Само към любовниците - настоящи, бивши или бъдещи :)

• 111 541
  • 1 660
  •   1
Отговори
# 450
Е, хайде сега. За кого Е изневяра. За теб ли? Защото за мен сексуалната изневяра НЕ е изневяра. Сексът не го бъркайте с любов. Емоционалната изневяра е нещо, което би ме наранило. И пак не бих го сметнала за предателство, защото човек не може избирателно и насила да се привърже към някого.
Права си,но на мен ако ми се случи не знам дали бих простила дори и само секс да е.Познавам си се  Peace.Но все пак като се замисля си права,не може на сила да се обвърже емоционално,но ако повторят и потретят,ето това няма да ми излиза от главата  Peace

# 451
Изключително забавна тема, показваща как повечето хора живеят с широко затворени очи. Човешките взаимоотношения са толкова сложни, че няма как да се обобщават. Всяка една връзка е уникална и породена от уникално стекли се обстоятелства. Няма правила в този род взаимоотношения и няма глешно и правилно. Бракът е комплексен договор и моногамността е само една от клаузите му. Проблемът е, че другите договори имат давност не повече от 5, понякога но рвдко 10 години. Бракът е безсрочен, докато една от страните не реши да го прекрати. През всички тези години и двете страни нарушават или игнорират някои от клаузите. Не мога да разбера, защо се отделя толкова внимание само на тази клауза.

За съжаление малко двойки подхождат разумно към брака си. Не обссъждат проблемите и не търсят разрешаване, а избират да се нараняват или да се разделят.

# 452
Според мен изневярата е само един характерен израз на борбата за надмощие. Тази борба е навсякъде, но в брака е силно изразена. Изневерява този, който може да си го позволи. По-богат, по-красив, по-здрав....  Щото другият ще търпи. Това е предателството - когато единият, при надмощието си, е бил коректен, а когато палачинката се е обърнала, другият е решил  - кой съм аз, на мен ми се полага. И нагонът, и неговия контрол са само последица от  възможността за изява.

# 453
Когато бях на 18 мислех дипломатично. Той сексът не бил изневяра.  Laughing Духовното е по-важно.  Laughing Хайде, стига глупости. Искам да ви питам съвсем откровено хващали ли сте мъжа си/гаджето си на калъп?

# 454
Е, хайде сега. За кого Е изневяра. За теб ли? Защото за мен сексуалната изневяра НЕ е изневяра. Сексът не го бъркайте с любов. Емоционалната изневяра е нещо, което би ме наранило. И пак не бих го сметнала за предателство, защото човек не може избирателно и насила да се привърже към някого.
Права си,но на мен ако ми се случи не знам дали бих простила дори и само секс да е.Познавам си се  Peace.Но все пак като се замисля си права,не може на сила да се обвърже емоционално,но ако повторят и потретят,ето това няма да ми излиза от главата  Peace

Не убеждвам никого дали да прощава или не какъвто и да е тип изневяра, нито дали да търси грешка в поведението си като единица от една двойка.
Както казах, аз виждам нещата по различен начин и не изпадам в излишни драми кой ми е забил нож в гърба и дали съм го заслужавала. Предпочитам да давам пълна свобода на партньора си и да осъзная, че моногамията не е по силите на всеки и не е за всеки. Това не прави човек по малко способен и заслужаващ да обича и да бъде обичан. Ако предателството за някой се изчерпва с това дали партньорът прави или не секс с други си е негов проблем. Още повече ако мисли, че всичко от негова страна е перфектно и просто се е хванал с неблагодарна свиня.

# 455
Изневярата не винаги е проява на бездушие. На някои хора просто не им е в природата да са моногамни и наличието на любовница в живота им е нещо нормално. В същото време са чудесни съпрузи, за щастие познавам такова семейство.

А не е ли проява на бездушие да спестят тази информация още в началото на връзката ?

Как пък тези полигамните все за моногамни се представят в началото  newsm78 ?!

Кой конкретно е спестил тази информация и се прави на моногамен, а е полигамен? Или питаш по принцип?
До тук стигнах, нямам време да ви изчета до край.
Антигона, разхубавила си се, нещо в устните?
Мисля, че всички под някаква форма са прави, но Антигона, просто има нужда от повече опит, не само прители/познати, това е.
Тези полигамните, може би са се мислили, че най-после са станали моногамни, срещнали са жената и любовта или мъжа и любовта, но е било временно, за това. Имали са надежда и те.

Скрит текст:
Скрит текст:
Веднъж съм била в нещо като роля на любовница, мъжът си имаше официално гадже, но не живееха заедно. Когато се запознахме, аз нищо не знаех, просто бях за малко в този град, а той беше разделен с въпросната, защото си излизахме 2-3 седмици преди да си тръгна. Когато си тръгнах, той се е върнал при приятелката си, но не престана да се обажда, виждах ме се и така. Аз прекратих моята връзка, но той неговата- не. Беше драматично, за мен, харесван мъж, лъжеше не само приятелката си и мен, имаше и други жени. Всъщност, това което ме привличаше беше не секса, а това, че можеше да говорим с часове, колко телефонни разговори сме навъртяли. Така, докато срещнах ММ, интересното е, че тогава и официалната му приятелка срещна друг и го заряза Mr. Green, продължава след толкова години да си е сам, но и жените продължават да си го харесват.
Осъзнавах матрицата,  в която съм се вкарала, но беше много емоционално и силно. За това и повече любови в живота не искам, за този съм си взела моето. Просто преди да срещна този мъж, си мислех, че е въпрос на воля и са слабохарактерни хората с любовници, ами не е точно така. Понякога е по-силно от теб, знам, знам клише е.
Въпросният ми беше открил телефоните и на един " Свети Валентин" ми писа, но яко му се накарах, че имам семейство и дете, знае, и защо ме безпокои, от тогава не се е обаждал.

# 456
Когато бях на 18 мислех дипломатично. Той сексът не бил изневяра.  Laughing Духовното е по-важно.  Laughing Хайде, стига глупости. Искам да ви питам съвсем откровено хващали ли сте мъжа си/гаджето си на калъп?
На мен лично не ми се е случвало да хвана или да разбера за изневяра,но това не значи,че на сами изневерявали нали така.Сега се сетих за една моя приятелка тя казваше то с презерватив не е изневяра  Laughing

# 457
На този лаф нали знаеш как му отвръщат? Че то и със заглушител не е убийство.  Laughing

# 458
Да, така е. Можеш да имаш доверие в партньора си, да го обичаш, да му вярваш, да го защитаваш, но не си нон-стоп с него. И да си, за съжаление не сме застраховани.
Точно, когато мислех, че "...той един секс..."  Laughing , пипнах едно дългогодишно гадже на калъп с друга. Ми кво да Ви кажа? Заминаха всякакви такива разсъждения на кино, щото колкото и да се правим на широкоскроени и с такова мислене, когато нещата се случат реално, емоциите стават други. В крайна сметка хора сме и ако съм мислила така тогава до ден днешен си задавам въпроса защо не им казах "О, извинете, че Ви прекъсвам" и да си излезна.  Laughing Нали е само секс, те ще свършат, няма да си се таковат с дни наред, я!  Laughing

# 459

На този лаф нали знаеш как му отвръщат? Че то и със заглушител не е убийство.  Laughing
Joy Да

# 460
На калъп не, но една ми се яви лично да се презентира..))

# 461
На калъп не, но една ми се яви лично да се презентира..))

ooooh! Ебаси.

# 462

Защо ще те нарани повече? Това е нещо, което не може да се контролира.
Докато другото съвсем лесно се поставя под контрол, ако човекът иска.
Едно е да си мисля "Ще го убия!" и съвсем друго да планирам и изпълня плана. Същото и с изневярата. За да се стигне до физическа, то е взето съзнателно решение и са отделени физически сили за постигането му. Т.е. съвсем целенасочено това действие е поставено като по-важно от теб и отношенията ви.

# 463

Защо ще те нарани повече? Това е нещо, което не може да се контролира.
Докато другото съвсем лесно се поставя под контрол, ако човекът иска.
Едно е да си мисля "Ще го убия!" и съвсем друго да планирам и изпълня плана. Същото и с изневярата. За да се стигне до физическа, то е взето съзнателно решение и са отделени физически сили за постигането му. Т.е. съвсем целенасочено това действие е поставено като по-важно от теб и отношенията ви.

Защото за мен има разлика дали просто ще преспи с някоя или въпросната някоя ще е в мислите му, ще го прави влюбен и тръпнещ да я има, види и докосне отново, всичко това продиктувано от романтични подбуди, а не чисто физическо желание за секс.

# 464
За това че е в мислите му няма вина. А и ако достатъчно държи на теб може да изчака известно време и да се окаже, че всичко е моментен импулс.
Докато преспиването е действие, което изисква категорично решение, пренареждане на приоритетите. Наясно е, че това му действие може да стане причина да загуби всичко градено, но не му пука, просто защото ти и връзката ви струвате дори по-малко от едно чукане за няколко минути и то с човек, който не значи нищо за него.

Общи условия

Активация на акаунт