Само към любовниците - настоящи, бивши или бъдещи :)

• 111 628
  • 1 660
  •   1
Отговори
# 345
Че тогава сериозно ще се замисля тия любовници откъде са се пръкнали

Освен за опера и да ядат мусака, мъжете ходят при любовниците, за да правят секс в удобно легло с другите му там екстри - баня, топли чехли и т.н.
Защото жените им ги побъркват с откачените си идеи да разнообразяват семейния секс в коли, телефонни кабини, асансьори, паркове и прочие. Не оставят горките хорица да се потъркалят на мекото и удобно легло, както подобава на възрастта им.
Ох, сърцето ми се къса, как само ми се къса!  Cry

# 346
Ами ако са на 31? Тогава? Никак не се различавах на 19 и на 22- все ме мислеха за ученичка. на 28 и 31 - също...

# 347
  • Другата България

Всъщност, ако са на 16-25, пак не бих си помислила, че са съпрузи, но бих си помислила, че нямат друго място, където да се усамотят дори и толкова, тъй като живеят с родители, братя, сестри, досадни съквартиранти и пр. Дори и за 30-годишни пак може да си помисля, че евентуално живеят с родители, които са по-особени.

Grinning Аз не бих се наела да определям години на човек само по външен вид, а пък в ситуация като описваната съвсем. Факт е, че има 35+ изглеждат като 50 +, а пък 50 + понякога като 40 годишни, толкова е относително това, поне според мен.
Ех, как се хванахте за тоя пусти секс и МПС проявлението му!

Разнообразието може да има различни проявление- нова прическа (може и долу), екзотично ястие, нестандартно бельо, ново хоби или дори просто екскурзия до селото на тъщата.

Това казваш, ще стимулира зетят за подвизи в леглото? Или обратното?

# 348
Ами ако са на 31? Тогава? Никак не се различавах на 19 и на 22- все ме мислеха за ученичка. на 28 и 31 - също...

Разбираемо е, че не тропам по стъклата на колите да ги питам на каква възраст са точно. За видима и приблизителна възраст ставаше дума. Теб и за ученичка да те мислят, ако те видят в колата на калъп с някакъв мъж на видима възраст около 35-40, едва ли първата мисъл на случайните свидетели ще бъде, че сте законни съпрузи. По-скоро ще бъде, че някакъв чичка, вероятно женен, е забърсал някоя дащна ученичка или студентка.

# 349

Освен за опера и да ядат мусака, мъжете ходят при любовниците, за да правят секс в удобно легло с другите му там екстри - баня, топли чехли и т.н.
Защото жените им ги побъркват с откачените си идеи да разнообразяват семейния секс в коли, телефонни кабини, асансьори, паркове и прочие. Не оставят горките хорица да се потъркалят на мекото и удобно легло, както подобава на възрастта им.
Ох, сърцето ми се къса, как само ми се къса!  Cry
Joy Joy
Темата става все по-забавна......   

По отношение на №1:
ако мястото на първа дама беше толкова лошо и недолюбвано, нямаше повечето любовници с такава настървеност да се стремят към него.     Mr. Green   Щяха да си кютат като любовници и да не им пука дали са №1, №2 или №10.

# 350

Разбираемо е, че не тропам по стъклата на колите да ги питам на каква възраст са точно. За видима и приблизителна възраст ставаше дума. Теб и за ученичка да те мислят, ако те видят в колата на калъп с някакъв мъж на видима възраст около 35-40, едва ли първата мисъл на случайните свидетели ще бъде, че сте законни съпрузи. По-скоро ще бъде, че някакъв чичка, вероятно женен, е забърсал някоя дащна ученичка или студентка.

Извинявай, ама как ще им се определи видимата възраст? като каза на калъп, позицията им по скоро ще предполага добър изглед към  телесни места, по които трудно ще се определи предполагаемата  възраст.

# 351

Ох, сърцето ми се къса, как само ми се къса!  Cry
Joy Joy
Темата става все по-забавна......  

По отношение на №1:
ако мястото на първа дама беше толкова лошо и недолюбвано, нямаше повечето любовници с такава настървеност да се стремят към него.     Mr. Green   Щяха да си кютат като любовници и да не им пука дали са №1, №2 или №10.

Да, де въпросът е стремят ли се наистина, това се пита? Чак пък и с настървеност.

# 352
  • София

А заплаха за семейството.......той най-добре знае, че мога да стана, по един или друг начин. Само да се вбеся.

Е, ти затвори темата!
Никоя жена, годна за любовница, не би застрашила семейството му, вбесявайки се.

# 353
  • тук-там
По отношение на №1:
ако мястото на първа дама беше толкова лошо и недолюбвано, нямаше повечето любовници с такава настървеност да се стремят към него.     Mr. Green   Щяха да си кютат като любовници и да не им пука дали са №1, №2 или №10.

Повечето такива не са били № 1 - затова им се иска.  Като минат веднъж през месомелачката и ще си кютат после, споко. Peace
Нали не си представяш мястото на "първа дама" до такъв индивид като много възвишено, баш лошо си е.

# 354

Извинявай, ама как ще им се определи видимата възраст? като каза на калъп, позицията им по скоро ще предполага добър изглед към  телесни места, по които трудно ще се определи предполагаемата  възраст.

Е, извинявай, като видиш някой плешо с някаква с поувиснали сланинки... личи си просто. Повечето хора и във фигурата остаряват. Не всички са като Лили Иванова, да са на по 80 години, а в гръб да изглеждат на 30-40.
Естествено, че може и да младеят или да изглеждат по-възрастни някои, но дори единият от двойката да изглежда на достатъчно зряла възраст, пак инстинктивно първата ми мисъл е, че едва ли точно законната половинка оправя в колата.

# 355
По отношение на №1:

Повечето такива не са били № 1 - затова им се иска.  Като минат веднъж през месомелачката и ще си кютат после, споко. Peace
Нали не си представяш мястото на "първа дама" до такъв индивид като много възвишено, баш лошо си е.

А, баш! ТЕя младичките, които тепърва искат деца и не са били "номер 1" е разбираемо да искат без значение женен, разведен или ерген е мъжът, но "гърмян заек" да драпа, чак не ми се вярва, ама грам.

# 356
Все тоя "закон"! Че то и на Пеевски всичко му е законно:)

Ми ако нямат брак с половинката? Тогава свободен ли е да има любовница, щом няма "законна" у дома?

В тоя ред на мисли, аз може би се водя...любовница И номер едно.

# 357
Все тоя "закон"! Че то и на Пеевски всичко му е законно:)

Ми ако нямат брак с половинката? Тогава свободен ли е да има любовница, щом няма "законна" у дома?

В тоя ред на мисли, аз може би се водя...любовница И номер едно.

Grinning Супер си! Хем любовница, хем и номер едно! Peace

# 358
  • Ямбол
Безсмислено, във форума голям процент от изказаните неща са илюзорни. Да не се окаже само, че тук всички омъжени правят секс всеки ден, във всеки ъгъл на къщата  Laughing Че тогава сериозно ще се замисля тия любовници откъде са се пръкнали
Абсолютно наивно клише е да се смята, че заради липсата на секс и разнообразие мъжете ходят при любовници.
100% съм убедена, че колкото и да се напъва една жена да разнообразява и да се скъсва от секс, някой реши ли да го направи с любовница, нищо няма да го спре, стига да има достатъчно такива жени, които да му вържат. А оказва се, че има - винаги готови и на разположение. Такива, които не са успели да си свият гнезденце и нямат нищо против някой да ги използва от време на време.

# 359
По отношение на №1:

Е, че е лошо, спор няма.Той като е тръгнал веднъж да си го "раздава" насам-натам, едва ли ще се спре, като направи втората "първа дама".    Laughing

Все съм си мислила, че желанието на "втората" да стане "първа" е не толкова от любов (тя така или иначе си я получава), колкото от желание да натрие носа на първата, да я унижи, да я измести, за да се почувства тя важната....

Общи условия

Активация на акаунт