Само към любовниците - настоящи, бивши или бъдещи :)

• 111 628
  • 1 660
  •   1
Отговори
# 255
  • тук-там
Аз мисля,че ако един мъж наистина обича любовницата си,то той ще се разведе и ще се ожени за нея още през първата година .И нито съпруга,нито деца,нито роднини ще го спрат.

Добре, че повечето мъже не мислят така, че семейство няма да остане.
Защо да го правят? Вече са минали по пътя "любов" и знаят, както и жените, де, че и този път си има край.
Ще се женят през 5-10-15 г ли или? newsm78
Любовта към двама/две/ едновременно изобщо не е фантастика, ако и да е различна.

# 256
 Мисля, че то точно така и става, докато го държи още първоначалната влюбеност. Но случаи всякакви де.

# 257
  • Най-красивата страна
Много рядко се случва,защото обикновено любовницата е за разнообразие......

# 258
Не обаче това ми беше мисълта, а как с лека ръка се "оправдава" съпугът, че само се разнообразявал и обичал жена си, а на други места се твърди, че щом е тръгнал дугаде да гледа, значи не обичал жена си и никакво разнообразие не било, а само оправдание. За това говоря, не за друго. Та последно изневеряващият обича ли съпруг/а след като изневерява или не?

Аз не видях някой да оправдава съпругът. Има разлика между това да кажеш "той не е виновен, ти си го съблазнила" и "той те използва, разнообразява си ежедневието". Аз лично смятам, че щом след две години не се е развел и не е пожелал авторката, а даже и се страхува жена му да не разбере, то да, тя е само разнообразие в живота му. А къде прочете, че е невинен и на него му е простено? Никой не го е написал, та няма никакво противоречие. Не видях и някой да е написал, че този мъж обича жена си, а че явно тя означава повече за него от любовницата, щом не си разваля семейството и си му е добре да тъче на два стана. Мое лично мнение е, че този мъж не обича жена си. Щом е тръгнал да вее гащи по други, любов е последното, което го свързва с нея. Нещо друго го държи при нея.

Последна редакция: пт, 21 авг 2015, 13:41 от Dara88

# 259
Много рядко се случва,защото обикновено любовницата е за разнообразие......

Вярвай  го, ако искаш Laughing

Аз лично смятам, че щом след две години не се е развел и не е пожелал авторката, а даже и се страхува жена му да не разбере, то да, тя е само разнообразие в живота му.

И ти също Laughing

Само да знаете, че много пъти се случва любов да се крие, не само от съпругата, пък си е точно любов, не е просто Е така, щото някой го сърби нещо си. Я си помислете хубаво - как става така, че нормален, свестен дори, работлив, оженил се за жена си по любов, грижовен към децата си - и изведнъж откачи по някоя,   гледа с празен поглед докато дойде време да се срещнат и е готов да лъже, маже и рискува . Дали само му се е.е нещо чуждо, извинете? Това не ви ли напомня нещо, не беше ли точно така когато беше влюбен в жена си? Нали е същия човек, как така се превърна изведнъж в разгонен нерез, готов  да прасне някоя просто така Laughing
  Разнообразие търси Пешо автомонтьора, дето като пие пет бири и почва да мята белтъци на приятелката на жена си, или недай си боже на сестра и, щото има хубав задник. Ако мъжът влага усилия да спечели жената, да я води някъде, където и е приятно, да и избира подаръци, използва всеки миг тайно да я чуе и види и прочие, хич не е за да си разнообрази живота, ще знаете, най-малкото защото по този начин той неимоверно си го усложнява.

Последна редакция: пт, 21 авг 2015, 13:58 от Iris04

# 260
Чела съм, пък и по странични наблюдения, изневярата при мъжете е на почти чисто физическо ниво. В повечето случаи чувства не са намесени. Мъжете си вярват, че продължават да обичат съпругите си, не искат да се разделят с тях, харесва им семейния им статут. Любовницата е еквивалент на секс и нищо друго. Ако стане неудобна, в повечето случаи я разкарват. Лесно е да намериш секс, трудно е да развалиш нещо, градено с години. Мисълта ми е - лесно е да си намериш любовница, трудно е да намериш съпруг/съпруга. Интересно е качеството на мъжете да не смесват чувствата с любов - обича жена си, но чука любовницата и за него тук няма противоречие - просто човекът си доставял физическо удоволствие.

Жените в повечето случаи тръгнат ли да изневеряват, го правят, защото са се влюбили в друг или са разлюбили съпруга си. Съпругът - може да изневерява - без това да е в противоречие с чувствата към жена му. Невероятно, но факт.  Laughing Просто е попаднал на лесно-достъпен и неангажиращ секс и изкушението е огромно.

# 261
Със сигурност много мъже се влюбват и обичат любовницата си. В случая на Лошата обаче - доколкото разбрах - той не ѝ е казвал, че я обича, не е обещавал нищо, не се правят планове за бъдещето, дори не се говори за това, не е като да я държи с лъжи и обещания "утре ще напусна жена си". Двама възрастни споделят общи интереси - секс и опера.Simple Smile Какво очаква Лошата всъщност?

# 262
О, глупости, просто се влюбват хората. Влюбен мъж не сте ли виждали... Като е женен човек, да не му махат дял от мозъка, пак може да срещне някоя и да се влюби. големи жени сте, ясно ви е.

После се отвлюбват, разбира се, по обичайния начин.

Да видя дали съм те разбрала:
Искаш да кажеш, че женен мъж, обзаведен с любовница, обича жена си и е влюбен в любовницата си?

Разбира се. Защо иначе ще ходи като алтав да я преследва, да излиза от заседания, или семейни празници  да и звъни, да  висне пред дома и, и да и праща цветя - чувала съм ,че така правят хората Outta Joint. Ако му се чука толкова нещо странично - има какво да се направи. Любовницата е любима жена, не е само нещо за е.ане.
 Оглупяват по някоя, пък после им минава, след известно време, знаете как е.
Аз това не го отричам.    Laughing
Просто казвам, че в този вариант НЕ обича жена си.

# 263
Какво очаква Лошата всъщност?

Може и за нея да е само секс и опера. На сухо не се стои дълго.  Wink

# 264
Аз мисля,че ако един мъж наистина обича любовницата си,то той ще се разведе и ще се ожени за нея още през първата година .И нито съпруга,нито деца,нито роднини ще го спрат.

+1 Peace Когато те удари сляпата неделя, дали си мъж или жена, поведението е еднакво. Това, че са мъже не ги прави по-безчувствени и лишени от емоции. Някои мъже изневеряват за спорта, други си избиват комплексите по този начин, трети търсят разнообразие, четвърти се чувстват смотани, доволни, че са се оженили и когато някоя друга им обърне внимание "разцъфтяват" и се втурват да си наваксват за "пропуснатото". И последните са тези, които се влюбват. Те обикновено се развеждат и се вземат с любовницата. Но това е лично мое наблюдение и мнение, не ангажирам никого с него.  Peace

# 265
Може и за нея да е само секс и опера. На сухо не се стои дълго.  Wink

На мен ми звучи обидена, огорчена, раздразнена, недооценена някак. Постоянното повтаряне на "вие, законните" е някак злъчно. Не е като на човек, който си се забавлява и не влага много. Може и да греша, разбира се, Интернет изкривява нещата. Но ако всичко си е ок, защо да се пуска тема въобще? Да се радва на секса, операта, моментите с мъжа...

# 266
Да се похвали? Да си свери часовника?

# 267
Мисълта ми е - лесно е да си намериш любовница, трудно е да намериш съпруг/съпруга. Интересно е качеството на мъжете да не смесват чувствата с любов - обича жена си, но чука любовницата и за него тук няма противоречие - просто човекът си доставял физическо удоволствие.

И аз смятам така.

Даже имаше някакви изследвания, които сочеха, че мъжете дори не намират любовницата за по-красива от жена им. Което обяснява, защо толкова мъже изневеряват с жени, които другите смятат за "нищо особено" Grinning .

# 268

Да подразни "законните". Нека ви е, стойте си до печката, мен ме водят на опера.  Mr. Green

# 269

Моята конспиративна теория е, че съпругата пише тук и с темата се хвърля пасивно-агресивно предизвикателство към нея. Misc Bomb

Общи условия

Активация на акаунт