал/а. Така, че да прочитът е много интересен и мненията за едно и също нещо са коренно различни, според това кой е авторът.

Общи условия

Активация на акаунт