Само към любовниците - настоящи, бивши или бъдещи :)

• 111 662
  • 1 660
  •   1
Отговори
# 270
Именно това повтаряне във всеки пост почти "законните това/законните онова", ме навежда на мисълта, че и на нея й минава често мисълта "Що аз не съм законната?".И затова се дразни, че мъжът явно я игнорира, говорейки с нея по телефона в присъствието на жена си, чувства се пренебрегната, някак отхвърлена, нещо като втора ръка човек:"С жена си може да говори спокойно пред мен, обаче с мен не може пред нея, само ми мънка и замаскира разговора..."
Ами, да, гадно е.Ама никой не я е карал насила, сама се е насадила на тези яйца.

Относно изневерите:снощи в ББрадър един от участниците се оказа, че изневерявал на жена си с Пенка/Драганка/Цветанка/Марийка и т.н. (имаше някаква игра, имената са произволни, там бяха изброени други женски имена).Та, след играта другите мъже го занасяха за изневерите и той се защити:"Ай ся, това не е изневяра,  това е само секс!"    Laughing     И го повтори 2-3 пъти....  

# 271
Да и оня лаф, дето имал жена като слънце.
Това съм го признала за чисто мъжка природа.  Mr. Green Жените обикновено сме патки, по-рядко се случва да обича много мъжа си, па да се ..чеше другаде. Не, че няма изключения, но при мъжете си е масова практика.

# 272
  • Другата България
Виждала съм по разни улички или определени места спрени коли с доста възрастни (към 40-годишни) двойки в тях. Съмнявам се да са дългогодишна двойка съпрузи или партньори, които толкова ги е напънала страстта, че да предпочитат в колата, вместо в леглото. По-скоро нямат терен.
Rolling Eyes Ти на колко години си, ако нямаш против да споделиш?
40 години е "доста възрастни"?
За другото е така, предполагам. Но малко жени биха си завели любовника в дома, нали се сещаш как има ЦРУ пред всеки вход и после.... box bash Не знам, глупаво ми се струва да го заведеш у вас....

П.П. За натискане в кола може и да са, въпреки, че зависи от гледната точка, ако наистина няма терен, там си е някакъв. Grinning

Последна редакция: пт, 21 авг 2015, 14:18 от Merri_An

# 273
  • София
Ами за натискане в кола са си доста възрастни Simple Smile Аз на 40 си търся  комфорта  Laughing

# 274
  • Ямбол
40-годишните не е нормално да се натискат по колите. Възрастта на тези действия е минала преди повече от 15-20 години. Остава да са любовници и точно това имаше предвид кукумицинка.

А ето, че Бърди мисли същото. Ама някой пак не е разбрал.

# 275
За другото е така, предполагам. Но малко жени биха си завели любовника в дома, нали се сещаш как има ЦРУ пред всеки вход и после.... box bash Не знам, глупаво ми се струва да го заведеш у вас....

П.П. За натискане в кола може и да са, въпреки, че зависи от гледната точка, ако наистина няма терен, там си е някакъв. Grinning

Не съм на 40, но все пак съм прекалено, доста, възрастна, за да ме привлича сексът в кола. Дори и на 30 хората са прекалено възрастни за това. Толкова възрастни хора обикновено си имат собствен терен, където да правят секс по-удобно, по-приятно и по-хигиенично. За да го правят в кола, обикновено е, защото се крият от някого.

# 276
Аз мисля,че ако един мъж наистина обича любовницата си,то той ще се разведе и ще се ожени за нея още през първата година .И нито съпруга,нито деца,нито роднини ще го спрат.

Любовта към двама/две/ едновременно изобщо не е фантастика, ако и да е различна.

Подкрепям, напълно е възможно.

# 277
  • Другата България

Не съм на 40, но все пак съм прекалено, доста, възрастна, за да ме привлича сексът в кола. Дори и на 30 хората са прекалено възрастни за това. Толкова възрастни хора обикновено си имат собствен терен, където да правят секс по-удобно, по-приятно и по-хигиенично. За да го правят в кола, обикновено е, защото се крият от някого.
Grinning Ама обикновено, а има и изключения, ти тях не предвиждаш!

# 278
  • град-държава
Стига бе хора, аз съм на 30, а съпруга ми на 36... ми не го правим само в легло.  Laughing  Crossing Arms Да не говорим, че той не си е свалял халката от сватбата, а аз понякога не си слагам пръстените - представям си колко лели цъкат с език.  Laughing

# 279

Grinning Ама обикновено, а има и изключения, ти тях не предвиждаш!

Добре, признавам, че вероятно има и дългогодишни съпрузи на възраст над 30, че и около 40, които предпочитат да се начешат в кола, чудейки се как да се свият, и след това да се позабършат със салфетки и мокри кърпички, вместо да го направят в чисти чаршафи и да си вземат душ след това, но наистина са по-скоро изключения.

# 280
Стига бе хора, аз съм на 30, а съпруга ми на 36... ми не го правим само в легло.  Laughing  Crossing Arms Да не говорим, че той не си е свалял халката от сватбата, а аз понякога не си слагам пръстените - представям си колко лели цъкат с език.  Laughing

Ама вие пред лелите ли го правите?  Crazy

# 281
И аз не разбрах за какво цъкат лелите.  Laughing

# 282
Не обаче това ми беше мисълта, а как с лека ръка се "оправдава" съпугът, че само се разнообразявал и обичал жена си, а на други места се твърди, че щом е тръгнал дугаде да гледа, значи не обичал жена си и никакво разнообразие не било, а само оправдание. За това говоря, не за друго. Та последно изневеряващият обича ли съпруг/а след като изневерява или не?

Аз не видях някой да оправдава съпругът. Има разлика между това да кажеш "той не е виновен, ти си го съблазнила" и "той те използва, разнообразява си ежедневието". Аз лично смятам, че щом след две години не се е развел и не е пожелал авторката, а даже и се страхува жена му да не разбере, то да, тя е само разнообразие в живота му. А къде прочете, че е невинен и на него му е простено? Никой не го е написал, та няма никакво противоречие. Не видях и някой да е написал, че този мъж обича жена си, а че явно тя означава повече за него от любовницата, щом не си разваля семейството и си му е добре да тъче на два стана. Мое лично мнение е, че този мъж не обича жена си. Щом е тръгнал да вее гащи по други, любов е последното, което го свързва с нея. Нещо друго го държи при нея.

Пак ще повторя, това което ми направи впечатление е, че когато темата е зададена от любовницата акцентът пада на това, че съпругата е обичаната жена и номер 1, а другата е за разнообразие и едва ли не суупер прецаканата и изобщо, ама изобщо не я обича любовникът й. Когато обаче темата е пусната от измамената съпруга тогава става обратното, тогава съпругата не е обичаната, подигравана, измамена, т.нар. "разнообразие" е просто едно съпружеско оправдание. Това мен ме впечатли.

# 283
И аз не разбрах за какво цъкат лелите.  Laughing

Сигурно защото 30-годишните правят секс. Не ги е срам, на тяхната възраст!  Laughing

Това мен ме впечатли.

Добре де, разбрахме. Потретваш се вече.  Rolling Eyes

# 284
  • град-държава
Не им се навираме точно в очите, но се е случвало да ми мине през главата, че някой би си помислил, че е с любовницата си..  Mr. Green
П.п.
По повод, че той носи халка, а аз не винаги.

Общи условия

Активация на акаунт