Само към любовниците - настоящи, бивши или бъдещи :)

• 111 373
  • 1 660
  •   1
Отговори
# 795
Та за какво е цялото това действие? Моля ви, дайте някакво обяснение!

Кеф, забавление, покриване на породено желание и т.н., не е да няма причини.  Grinning

О, моля те! Има толкова по-деликатни начини да се забавляваш и да се отдадеш на порива на връхлетялото те желание! Трябва ли да навреш демонстративно и безкрупулно желанието си в сурата на партньора?
Чета и не проумявам тези отношения, но не ги отхвърлям!  Simple Smile

# 796
А ако има деца, горките, съвсем ще им объркаме представите! Та за какво е цялото това действие? Моля ви, дайте някакво обяснение!

Не знам за какво е, но е ясно от какво е породено - липса на любов. Това с хайвера и боба си е чисто усукване. Когато обичаш някого, имаш очи само за него.

# 797
А ако има деца, горките, съвсем ще им объркаме представите! Та за какво е цялото това действие? Моля ви, дайте някакво обяснение!

Не знам за какво е, но е ясно от какво е породено - липса на любов. Това с хайвера и боба си е чисто усукване. Когато обичаш някого, имаш очи само за него.

Именно! Опитвам се да разбера какво ли ще е останало между мен и партньора ми, за да продължавам да живея с него и да приема този вид общуване.

# 798
  • Linz
Позахабени от годините отношения? Бягство от рутината? Нови емоции? Или просто зовът на природата.
Чудя се каква ли е средната възраст на пишештите тук.

# 799
Позахабени от годините отношения? Бягство от рутината? Нови емоции? Или просто зовът на природата.
Чудя се каква ли е средната възраст на пишештите тук.

Не става въпрос за възраст, а по-скоро за ценности и принципи. Това, че аз отхвърлям едно, не означава, че за друг не е ежедневие, едва ли е свързано с ЕГН-то.

# 800
 А, и за възраст става въпрос, със сигурност. Тая възраст, в която новите емоции са привлекателни, а зовът на природата силен, обектите много...

# 801
  • Linz
Става въпрос за разсъждения, които търпят развитие. Поне аз това наблюдавам.

Аз също преди години бях крайна по този въпрос. С времето обаче си дадох сметка, че за успешния брак има далеч по-важни фактори. И ако всичко друго е наред, една забежка не би трябвало да го разклати.

# 802
Има толкова по-деликатни начини да се забавляваш и да се отдадеш на порива на връхлетялото те желание!

Деликатни и накрая става два пъти по-тежко. Вариант е, нали?  Simple Smile

# 803

Аз също преди години бях крайна по този въпрос. С времето обаче си дадох сметка, че за успешния брак има далеч по-важни фактори. И ако всичко друго е наред, една забежка не би трябвало да го разклати.
Ей тоя парадокс никога не съм го разбирала.     Laughing
Имаме налице успешен брак, всички фактори са налице и о.к., всичко е наред в брачните отношения, обаче:у единия се появява желание за забежки.
След като му се появяват подобни стремления, на всичкото отгоре започва да действа в посока да си осъществи мераците, значи все пак не всичко е наред в отношенията, нещо му е залипсвало, за да тръгне да си го търси навън.
Ако всички фактори са налице, всичко е наред, какво точно търси и намира чрез изневерята?

# 804
Любов!, а може ли всичко да намериш вътре?  Thinking

# 805

Ей тоя парадокс никога не съм го разбирала.     Laughing
Имаме налице успешен брак, всички фактори са налице и о.к., всичко е наред в брачните отношения, обаче:у единия се появява желание за забежки.
След като му се появяват подобни стремления, на всичкото отгоре започва да действа в посока да си осъществи мераците, значи все пак не всичко е наред в отношенията, нещо му е залипсвало, за да тръгне да си го търси навън.
Ако всички фактори са налице, всичко е наред, какво точно търси и намира чрез изневерята?

Повечето го разбират като им дойде до главата.
Става въпрос за една - еднократна забежка, както по-напред ти самата спомена, например на тиймбилдинг. Никакви стремления не е имал, нито липси в семейството, нито нещо е търсил. Жена му разбира след време и какво - подава молба за развод?
И престанете да набивате, че за изневяра непременно нещо не е наред в семейството.

# 806
А защо трябва да се търси нещо чрез изневяра? Или целенасочено да се търси самата изневяра.
Срещаш човек, опознаваш го, приятен ти е, имате един особен гъдел един към друг, има налице привличане, което в един момент или го потискаш и то изчезва или в края на краищата ескалира. Случва се каквото се случва и това е.
Лично аз нищо не търся. Не го прилагам като отмъщение, не го отдавам на нимфомания или четкане на егото, то голямото четкане, че си намерил кой да преспи с теб. Освен това, дори и да имам свободата да го направя, разбирай със съгласието на партньора, това не значи, че вместо хора по улиците виждам потенциални ходещи пениси, които бих могла да вкарам в употреба. Говоря за съвсем прозаична ситуация, в която имаш влечение към друг, взаимно е, потискано е, заобикаляно, но в един момент си казваш "Какво пък?" и просто го консумираш. Както се казва в онзи лаф "Знам, че един ден ще съжалявам за много неща, но пък за един ден да си развалям кефа..."

Мейкуун, има партньори, които си споделят страничните преживявания умишлено. Това си е като пиперлива екстра към общият им сексуален живот, причините не са ми ясни. Ако ми е толкова любопитно какво прави мъжът ми с друга няма да ми е проблем да питам или да се присъединя, че да видя ясно.
Иначе съвсем искрено не знам какво да правя с тази информация.

Последна редакция: вт, 25 авг 2015, 18:44 от Антигона

# 807
Толкова невинно го описваш, как да се разсърди човек, че си му изневерила.  Mr. Green

# 808
  • Linz
Антигона ме подсети и други лафове... "Животът" се измерва не с броя вдишвания, а с моментите, спиращи дъха". Да срещнеш партньор, който те привлича толкова, колкото и ти него, не се случва всеки ден и е един такъв момент.
И друго- "Някой ден ще съжаляваме повече не за грешките, които сме допуснали, а за неизживените моменти". Предполагам, че наистина е така.

# 809

Става въпрос за една - еднократна забежка, както по-напред ти самата спомена, например на тиймбилдинг. Никакви стремления не е имал, нито липси в семейството, нито нещо е търсил. Жена му разбира след време и какво - подава молба за развод?
И престанете да набивате, че за изневяра непременно нещо не е наред в семейството.

Зависи при какви обстоятелства е разбрала - позволил е да бъде видян от други, последваща бременност, дама тип Моника Люински или влюбила се такава... Много са вариантите. Самият факт, че е допуснал да разбереш, говори, че не си му толкова важна вече. Това е проблемът.
Съгласна съм, че изневярата може да е плод на обстоятелства извън семейството, но и вярвам, че нежеланието да подложиш на (дори хипотетични) сътресения връзката си, е в състояние да я предотврати.

Общи условия

Активация на акаунт