Само към любовниците - настоящи, бивши или бъдещи :)

• 111 550
  • 1 660
  •   1
Отговори
# 465
  • Linz
Чукането минава и заминава, няма последици. Но влюбването може тотално да промени човек и да го накара да забрави за всичко друго, освен обекта на чувствата му.

# 466
Чукането минава и заминава, няма последици. Но влюбването може тотално да промени човек и да го накара да забрави за всичко друго, освен обекта на чувствата му.

Чукането е сигнал, че има сериозен проблем в двойката и последици има, ако не се реши.
Влюбването, както казах не може да се контролира, така че няма какво да се обсъжда. То е все едно да обвиняваме човек, че му е паднала тухла на главата, докато си върви по тротоара.
А и ако не поддържа контакт така и не се стига до същинско влюбване.
Но всеки разсъждава различно  Peace за мен във всяко отношение значение имат единствено действията. Човек може много да си приказва и мисли, мога и 100 пъти да си помисля, че ми се ще да тресна някого по главата, но е едно голямо нищо, докато наистина не хвана лопатата  Laughing

# 467
За това че е в мислите му няма вина. А и ако достатъчно държи на теб може да изчака известно време и да се окаже, че всичко е моментен импулс.
Докато преспиването е действие, което изисква категорично решение, пренареждане на приоритетите. Наясно е, че това му действие може да стане причина да загуби всичко градено, но не му пука, просто защото ти и връзката ви струвате дори по-малко от едно чукане за няколко минути и то с човек, който не значи нищо за него.

Това казвам и аз - че по би могло да ме нарани, но няма как да го обвиня, че се е влюбил умишлено. По-важно ми е да съм титуляр в сърцето, не в долната глава. И, пази, Боже, от подобна кекава връзка, която заминава по дяволите заради един секс.

# 468
Когато бях на 18 мислех дипломатично. Той сексът не бил изневяра.  Laughing Духовното е по-важно.  Laughing Хайде, стига глупости. Искам да ви питам съвсем откровено хващали ли сте мъжа си/гаджето си на калъп?

Слава богу, не. Но хората около мен, които откриха за изневери на партньорите си, не останаха особено очаровани, дори тези, които се правеха на толерантни.
Никога обаче няма да забравя, как една, която знаеше какви ги върши мъжа ѝ, пропищя щом разбра, че любовницата ще ражда и иска издръжка. То секса, си има последствия. Да дадеш зелена светлина на изневерите е като да дърпаш дявола за опашката.

Пък и ако искам да правя секс без предпазни мерки и да не се притеснявам, че ще ми лепнат нещо, то това става само с човек, който не шава насам-натам.

# 469
Това казвам и аз - че по би могло да ме нарани, но няма как да го обвиня, че се е влюбил умишлено. По-важно ми е да съм титуляр в сърцето, не в долната глава. И, пази, Боже, от подобна кекава връзка, която заминава по дяволите заради един секс.

Млада си и се връзваш на градски легенди Simple Smile Долната се управлява точно от сърцето  Peace

# 470
Млада си и се връзваш на градски легенди Simple Smile Долната се управлява точно от сърцето  Peace

Абсолютно. Чувствата на много мъже се засилват ако правят хубав секс с някоя жена.

# 471
  • Linz
Човече, по твоята логика излиза, че въздържанието от секс с друг партньор и израз на любов. И обратното- има секс, няма любов. Вярваш ли го наистина?!

# 472
Ох, разбира се  Laughing Противоречията в темата започнаха да стават комични.

# 473
Човече, по твоята логика излиза, че въздържанието от секс с друг партньор и израз на любов...

Не е задължително, може и да е само уважение и хиляди други неща.
Но лъжите в очите със сигурност не са израз на любов.
Обаче приемам, че всеки има различни разбирания. И ако вярва, че това е израз на любов, предполагам е щастлив, когато му се случва, и колкото е по-често, толкова по-голяма е любовта. Ок  Peace

# 474
Това за емоционалната изневяра никога не съм го разбирала. Каква изневяра е да хлътнеш по някой, но да си сложиш спирачки, никога да не си позволиш да изконсумираш увлечението и по този начин буквално да си го избиеш от главата? И как може това да е изневяра, а сексът с друг да не е, защото нямало чувства Crazy Не е наивно, нелепо е.

# 475
Моля някой бавничко да ми го обясни това "само чукане", че хич не ми е ясно.

Значи, преди това няма желание и копнеж, мисълта за предстоящото изживяване не поражда пърхане в подстомашната област и първична възбуда, няма онагледяване в представите...
Просто се виждат двама човека, възбуждат се механично, едното в другото, и във второто, или и на трите места, еякулация, забърсване, и - кой откъдето е.
И след това няма никакво припомняне на моменти, няма зареждащо действие, няма спомен, който те кара да се усмихваш, като те връхлети ненадейно, няма желание за повторно изживяване?

# 476
Това за емоционалната изневяра никога не съм го разбирала. Каква изневяра е да хлътнеш по някой, но да си сложиш спирачки, никога да не си позволиш да изконсумираш увлечението и по този начин буквално да си го избиеш от главата? И как може това да е изневяра, а сексът с друг да не е, защото нямало чувства Crazy Не е наивно, нелепо е.

ooooh!
Определено е нелеп начина, по който си си го обяснила. Laughing

И сериозно се потрисам, че толкова жени не могат да си представят физическото привличане без каквито и да е намесени романтични чувства. Толкова ли пък е сложна идеята, че човек може да консумира, да стане, да се облече, и после я се сети за станалото, я не.

# 477
Аз ли нещо съм зле, ама за мен - види ли го, загледа ли го, пожелал го е.
На мнение съм, човекът е силно полигамно същество, или поне в голямата си част. Нагледах се на женени мъже, които ми предлагат да ме прегърнат "по-така" и които полудяват при вида на някоя по-чаровна колежка.

Бърдс, тия копнежи и пеперуди са характерни за жените основно, мъжете наистина гледат механично на цялата работа. Искат ли да завторят, често нямат по-добра алтернатива или жената е секси.

# 478
Антигона, ти конкретно хващала ли си някой да ти кръшка и да ти обяснява, че това е само физическо привличане? А видя ли ги с очите си, докато се отдават на физическото привличане?

# 479
Моля някой бавничко да ми го обясни това "само чукане", че хич не ми е ясно...

Избери си:
- успокояване на собствената съвест, ако ти си го извършил
- заравяне на главата в пясъка, ако партньорът го е направил
- връзване на градски легенди: Това се случва на всеки, то е нормално, природа, а аз всъщност много те обичам, затова ходя да чукам други...

Зилозавър, няма такова нещо като "човекът", всеки е отделен индивид със своите чувства, разбирания, решения. Има всякакви.

Общи условия

Активация на акаунт